Klippan

Ljungbergs Tryckeri söker grafiker

Är du intresserad av att arbeta med digitalisering och grafik? Då har vi ett spännande jobb för dig

Information om uppdraget:

Ljungbergs Tryckeri i Klippan AB är ett familjärt företag som ingår i en grafisk koncern, där Norra Skåne Offset AB, Klippans Bokbinderi AB och RST Klippan AB också är delaktiga i. Företaget har över 110 års erfarenhet inom branschen och äger idag en välväxt maskinpark där produktion av trycksaker såsom offsettryck, digitaltryck samt efterbehandling äger rum. Företaget har samarbete över gränserna och vill tillsammans med sitt breda kontaktnät främja företagets välgång och arbete.

Just nu söker Ljungbergs Tryckeri i Klippan AB efter (en) medarbetare som är intresserad av digitalisering och kan utföra efterarbetning på deras digitalavdelning där arbetsuppgifterna kan vara varierande karaktär.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid, vardagar mellan: 07.15-16.00

För tillfället är arbetstiderna enligt ovan men kund ämnar att vid skiftarbete i förlängningen: 06.00-14.30, 14.30-23.00.

Detta söker vi:

Vi söker efter en lojal medarbetare som vill jobba med ett kreativt jobb där man får möjlighet att applicera sina digitala kunskaper i praktiken. Att visa intresse, vara driven och arbetsvillig är viktiga delar för rollen som grafiker. Att komma i tid och vara ärlig är en självklarhet för dig. Det är viktigt att du som söker denna roll kan flytande svenska i både tal och skrift.
Som person är du öppen för nya utmaningar och tar dig an dessa med en positiv inställning.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med digitalisering och är allmänt datakunnig. Du kommer arbeta med kroppen och händerna – vi ser det därför som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom produktion.

Anställning:
Detta heltidsuppdrag betyder att du kommer vara anställd via StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och vår rekryterare samt kontaktperson för detta uppdrag är Amanda Strand.

StudentConsulting har som rutin att alltid göra två referenstagningar och utdrag ur belastningsregister.
Är detta en tjänst för dig? Ansök redan idag!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

De får stöd för att utveckla PFAS- och plastfria livsmedelsförpackningar

Vinnova går in med pengar.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Framtidens förpackning ska utnyttja naturens uppfinningsrikedom

It’s a Wild Life! Det är dags för Pida och i år ska deltagarna hämta inspiration från naturen.

It’s a Wild Life! är temat för Billerudkorsnäs designtävling Pida 2022, där 350 designelever från sju länder gör sitt bästa för att inspirera och imponera med egna tolkningar av vad förpackningsdesign kan lära av naturen.

Pidas idé är att lyfta fram unga, nytänkande talanger för att främja hela förpackningsindustrins utveckling.

It’s a Wild Life är ett tema som uppmuntrar deltagarna att utforska naturens egen uppfinningsrikedom, säger Anders Gathu, Marketing Manager Cartonboard på Billerudkorsnäs som arrangerar Pida. De får hitta egna sätt att använda sig av de vackra och sinnrika lösningar som finns överallt i naturen när det gäller former, mönster, funktioner och hållbarhet.

Packaging Impact Design Award (PIDA) har sedan starten 2005 engagerat tusentals designelever över hela världen. Lokala event kommer att ske under maj och juni och en internationell vinnare kommer att krönas vid den förpackningsmässan Luxe Pack Monaco den 3 oktober 2022.

Mer information om Pida 2022 finns här.

– Vi skapade PIDA för att röra om i grytan och utmana inom förpackningsbranschen, säger Lena Dahlberg, Manager Application Development Paperboard på BillerudKorsnäs. Och det tycker vi att vi lyckats med. PIDA är en frisk fläkt för hela branschen, och eleverna överträffar sig själva år efter år, säger hon i ett pressmeddelande.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Pacson rekryterar nyckelpersoner inom hållbarhet

Sedan några veckor tillbaka är Henric Wahlgren och Henri Waher på plats hos på Pacson.

Henric kommer senast från en tjänst som projektledare hållbar utveckling på Södra Munksjön Utveckling och blir ny hållbarhetsstrateg hos Pacson.

Henri rekryterades från AW technologies där han varit projektledare kvalitetsutveckling och går in i en roll som kvalitetsansvarig på Pacson, enligt ett linkedininlägg.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Finsk förpackningstryckare investerar i tiofärgare

En tiofärgs flexopress med 1.600 mm bredd.

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons