Liketoppen #3: Påsk påsk påsk

Motivet på veckans vinnare är en riktig lågoddsare, det är såklart påskgodis. Freemaxreklams inlägg lyckades få mycket uppskattning, en härlig bild med lysande påskägg och klubbor till synes angripna av skadedjur. Vi gratulerar Freemax och skänker en tanke till ”påskharen Lina”, som säkerligen hade fullt upp.


Liketoppen utser varje vecka ett inlägg på Instagram under taggarna #produktmedia & #profilreklam som vi tycker är värt att lyfta. Det här görs genom att redaktionen efter tycke och smak väljer ut relevanta bilder med vackra motiv och/eller en påtaglig verkshöjd. Därefter så mäts genomslagskraften hos dessa bilder genom en enkel mätning av deras spridning. Mätperioden är måndag-söndag under förgående vecka.

Om du vill få ta del av nyheter och information bakom kulisserna bör du överväga att följa Branschkoll Promotion på Instagram, du hittar oss på @promotionkoll

OBS! Det finns många bra bilder på era Instagram-konton som inte taggas med #produktmedia eller #profilreklam. Liketoppen skulle bli praktiskt omöjlig om vi inte utgick från de bilder som finns under dessa taggar. Så om du tycker det vore roligt att komma med på Liketoppen, kom ihåg att använda någon av dessa taggar!

Annons

Priset på plast rekordhögt

‎För den som letar efter exempel på inflation i dag är råvaror ett bra ställe att börja på. Koppar, stål, trä och plast är antingen nära eller på rekordhöga nivåer.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Svenskt tryckeri startar postersajt mot nischad konsumentgrupp

Ska hjälpa föräldrar piffa till barnrummen

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Svenska Posterland expanderar till Tyskland

Bara ett halvår efter starten.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Posterföretag fick nästan 5 gånger mer betalt än väntat

Det svenska posterföretaget köptes upp av modeföretag.

redaktionen@branschkoll.se
Annons