Logga in

Master Design söker kundansvarig säljare

09 december, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:

Vi söker nu en engagerad kundansvarig säljare som ansvarar för att driva en lönsam försäljningstillväxt. Vårt säljteam utgörs idag av 11 kundansvariga säljare.
Vi tror att du arbetar inom försäljning, älskar att göra affärer och är nu redo för en ny utmaning. Ett säljjobb på Master Design skiljer sig från mängden. Vår arbetskultur kännetecknas av höga krav på prestation i kombination med stöd från teamet. Som säljare på Master Design jobbar du med långsiktig utveckling av kundrelationerna.
Du kartlägger och skapar inledande kontakter med potentiella kunder, arbetar med leadsgenerering.

Du bygger långsiktiga och nära kundrelationer för att identifiera och utveckla möjligheter så att Master Design växer på den svenska marknaden. Målgruppen är främst stora och medelstora företag och organisationer i Sverige. I ditt arbete jobbar du mot din uppsatta individuella försäljningsbudget och inledningsvis kommer du att söka upp nya potentiella kunder enligt bolagets definierade målkund. För att vara framgångsrik i rollen är du van vid att jobba självständigt, i projekt och att möta olika typer av
företagsorganisationer. Du behöver kunna sätta dig in i kundens behov och affärsmodell och skapa kreativa idéer till hur de kan förstärka sina relationer med produktmedia. Du får energi av att se att dina affärer utvecklas, du är resultatdriven och med ett tydligt kundfokus ser du alltid möjligheter till förbättringar. Du har förmågan att strukturera, planera och arbeta med effektiv målstyrning. Du kommer rapportera och har ett nära samarbete med försäljningschefen.

Vem är du?
Har ett brinnande intresse för kommunikation och försäljning! Du är en koordinerande relationsskapare med ett stort intresse för människor. Är en erfaren säljare som är duktig på att driva upp såväl nya affärer som att utveckla befintliga. Du är van att sälja mot centrala beslutsfattare och har en god förmåga att lyssna på och förstå kundens utmaningar och översätta dessa till lösningsförslag. Du är förtroendeingivande, agerar långsiktigt och har en god förmåga att arbeta i projektteam. Du har en tidigare erfarenhet från vår bransch och vårt media

Vem är du?

  • Erfarenhet inom försäljning
  • Dokumenterad utbildning inom marknadsföring och sälj
  • Arbetslivserfarenhet inom B2B-försäljning
  • Tidigare erfarenhet av CRM-system
  • B-körkort

Vi erbjuder

Spännande och utmanande tjänst med fokus på sälj och kreativa lösningar inom produktmedia. Arbetsplats som har ”högt” i tak, vi strävar alltid efter att ha roligt vilket
har bidragit till våra framgångar. Arbetsplats som strävar efter att vara en förebild i branschen inom hållbarhet.

Tjänsten
Anställning: Heltid
Tillträdesdatum: Snarast
Sista ansökningsdag: 2019-12-31
(Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten
kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag)
Skicka din ansökan med CV, personligt brev och löneanspråk till
rekrytering@masterdesign.se

Om Oss
Master Design Sverige AB hjälper företag att förstärka sina relationer med kunder och anställda med produktmedia. Vi tror att relationer bygger starka varumärken och att kunden ska kunna bygga sitt eget varumärke även när de själva inte är på plats. Ungefär som kraften och uppskattningen i att skicka blommor. Vi har en tydlig strategi för Master Design som företag och våra fantastiska medarbetare. Vi har funnits i över 30 år och är idag 26 anställda och omsätter 68 miljoner kronor. Vår organisation består av sälj-, inköp, ekonomi-, ateljé- samt en IT-avdelning. Kontoret på ca 900 kvm (varav utställning på 300 kvm) finns i Årstaberg/Liljeholmen, i höjd med Essingeleden och ligger i knutpunkten för en mängd kommunikationer såsom pendeltåg, bussar, tvärbana.

Vi är ett av Sveriges marknadsledande företag inom produktmedia och vi har en bred produktportfölj med många kända varumärken såsom Craft, Orrefors, Eva Solo, Haglöfs, Blåkläder, Samsonite, Stelton, Hugo Boss m fl. Flertalet av dom varumärken vi arbetar med återfinns i detaljhandeln. Vi vill vara delaktiga med kunden genom hela processen, från idé till slutprodukt. Vi tar även hand om logistik och distribution för våra kunder, vi bygger och underhåller även 35 beställningsportaler för våra kunder. Vi arbetar i ett komplett modernt och webbaserat affärssystem som är anpassat efter vår organisation och verksamhet IT-leverantör. Allt inom order/projekt-processen är inkluderat i vårt affärssystem dvs från CRM till fakturabetalning. Detta göra att allt loggas och är sökbart på varje order/projekt. Kundorienterade är ett nyckelord hos oss och tillsammans skapar vi vår framgång! Vi gillar höga krav och är ISO-certifierade för kvalité (9001) och miljö (14001), AAA sedan lång tid och
kollektivavtalsanslutna. Vi arbetar ständigt och håller oss uppdaterade kring vårt hållbarhets- och miljöarbete och är en av grundarna till Rådet för Hållbar Produktmedia (hallbarproduktmedia.se)

Flera nordiska organisationer tar bort påståenden som är skadliga för grafisk bransch

Före- och efterbild av Stockholms Stads kommunikation kring e-faktura.

Two Sides Anti-Greenwash kampanj har under 2019 fått 131 organisationer världen över att ta bort sina vilseledande påståenden om papprets miljöpåverkan, varav 30 är nordiska organisationer. (mer…)

Arctic med nytt is-vitt papper

Efter White, Highwhite och Ivory kommer nu Ice i Arctic Papers serie Arctic Volume. (mer…)

Snabbväxande online-tryckeri och Landa kommer till Print Next den 7 maj

Koen Vlieghe från Landa och Wouter Haan som driver ett snabbväxande onlinetryckeri delar med sig av sin kunskap på Print Next den 7 maj.

Grafkom arrangerar den 7 maj nätverksträffen Print Next tillsammans med Grafiska Företagen och Nopa. Nu börjar talarna presenteras och på listan finns företag som Landa och Simian. (mer…)

Alsander och Stålhäll ska leda Brandfactory efter rekonstruktionen

Brandfactory har avslutat sin rekonstruktion och Martin Alsander tar över som koncernchef.

Addbrands trycksaker finns nu hos Unitedprofile – enkelt tillgängliga hos anslutna återförsäljare

Johannes Råsbrant, marknadschef på Addbrand och Mange Lindblad, vd på Unitedprofile.

Den senaste leverantören att ansluta sig till Unitedprofile är trycksaksproducenten Addbrand – som blir den första leverantören hos Unitedprofile vars huvudfokus ligger på just trycksaker. (mer…)

Så påverkar Coronaviruset branschen

Coronavirus är egentligen en grupp av olika virus, det senast upptäckta viruset heter Novel coronavirus 2019 (2019-nCoV). Namnet kommer från latinets ord för krona ”Corona” eftersom viruset påminner om just en krona. (Bild virus: WHO)

I skrivande stund är över 60.000 bekräftat smittade av Coronaviruset och över 1.300 av dessa har lett till dödsfall. Viruset har dominerat mediebevakningen världen över de senaste veckorna, allmänheten är orolig och många drar sig för att resa till framförallt Kina, men även Asien generellt. Men hur påverkar viruset vår bransch?

Kraftigt ökat intresse för information om hållbarhet och det tryckta mediet

Niklas Bille var snabb med att börja använda information om det tryckta mediets hållbarhet från Two Sides – som bland annat tagit fram en broschyr om myter och fakta kring tryck och papper. (Bilder: Two Sides Nordics)

Two Sides, som informerar om det tryckta mediets hållbarhet, blir allt mer aktiva i Norden. Nyligen öppnade man upp för lokala företag att bli partners och har redan fått med sig elva företag i Norden och Baltikum – varav tre svenska och fyra norska tryckerier. (mer…)

Scanlux Packaging öppnar kontor i Sverige

Jasmine Jilltoft och Anna Pramborn som ska jobba på Scanlux nyetablerade kontor i Helsingborg.

Danska förpackningsaktören Scanlux Packaging öppnar kontor i Helsingborg.

Strejken är över: Finska pappersindustrin har ett nytt kollektivavtal

Nu kan papper lastas igen i finska hamnar. (Bild: Wikimedia Commons, Hummelhummel [CC BY-SA])

Den finska strejken i pappersindustrin är över. (mer…)