Logga in

Märkas söker Produktionspersonal

20 augusti, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:

OM FÖRETAGET

Märkas är specialiserat på tillverkning och försäljning av helhetslösningar inom etiketter och appliceringsutrustning. Från enheten i Åstorp levererar vi produkter till ett 50 tal länder på global basis. Vi erbjuder effektiva och intelligenta etikettlösningar som kommunicerar.

Bolaget omsätter ca 165 MSEK och har 75 anställda med försäljningskontor i Åstorp, Södertälje, Sundsvall, Västra Frölunda, Norge och Schweiz.

Vårt sätt att arbeta karaktäriseras av nyfikenhet, innovation, proaktivitet, pålitlighet och passion.

Det gör vi genom att sticka ut, vara annorlunda, ha hög kompetens och noggrannhet för att ta en ledande position. Våra kunder är både lokala och globala varumärken inom bl a verkstadsindustri, handel, fordon, livsmedel, logistik etc. För mer information om oss, läs mer på

Eson Pac Group där Märkas ingår ägs av Nalka Invest och grundarfamiljen.

Märkas – kommunikation som fastnar

Till sitt tryckeri i Åstorp söker Märkas nu produktionspersonal.

OM TJÄNSTEN

Arbetet som produktionspersonal kan innebära att övervaka olika typer av tryckpressar, fylla på material, ställa in och anpassa tryckpressarna efter den produkt som ska göras, ta hand om färdigt material osv. Det kan också innebära förberedning av material, kvalitetskontroller och att jobba med ständiga förbättringar. I jobbet samverkar man med övriga funktioner inom företaget.

OM DIG

Vi söker dig som har erfarenhet av etikett-tryckeri, eller som har intresse av att lära sig (tryckning/stansning/skärning/efterbearbetning mm.). Du besitter goda datorkunskaper samt goda kunskaper i både svenska och engelska. Du är tekniskt kunnig och har ett intresse för teknik, samt att du är en problemlösare. Fullgott färgseende är viktigt.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Viktiga egenskaper för att trivas i denna roll är:

  • Arbetsam med hög arbetsmoral, du gillar att arbeta
  • Noggrann, ansvarstagande och kvalitetsmedveten
  • Målmedveten och självgående
  • Ordningsam och strukturerad i din läggning
  • Van att arbeta både individuellt och i grupp mot tydliga mål
  • Nyfiken och har en vilja att lära sig ny teknik

OM ANSTÄLLNINGEN

Visstidsanställning/heltid/Åstorp

Skift- och dagtid förekommer.

TILLTRÄDESDAG

Enligt överenskommelse

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Växande Postemballage i Jönköping investerar i ökad kapacitet och fler tjänster

Postemballage i Jönköping hjälper tryckerier med både tryck på kuvert och med förpackningar för frakt. Men man gör också profilprodukter, kuvertering, printning, fals- och plock, inplastning och annat inom distribution. Under det gångna året har man växt ytterligare och nu investerar man i ökad kapacitet och fler tjänster. (mer…)

Danagårdlitho marknadsför sina miljösatsningar med ny film

Danagårdlitho berättar i en film om hur man jobbar med miljö- och klimatfrågor.

I en tre minuter lång film berättar Linn om hur tryckeriet Danagårdlitho tänker kring trycksaker och miljö. (mer…)

Debatt: Ta bort priskorgarna i offentliga upphandlingar av trycksaker

Grafiska företag fyller ofta i stora priskorgar i samband med anbud i offentliga upphandlingar. Priserna blir snabbt gamla och tar orimligt mycket tid att fylla i.

Offentliga upphandlingar inom grafisk bransch tar orimligt stora resurser för inblandade företag på grund av upphandlingsprocessen och att många tilldelningar överklagas till domstol. Här presenteras en idé på hur man skulle kunna utveckla och förenkla processen.

Tryckeriet Moo erbjuder sina kunder att investera i bolaget

Moo.com planerar att ta in kapital från sina kunder.

Online-tryckeriet Moo, med produktionsanläggningar i England och USA, undersöker intressent bland sina över en miljon kunder att bli gräsrots-finansiärer.

Smurfit Kappa lanserar leksaker i wellpapp

Smurfit Kappa har lanserat en kollektion med leksaker av papper

4evergreen – en ny allians för fiberbaserade förpackningar

4evergreen är en ny industriallians för aktörer inom fiberbaserade förpackningar. Bland medlemmarna finns flera tunga namn inom förpacknings- och pappersindustrin. (mer…)

Svenskproducerade trycksaker är bäst för miljön – ”blir standard för att beräkna CO2-avtryck för trycksaker”

Åtta.45 är det första svenskägda tryckeriet att certifieras för användning av Climate Calc – som beräknar en trycksaks CO2-avtryck. Nu ska många fler följa efter. (mer…)

Digaloos grundare går vidare – här berättar han varför

Efter försäljningen av Digaloo till Taberg Media Group i mars 2018 väljer nu vd:n Jannes Dahlgren att lämna företaget. (mer…)

Workflow Summit: Finns det för mycket mjukvara i grafisk bransch?

Den 12 november var det dags för den grafiska branschen att lära sig mer om automatisering och arbetsflöden när Grafkoms Workflow Summit 2019 hölls i Stockholm. (mer…)