Linköping

Marknadsbyrån söker Key Account Managers

Marknadsbyrån skapar och levererar produktmedia till såväl lokala som internationella företag. Vi driver för att göra vår bransch hållbarare och hjälpa våra kunder till bättre resultat av sin produktmedia. Bolaget är värderingsstyrt och vi strävar efter att verka inom planetens gränser, det är inga fina tomma ord utan en del av vardagen, främst genom ”Less is more” som är vårt löfte att sälja färre men bättre produkter.

Vi är absolut inte störst men vi är riktigt grymma på det vi gör! Trots att vi är ett ungt litet bolag är vi ett känt företag i branschen tack vare vårt engagemang att höja kvaliteten och hållbarheten.

Marknadsbyrån som arbetsplats är en plats i ständig utveckling, där kundens resultat och våra värderingar står i centrum. Det vill vi ska speglas i varje individ. Vi utmanar såväl som stöttar dig i din utvecklingsresa. Vi är inte perfekta men vill alltid utvecklas till en så sund arbetsgivare som möjligt. Framför allt är vi en arbetsplats där det känns bra i magen, både till och från jobbet.

Account Managers & Key Account Managers

Vem är du?
Först och främst tycker du att jobba på Marknadsbyrån låter riktigt spännande! Du känner dina drivkrafter och triggar att hjälpa kunder och kollegor samt att vara en del av en förändring till det bättre. Resultatfokus är viktigt och oavsett roll jobbar alla på Marknadsbyrån direkt mot kunden, du uppskattar att känna att du är en del av en grym leverans till varje kund. Därför har du också ett stort ansvarstagande över dina uppgifter och ser
ansvarstagande som nyckeln till en god lagspelare.

Då Marknadsbyrån är ett mindre bolag kommer dina arbetsuppgifter variera till en viss del, du behöver vara prestigelös och villig att hugga i för att vi tillsammans ska kunna göra grymma leveranser till kund. Din utbildning och din bakgrund spelar mindre roll, har du ett starkt intresse och engagemang för tjänsten kan du vara helt rätt för oss! Vi är beredda att lära dig allt vi kan och vi vill att du ska vara nyfiken och villig att lära dig mycket!
Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper och engagemang vid våra rekryteringar.

Rollen
Ansvar att för att inspirera nya och befintliga kunder och skapa intresse för möjligheterna med produktmedia och Marknadsbyråns koncept. Du skapar och vårdar kundrelationer, utvecklar kundens erbjudande och ser till att kundens får höga resultat av sina inköp. Marknadsbyråns erbjudande är i den absoluta framkanten i branschen vilket gör att du sticker ut när du presenterar hur vi arbetar. Att sälja hållbart tar lite längre tid än traditionellt ”krängande” men belönas istället med långsiktigt lojala och nöjda kunder.

Tidigare erfarenhet från branschen eller B2B-försäljning är meriterande men tyngst vikt läggs vid personliga egenskaper och en förståelse för hållbar och värdeskapande försäljning.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Kundmöten
  • Bokning av kundmöten
  • Nätverkande
  • Offertering
  • Projektledning vid större kundprojekt


Praktisk info
Rekrytering sker löpande, du får gärna börja igår men vi är ödmjuka inför att du kan ha ett jobb med uppsägningstid idag. Vi har idag kontor i Linköping men har planer att växa geografiskt. Vi är positiva till distansarbete men ser att du kan ta dig till Linköping med tåg en eller några gånger i månaden. När vi hittar dig ser vi det som en grym möjlighet att etablera kontor även på din ort!

Tjänsterna är heltid med marknadsmässig lön och förmåner.
Är detta du? Skicka ett mail med CV och personligt brev till
jenny@marknadsbyran.se

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt