Logga in

Masscreation söker Originalare / Final Art

11 mars, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:

VI PÅ REKLAMBYRÅN MASSCREATION SÖKER ORIGINALARE PÅ HELTID.

– Du är tillgänglig att börja jobba hos oss inom kort.

– Du har några års erfarenhet från reklambyrå/inhouse eller liknande.

– Du är ett ess på InDesign men kan flertalet av Adobes program.

– Ditt fokus är print men kan banners och SoMe.

– Du är van att följa guidelines och läsa materialspecar.

– Du är noggrann och omsorgsfull.

– Du kan ta enklare skisser vidare till färdiga original.

Vi är en reklambyrå med ca 15 anställda och kontor vid Humlegården i Stockholm. Vi gör lagom gränslös kommunikation åt flera roliga kunder med vitt skilda verksamheter – alltifrån statliga myndigheter till företag inom byggbranschen. Det är en varierande arbetsplats, och dina färdigheter och intressen kommer spela stor roll för hur tjänsten utvecklas. Om du är en hejare på illustrationer, tycker om att animera, eller något helt annat, så kommer det säkerligen finnas möjlighet att utveckla dessa talanger hos oss.

Om du är intresserad så maila till oss och berätta mer om dig. Bifoga även portfolio och referenser. Vi kommer intervjua ansökande löpande, och tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt person, så tveka inte att höra av dig.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Dubbelt vd byte på Sveriges Annonsörer och Swedish Content Agencies

Hanna Riberdahl blir ny vd för Sveriges Annonsörer. (Bild: Press)

Sveriges Annonsörer har utsett Hanna Riberdahl som ny vd för Sveriges Annonsörer med tillträde den 1 april. Riberdahl har tidigare varit marknadschef på K-Rauta och Telenor. Även Swedish Content Agencies har ny vd.

Hur ser en förpackning ut 2030?

I årets PIDA-tävling, en förpackningstävling som arrangeras av Billerudkorsnäs, så har studenter på designhögskolor i Frankrike, Tyskland, Sverige och UK fått i uppdrag att ta fram ett förslag på hur en ”spännande och hållbar” förpackning kommer se ut år 2030. (mer…)

Installerar 50-meters offsetpress med rullmatning

Klaus Sauer är vd för Saxoprint som investerar tungt i ny teknik för att kunna vara billigast på marknaden.

Tyska online-tryckeriet Saxoprint (en del av Cewe) installerade i januari världens första Heidelberg Speedmaster XL162-8P med rullmatningstekniken Cutstar. Storleken på både pressen och företaget ger perspektiv.

Stor tryckeriupphandling avgjord – men få vinnare

Få vinnare i upphandlingshärvorna – allt högre kostnader att vara med i ”spelet”.

En av världens vackraste böcker är tryckt i Göteborg

Göteborgstryckeriet och deras ”Hybrid Print Technology” har gett utdelning . (Bild: Göteborgstryckeriet)

Världens vackraste böcker 2019 är utsedda. Bland pristagarna finns en svensk bok – tryckt av Göteborgstryckeriet. (mer…)

Fem intressanta företagsbesök på Print Next 19 – ”begränsat antal platser”

Ta chansen att besöka Brandfactorys nya och samordnade anläggning i Farsta, SDK DR Service som nyligen köpte Ranhammar, Arkitektkopias huvudenhet i Stockholm med bland annat 3D-print, ”action marketing”-tryckeriet Realtryck och Visual Art som är visionärer inom digitala skyltar.  (mer…)

Tierps Tryckeri digitaliserar – så här startade resan

Håkan Monfors och Peter Agell på Tierps Tryckeri tillsammans med Niclas Wahlgren från Gibon i Gävle och Mikael Pettersson och Roy Spennare på Konica Minolta.

Våren 2018 anställde familjeägda Tierps Tryckeri Håkan Monfors som ny extern vd. Uppdraget var att modernisera företaget och ta det in i en digital framtid – vilket nio månader senare har resulterat i det offensiva beslutet att ersätta sin offsetpress mot en digital tryckpress. (mer…)

Trycksaker och produktmedia – bland Europas snabbast växande företag

E-handel av trycksaker och produktmedia växer kraftigt och två av bolagen i branschen är bland de snabbast växande i Europa just nu och på den svenska marknaden finns en del av tillväxten. Flera svenska bolag i kommunikationsbranschen tar sig också in på årets lista.

Justnu-ägare köper broker – nybildade Brover Group gör sitt första förvärv

Alldeles nyligen skrev vi om att Brover Group bildats ur Justnus moderbolag som ett investment-bolag i grafisk bransch. Nu annonserar bolaget sitt första förvärv.  (mer…)