Varberg

Lotus Hotel Group söker Originalare

Vi brinner för att skapa fantastiska upplevelser för våra gäster – på platser där vardagen alltid är avlägsen. Vi är en grupp av hotell och kollegor som tillsammans levererar hög kvalité med passion och yrkesstolthet.

Vi verkar i lokalt starka, historiska och spännande miljöer. I vår familj ingår ett av Sveriges äldsta hotell och två av landets mest omtyckta spadestinationer. På våra hotell finner du unika rum för avkoppling, god mat och dryck, evenemang, konferens och spännande möten.

I Lotus Hotel Group ingår Varbergs Stadshotell & Asia Spa, Arken Hotel & Art Garden Spa och Hôtel Eggers i Göteborg.

Vi söker en originalare

Vi söker nu en kollega till vår marknadsavdelning för tillsvidareanställning. Vi söker en skicklig, kreativ och noggrann originalare med god känsla för kommunikation och detaljer. Ditt fokus är att arbeta fram layout och original till bland annat trycksaker, skyltning, annonser, onlinematerial och texter, såsom artiklar och pressreleaser. Tjänsten omfattar både löpande rutinbaserade arbetsuppgifter och varierande projektbaserade arbetsuppgifter.

Lotus Hotel Group samt de tre hotellen är dina uppdragsgivare. Arbetet är gränsöverskridande både tvärs över organisationen och på avdelningen, där ni tillsammans skapar hotellgruppens kommunikation.

Om dig

Du har relevant utbildning och några års erfarenhet av en liknande tjänst där du producerat original för print och onlinematerial. Du som söker har mycket goda kunskaper i Adobe CC, framförallt Indesign, Photoshop och Illustrator, men även Lightroom och filmredigering är meriterande.

Vi söker dig som älskar att producera och ser nyfiket på framtagande av material. Du har givetvis ett öga för grafisk design, foto, film, färg och form och engagerar dig både i helheten samt i detaljerna för att leverera bästa möjliga resultat.

Marknadsavdelningen är ett arbetslag där samarbete är mycket viktigt. Du har lätt för att arbeta i ett team för att medverka till en fantastisk kommunikation och det är en självklarhet för dig att vara serviceinriktad. Samtidigt kräver detta att du arbetar självständigt och tar ansvar för att utföra rätt arbete och hålla deadlines. För att trivas i denna roll behöver du kunna kombinera ett kreativt arbetssätt med struktur och noggrannhet, då du hanterar flera uppgifter samtidigt.

Du är bra på att uttrycka dig i text. Du behärskar svenska och engelska flytande.

Erfarenhet av kommunikation, copy, fotografering, bildredigering och film är meriterande. Även erfarenhet av att ha utvecklat kampanjer och koncept eller arbetat med destination i någon form ser vi positivt på.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt