Stockholm

Master Design söker Senior projektsäljare

Har du erfarenhet av B2B försäljning och ett intresse för marknadsföring. Lockas du av att utveckla kunders varumärken och skapa långsiktiga kundrelationer där din egen prestation är direkt avgörande för kundens engagemang? Om du svarat ”ja” på ovanstående frågor kommer du med stor sannolikhet vara aktuell för tjänsten som Senior Projektsäljare hos Master Design.

Om oss

Master Design har funnits i över 30 år och har en stark marknadsposition och tydliga planer framåt. Vi sitter i trevliga lokaler med ett fint showroom i Årstaberg/Liljeholmen. Vi besitter en bred produktportfölj med välkända varumärken som Craft, Orrefors, Eva Solo, Haglöfs, Blåkläder, Samsonite, Stelton, Hugo Boss med flera.

Vi hjälper företag att förstärka sina relationer med kunder och anställda. Det blir allt viktigare för företag att även synas i den verkliga världen och det är här produktmedia kommer in i bilden. Produktmedia är ett samlingsnamn för presentreklam, giveaways, promotionsprodukter, profilkläder, arbetskläder, profilreklam, reklamartiklar, företagsprofilering, företagsgåvor/presenter, mäss-/eventprodukter.

Vi gillar höga krav och är ISO-certifierade för kvalité (9001) och miljö (14001), AAA sedan lång tid och kollektivavtalsanslutna. Vi arbetar ständigt och håller oss uppdaterade kring vårt hållbarhets- och miljöarbete och är en av grundarna till Rådet för Hållbar Produktmedia (hallbarproduktmedia.se)

Arbetsuppgifter

Vår uppgift är inte bara att sälja en fysisk produkt. För att lyckas i din roll behöver du förstå och visualisera kundens historia med ”rätt produkt” eller koncept, först då skapas ett mervärde. Som Senior Projektsäljare har du ett budget- och lönsamhetsansvar för utvecklingen av din kundportfölj, vilken består av såväl befintliga kunder som potentiella nya företag eller organisationer. Du arbetar tätt tillsammans med kunders marknads- och/eller personalavdelningar. Du är såväl kundens huvudkontakt som den interna samordnande kollegan och ”ägaren” av kundkontot. Du ansvarar för dess utveckling och tillväxt samt att implementera effektiva och rationella kundlösningar. Du arbetar både strategiskt och taktiskt med kunden samt direkt operationellt i samarbete med vårt kreativa team. Vare sig det handlar om nykund eller befintlig kund ansvarar du för hela processen, från idé till genomförd affär.

Om dig

Vi tror du har erfarenhet av att arbeta självständigt med behovsanpassad försäljning av lösningar och produkter till större företag och organisationer. Vidare är du van att driva och ta ansvar för kontinuerlig planering samt genomförande och uppföljning av aktivitetsplaner, projekt och löpande uppgifter. Du är en mycket god kommunikatör och presentatör som lätt skapar långsiktiga relationer. Du är bekväm i att leda kundmöten samt presentera och interagera med såväl kundens beslutsfattare som dess mer operativa personal från olika avdelningar. Du är en ”teamplayer” som är van att koordinera och driva kundprojekt och affärsutveckling. Du har erfarenhet av- och trivs i en miljö där man arbetar med såväl strategiska/taktiska- som operativa kunduppgifter under en arbetsdag. Med fördel har du en kreativ ådra och har lätt för att se till helheten. Vidare tror vi att du är strukturerad och duktig på att prioritera. Vi sätter stort värde på dina övriga erfarenheter samt personlighet.

Formella krav

 • Dokumenterad erfarenhet inom B2B försäljning till större kunder
 • Erfarenhet av att arbeta med kundplaner och i projekt
 • Budget- och lönsamhetsansvar för en kundportfölj bestående av större kunder
 • Erfarenhet av CRM-system
 • B-körkort

Meriterande

 • Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, ekonomi eller motsvarande
 • Att tidigare arbetat med produktmedia eller marknadsföring i en säljande roll
 • Branscherfarenhet
 • Offentlig upphandling

Det här erbjuder vi

 • En spännande roll med ansvar för utvecklingen av några av företagets större kunder samt bearbetningen av nya större företag och organisationer.
 • En arbetsplats med ”högt” i tak, vi tror på ”teamet” och strävar alltid efter att ha roligt vilket har bidragit till våra framgångar.
 • Att arbeta i ett offensivt välkänt företag inom produktmedia med en bred produktportfölj, välkända varumärken, samt en bra ”trackrecord” över kreativa kundsamarbeten.
 • En arbetsplats som strävar efter att vara en förebild i branschen inom hållbarhet och kvalitet.

Vi är mitt i en framgångsresa och hoppas du vill vara med att hjälpa oss att stärka våra kunders varumärken. Vi utlovar en spännande vardag där du får samarbeta med duktiga kollegor och starka varumärken i en kreativ miljö. Välkommen med din ansökan!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons