Liketoppen #7: Roupéz tar värvning

Veckans Liketopp kammas hem av ett inlägg från Roupéz som varit på möte vid Försvarsmaktens högkvarter för att diskutera rikets säkerhet och kanske lite produktmedia. Vi väntar spänt på frukten från samarbetet med denna myndighet som legat i framkant när det kommer till marknadsföring de senaste åren. Och kan bara återigen gratulera Roupéz till ett häftigt uppdrag.

För mer info se följande artikel: De vinner upphandling av produktmedia till Försvarsmakten – värde 20 miljoner

Eftersom Liketoppen gått bort två veckor i rad, på grund av korta veckor så valde vi mellan bilder från de senaste tre veckorna.


Liketoppen utser varje vecka ett inlägg på Instagram under taggarna #produktmedia & #profilreklam som vi tycker är värt att lyfta. Det här görs genom att redaktionen efter tycke och smak väljer ut relevanta bilder med vackra motiv och/eller en påtaglig verkshöjd. Därefter så mäts genomslagskraften hos dessa bilder genom en enkel mätning av deras spridning. Mätperioden är måndag-söndag under förgående vecka.

Åtta.45 investerar i ny plattform för digitaltryck – köper tre nya pressar

Åtta.45 investerar i flera inkjetpressar, en arkpress och ny mjukvara.

redaktionen@branschkoll.se

De köper Lenanders Grafiska

Stora förändringar i produktionen.

redaktionen@branschkoll.se

Startup bygger ny marknadsplats där företag kan byta till miljösmarta förpackningar

Ska bli länken som effektiviserar och automatiserar processen mellan förpackningsleverantörer och köpare. Målet är att hjälpa alla små och medelstora företag att byta till förpackningar som är bättre för miljön.

redaktionen@branschkoll.se

Industrigrupp förvärvar sin tredje etikett-aktör på kort tid – köper också in sig i Norge

Etikettmarknaden konsolideras ytterligare på den svenska marknaden.

redaktionen@branschkoll.se