Halmstad

MEC Profil söker Säljare

Trivs du i en händelserik miljö med många kontaktytor? MEC Profil befinner sig i en tillväxtfas och söker nu säljare till kontoret i Halmstad.

Om företaget

MEC Profil är grossist och importör av profilreklamprodukter. Kunderna utgörs i huvudsak av distributörer som profilföretag, reklam- och eventbyråer. Sedan 1985 har vi etablerat oss som en av de ledande grossisterna i Skandinavien. MEC Profil ingår i företagsgruppen under MEC Gruppen Holding (www.mec-holding.se).

Vi arbetar med såväl specialtillverkning enligt kunds önskemål som förädling av lagervaror. Specialtillverkningen sker hos ett antal underleverantörer i både Asien och Europa medan lagervarorna finns på ett nybyggt lager och tryckeri i Polen.

Branschen för produktmedia och profilreklam är expansiv och står inför flertalet utmaningar gällande global konkurrens, digitalisering, hållbarhet och dialog med marknaden. MEC Profil arbetar aktivt med dessa delar och är även med och driver branschen framåt som helhet.

Arbetsuppgifter

Som säljare hos MEC Profil har du en varierande roll där du stöttar kunderna med förslag och råd, priser och underlag. Du skapar relationer med såväl nya återförsäljare som befintliga, vilket oftast hanteras via telefon, e-post och webb.

Du kommer att vara med och arbeta på mässor och liknande säljinsatser samt göra kundbesök och driva projekt.

Några Exempel På Dagliga Arbetsuppgifter Är

Ta emot och handlägga förfrågningar

Supporta kunder i produktfrågor

Besvara och förmedla frågor kring leveranstider, villkor och kvantiteter

Driva merförsäljning genom ett proaktivt förhållningssätt till kunderna

Din profil

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är en strukturerad och ordningsam person med en god portion nyfikenhet. Du är kommunikativ och bra på att skapa nya relationer, lyhörd mot kundernas behov. Då arbetstempot är högt ser vi gärna att du trivs i en flexibel miljö.

Formella krav

Avslutad gymnasieutbildning

Grundläggande datakunskaper och vana att arbeta i affärssystem, vi använder Pyramid.

Erfarenhet av försäljning och/eller en roll som innebär kundbemötande

Kunskaper om reklam, tryckteknik och marknadsföring är meriterande

Känsla för affärer

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift

B-körkort

Placeringsort är Halmstad

Tillträde snarast

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons