Stockholm

Mediaformat söker Produktionsledare

Är du en produktionsledare med erfarenhet av att driva produktioner avseende både digitala och traditionella kanaler? Nu söker vi en produktionsledare till Mediaformat. Företaget är inne i en expansiv fas och behöver förstärkning. De erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande jobb. Mediaformat ett familjärt företag som har roligt tillsammans och erbjuder popcorn-aw varje fredag!

Arbetsbeskrivning

I rollen som produktionsledare kommer du att ansvara för planering, koordinering och produktionsledning av visuella kommunikations- och brandingkoncept inom digital signage och printproduktion. Rollen innebär många kontaktytor som interna kollegor och externa samarbetspartners.

  • Hantera arbetsfördelning, budget, ser till att hålla deadlines och är drivande i att leverera lyckade projekt
  • Sociala länken som tar hand om kommunikationen mellan teamet, kunden, leverantörer och partners
  • Ser till att idéerna tas vidare från ritbordet på ett sätt som möter kundens förväntningar på bästa sätt

Din profil

Vi söker nu dig som har ca 1-2 års erfarenhet av produktionsledning. Du känner till formaten för olika medier (Tv, OOH, Display, Print) och förstår och vilka steg som ingår i processen och är van att ta emot beställningar, strukturera dessa och resursplanera.
För att lyckas i rollen behöver du vara positiv, driven och ansvarstagande. Du är en strukturerad, noggrann och serviceinriktad person. Du bör även ha god prioriteringsförmåga och kan utvärdera hur brådskande och viktiga olika uppgifter är och väljer vad som ska göras utifrån det.

Du har en eftergymnasial utbildning inom produktionsledning eller liknande.
Goda kunskaper inom Office-paketet samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Om företaget

Mediaformat är en oberoende helhetsleverantör av visuella kommunikations- och brandingkoncept inom digital signage och printproduktion. Vi hjälper företag, butikskedjor, dagligvaruhandel och retail med digitala- och fysiska brandingtjänster. Vad menas med det? Jo vi hjälper företag så de får dom bästa förutsättningarna att synas visuellt på bästa sätt. Allt från fasadskyltning, foliering, print, montage till Digital Signage och content produktion. Företaget har idag 25 anställda och en omsättning på ca 50 miljoner och varit verksamma sedan 2010.
Mediaformat är kollektivanslutna och är ISO-certifierande inom miljö och kvalitet. Det innebär att vi löpande uppdaterar våra miljö- och kvalitetsmål, så att vi alltid blir bättre. 

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons