Logga in

Magnusson söker kreativ utesäljare

29 september, 2020 | Av: Branschkoll | Dela:

Magnusson Agentur AB i Vinslöv är en fristående handlare som ingår i New Wave Profile som är Skandinaviens största kedja inom profilprodukter. Tack vare våra rymliga lokaler har vi en stor yrkesbutik med arbetskläder och personlig skyddsutrustning och ett av Sveriges största showroom inom profilprodukter, profilkläder och företagsgåvor.

Vi behöver utöka vårt team med en kreativ utesäljare. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som utesäljare hos Magnussons kommer du via telefon och personliga besök arbeta med uppsökande försäljning för att attrahera nya kunder samtidigt som du underhåller och servar befintliga kontakter. Du har helhetsansvaret för affären gentemot kunden, men har ett nära samarbete med dina fem kollegor. I rollen ingår även arbetsuppgifter som offerthantering, målinriktade säljaktiviteter och att vara aktiv i olika nätverk.
DIN BAKGRUND/DINA EGENSKAPER
Du som söker ska brinna för att göra affärer och att hitta unika lösningar för våra kunder! Du har några års erfarenhet av försäljning och stor vana av att träffa kunder och skapa kontakter. Har du tidigare erfarenhet av B2B är detta meriterande. Vi jobbar mycket med att skapa digitala lösningar såsom kundunika webshopar, så för att trivas hos oss krävs att du är positiv till den digitala världen och är med och bidrar till vår fortsatta digitala utveckling.
Som person är du driven, bra på att bygga relationer och har hög social kompetens. Du tycker om att jobba ute på fältet och är orädd för att ta nya kontakter både via telefon och besök. Du har lätt för att se möjligheter och vana av att självständigt planera, prioritera och koordinera din dag. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!Du har god datorvana och är van användare av Officeprogrammen. Du har även erfarenhet av arbete i någon form av affärssystem. Tjänsten kräver att du är kommunikativ och uttrycker dig obehindrat i svenska, både i tal och skrift.

För att kunna utföra jobbet som utesäljare behöver du ha B-körkort. Företagsbil finns tillgänglig för kundbesök.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Podd: Han vill omdefiniera tryckindustrin – ”Tillväxtmöjligheterna är enorma”

”Det har aldrig varit en mer spännande tid för den grafiska industrin än den tid vi står inför nu. Tillväxtmöjligheterna är enorma”. Detta säger Henrik Müller Hansen, Gelatos grundare, i det senaste avsnittet av Branschkollpodden. Om du är entreprenör och vill få nya idéer inför framtiden – så är det spännande lyssning. (mer…)

Grundaren lämnar Lasertryk – ska satsa vidare på pizzabranschen

Duon som startade Lasertryk skiljs nu åt, i alla fall som kollegor på tryckeriet, när Anders Grønborg (t.h.) lämnar bolaget. (Bild: Lasertryk)

Anders Grønborg lämnar sina poster på Lasertryk och Scandinavian Print Group som han grundade tillsammans Esben Mols Kabell för över 20 år sedan.

Elanders och Universeum ska folkutbilda om IT-avfall

Elanders i samarbete med Universeum i Göteborg. (Bilder: Pexels och Universeum)

Elanders har inlett ett samarbete med Universeum som är Sveriges nationella vetenskapscenter,

Nu säljer Stordalen (nästan) rubbet till Bonnier

Nu säljer Petter Stordalen 70 procent av sitt bokförlag Strawberry Publishing till Bonnier Books och menar att de är den perfekta partnern för fortsatt tillväxt.

Svensk Direktreklam landar ÖoB och flera andra stora kunder

Henrik Olsson, SDR.

Print och TV starka tillsammans. (mer…)

Vill du fortsätta sälja B2B? Det här måste du göra för att nå fram till kunderna

B2B-affärer görs nu allt mer digitalt. Nya sätt att effektivare göra affärer växer fram i pandemins spår. Hoppar du på tåget?

Ingen ska behöva dö av ett elakt virus bara för att näringslivet ska komma på fötter igen. Ingen måste tillbaka till exakt samma arbetssätt för att få sitt företag att blomstra när pandemin dragit förbi. Branschkoll tar dig med på en resa till andra sidan pandemin och på vägen får du fakta som kan hjälpa dig ta viktiga beslut. Den som ser möjligheter istället för problem kommer att gå vinnande ur krisen. 

–> Visa hänsyn och investera i de bästa verktygen för digital försäljning. Det kommer att ta dig, dina medarbetare och ditt företag till en ny framtid med fler, större och smartare affärer.

Billes går ”all in” på CO2-kompensering – alla trycksaker blir klimatneutrala

Niklas Bille, vd för Billes Tryckeri, jobbar kontinuerligt med att sänka sitt företags klimatpåverkan.

Billes Tryckeri i Göteborg tar nu steget fullt ut och ser till att alla produktioner blir klimatneutrala oavsett om kunden efterfrågar det eller inte. (mer…)

Danagårdlitho går över till grönare transporter

Peter Hjelm, vd för Danagårdlitho.

Danagårdlitho går över till transporter med lägre miljöpåverkan. ”Vi angriper ett väsentligt miljömål”.

Här är branschens 21 superföretag inom print och promotion

Några av de företag som kvalat in på Bisnodes lista över svenska superföretag.

Branschkoll har ännu en gång gått igenom den långa listan över ”superföretag” och letat upp de bolag som verkar i de branscher vi har koll på så att säga. Hör företagen berätta om vad som står bakom framgångarna.