Logga in

Mediagården söker Produktionsmedarbetare till storformatsavdelningen

23 april, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:

Mediagården Grafisk Produktion är ett innovativt och nytänkande tryckeri som hela tiden ligger i framkant i den tekniska utvecklingen och som kombinerar 2D print med konstruktion i 3D.

Är du positiv och lösningsinriktad och gillar att jobba med grafiska processer och flöden? Då vill vi gärna prata mer med dig!

Tjänsten innebär

Mediagården söker nu en medarbetare till vår produktionsanläggning i Höganäs.

Du kommer arbeta främst på vår storformatsavdelning med digitaltryck och digital efterbearbetning. Vi tror att du har mycket god förmåga att arbeta självständigt och att du är noggrann. Att du har ett genuint intresse och en nyfikenhet som gör att du vill utvecklas och hjälpa företaget att utvecklas. Vi på Mediagården jobbar tätt tillsammans och därför är det även viktigt att du gillar och trivs med att jobba i team och har en god samarbetsförmåga. Du trivs att arbeta i en mindre organisation där beslutsvägarna är korta och du har stor möjlighet att påverka. Arbetet är fysiskt och ibland kan även visst montage förekomma.

Vi tillhandahåller intern och eventuellt extern utbildning.

Din profil

  • Erfarenheter från branschen är ett krav.
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av digitala storformatskrivare och eller digitala skärbord samt RIP-hantering.
  • Det är även meriterande om du har erfarenhet från vinylproduktion eller papperstryckeri.
  • Du bör vara bekant med Adobe Acrobat, Illustrator och InDesign.

Varför Mediagården?

På Mediagården är vi en härlig mix av människor som älskar utmaningar som har med grafisk produktion att göra. Vi är innovativa, drivna och sociala men framför allt, så brinner vi för det vi gör. Vi erbjuder ett spännande jobb, med högt i tak och stora möjligheter till utveckling. En bra arbetsplats med stor flexibilitet, generösa villkor och en omtänksam arbetsgivare.

Ansökan

Skicka in ditt CV och ett personligt brev som beskriver dig själv och hur du kan hjälpa oss att växa genom att klicka på knappen ”Sök tjänst”. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vi ser gärna att du ansöker snarast, dock senast den 27/5. Urvalet sker löpande.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD, Jenny Marköö på 070-333 81 18 eller jenny@mediagarden.se

Om Mediagården

Vi är ett grafiskt produktionshus med mycket passion och ett antal specialinriktningar.

Vår Grafiska verkstad är specialiserad på framtagning av material för bl a butikskommunikation, inredningar, förpackningsprojekt, mässor, utställningar och events. 

Vår vinylverkstad är experter på vinyler. För fönster, bilar, väggar och golv. Utomhus och inomhus. 

Vårt lokala tryckeri arbetar med att skapa mervärde genom grafisk och digital produktion för företag i vårt närområde. 

Mediagården Grafisk Produktion AB är en del av DGInvest AB med totalt 23 Mkr i omsättning och 15 anställda.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Växande Postemballage i Jönköping investerar i ökad kapacitet och fler tjänster

Postemballage i Jönköping hjälper tryckerier med både tryck på kuvert och med förpackningar för frakt. Men man gör också profilprodukter, kuvertering, printning, fals- och plock, inplastning och annat inom distribution. Under det gångna året har man växt ytterligare och nu investerar man i ökad kapacitet och fler tjänster. (mer…)

Danagårdlitho marknadsför sina miljösatsningar med ny film

Danagårdlitho berättar i en film om hur man jobbar med miljö- och klimatfrågor.

I en tre minuter lång film berättar Linn om hur tryckeriet Danagårdlitho tänker kring trycksaker och miljö. (mer…)

Debatt: Ta bort priskorgarna i offentliga upphandlingar av trycksaker

Grafiska företag fyller ofta i stora priskorgar i samband med anbud i offentliga upphandlingar. Priserna blir snabbt gamla och tar orimligt mycket tid att fylla i.

Offentliga upphandlingar inom grafisk bransch tar orimligt stora resurser för inblandade företag på grund av upphandlingsprocessen och att många tilldelningar överklagas till domstol. Här presenteras en idé på hur man skulle kunna utveckla och förenkla processen.

Tryckeriet Moo erbjuder sina kunder att investera i bolaget

Moo.com planerar att ta in kapital från sina kunder.

Online-tryckeriet Moo, med produktionsanläggningar i England och USA, undersöker intressent bland sina över en miljon kunder att bli gräsrots-finansiärer.

Smurfit Kappa lanserar leksaker i wellpapp

Smurfit Kappa har lanserat en kollektion med leksaker av papper

4evergreen – en ny allians för fiberbaserade förpackningar

4evergreen är en ny industriallians för aktörer inom fiberbaserade förpackningar. Bland medlemmarna finns flera tunga namn inom förpacknings- och pappersindustrin. (mer…)

Svenskproducerade trycksaker är bäst för miljön – ”blir standard för att beräkna CO2-avtryck för trycksaker”

Åtta.45 är det första svenskägda tryckeriet att certifieras för användning av Climate Calc – som beräknar en trycksaks CO2-avtryck. Nu ska många fler följa efter. (mer…)

Digaloos grundare går vidare – här berättar han varför

Efter försäljningen av Digaloo till Taberg Media Group i mars 2018 väljer nu vd:n Jannes Dahlgren att lämna företaget. (mer…)

Workflow Summit: Finns det för mycket mjukvara i grafisk bransch?

Den 12 november var det dags för den grafiska branschen att lära sig mer om automatisering och arbetsflöden när Grafkoms Workflow Summit 2019 hölls i Stockholm. (mer…)