Logga in

Memjet anställer kille som ska stärka bolaget i Europa – hämtas från Xerox

27 september, 2018 | Av: Branschkoll | Dela:

I ett pressmeddelande berättar inkjetföretaget Memjet att man anställt Arnaud Linquette som senior vice president för Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA). Positionen är nyskapad för just Linquette vars uppdrags alltså blir implementera Memjets strategi för att ”öka medvetenheten” om bolagets printteknologi i regionen.

Linquette kommer senaste från tjänsten som ledare för Xerox Europe Graphic Communications Business Group, där jobbade han med marknadsstrategi och produktlanseringar för Xerox i Västeuropa. Tidigare så har Linquette även varit vd för Xerox i Sverige.

– Det senaste året har Memjet expanderat sin teknologi till ett antal OEM-partners, ett resultatet av det här är att vi har sett en ökning av intresset för vår teknologi i bland annat EMEA. Arnauds har visat upp erfarenhet från att öppna och bygga marknader runt om jordklotet, vilket tillsammans med hans kunskap om den grafiska branschen gör honom unikt kvalificerad för tjänsten, säger Memjets vd Len Lauer, i ett pressmeddelande.

Nyförvärvat tryckeri i konkurs

Svenskt tryckeri uppköpt av utländsk aktör

Brandfactory i Sverige försatt i rekonstruktion – snart klart med ny ägare

Stora delar av Brandfactory i Sverige har gått in i en företagsrekonstruktion. Förhandling med ny ägare pågår. (mer…)

Ny print-tjänst för fotoböcker och bilder i Skandinavien

I ett samarbete med

Live från Workflow Summit – missa inte dessa 12 världsexperter inom print

Grafkom Workflow Summit sänder idag live från Stockholm i samarbete med Inkish. Men det är bara 12 av de 31 talarna som går att följa för dig som inte är på plats. (mer…)

Landa utökar produktionskapaciteten och börjar rulla ut pressar

Tryckpress från Landa installeras på tredje våningen hos tryckeriet ZRP i Kina. (Bild: Landa)

Med en ny produktionsenhet i drift och en till som ska börja byggas startar Landa serieproduktion av sina tryckpressar.

Maffigt – och viktigt – program med 31 talare på Workflow Summit

På tisdag 12 november går Workflow Summit i Stockholm och alla förberedelser är i stort sett klara. 31 talare kommer att vara på plats för att inspirera till automatisering i branschen. (mer…)

Hon är västra Sveriges främsta entreprenör

Evelina Lindgren som är vd för förpackningsföretaget Apak har gått vidare till riksfinalen i tävlingen EY Entrepreneur of the Year. (mer…)

Här är branschens 15 superföretag inom print och promotion

Många profil- och grafiska företag går fortsatt starkt och hela 15 företag tar glädjande sig in på listan över årets superföretag. Ett tydligt friskhetstecken och många av aktörerna kommer dessutom från den ”nya skolan”.