Lägger ut redigering av tidning till fördel för fler digitala publiceringar

Vill du fortsätta läsa?

Den här artiklen är en del av Branschkoll Print. Vill du läsa den tecknar du en prenumeration nedan eller loggar in om du redan har en.

Välj hur du vill prenumerera på Branschkoll

Det finns två olika prenumerationer att välja på. Oavsett så ingår inloggning till alla på ditt företag.

print
(Inkl. Promotion)

1.400 kr/månad

Läs allt på Branschkoll om både tryckeri- och produktmediabranschen.

promotion

Från:
298 kr/månad

Läs allt vi skriver om produktmediabranschen

Annons

Meri söker två Utesäljare

Vi söker två drivna och handlingskraftiga säljare som vill vara med och lyfta MERi till nya höjder!

Om oss
MERi är ett branschledande företag inom profil- och presentreklam och med mångårig kunskap och erfarenhet är vi experter inom vårt område. MERi ska vara det första valet för våra kunder när det gäller tjänster och produkter för intern och extern profilering. Med lång erfarenhet, hög kunskapsnivå och kundanpassat sortiment arbetar vi för långsiktiga affärsrelationer. Verksamheten omfattar försäljning av profilkläder/märkeskläder, yrkes/arbetskläder, skyddsskor, presentreklam/premieprodukter, gåvor samt reklam och logistiktjänster.

Vår vision är att MERi ska bli Nordens bästa profil- och presentreklamföretag.

Om tjänsten och dina arbetsuppgifter
Du kommer att bli en viktig person i vår ambition att alltid sätta kunden i fokus. Det gör du genom att bearbeta befintliga kunder och söka upp nya prospekt. Hela Sverige är din arbetsplats men i huvudsak så kommer du att jobba lokalt och regionalt och utgå från vårt huvudkontor i Östersund. Du ingår i ett starkt team med utesäljare och här finns massor med stöd och erfarenhet att hämta för att du ska lyckas. Du ska genom proaktivitet och kundbesök analysera och förstå kundernas behov, såväl kortsiktigt som långsiktigt, för att kunna bygga vidare i på vårt erbjudande samt att utveckla en långsiktig kundrelation.

Tjänsten omfattar en heltidstjänst med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig med hunger, vilja, iver och ambitioner som är prestationsinriktad, lojal och social. Säljerfarenhet och stort nätverk är fördelar men inga krav. Personliga egenskaper och rätt person är viktigare än ålder. Är du bästa säljaren men har ett jobb idag så har vi tid att vänta, men vi kommer att gå vidare så fort vi hittar rätt så vänta inte utan kontakta oss nu!

Är du världens bästa säljare så är jobbet ditt!
Välkommen till en trygg arbetsgivare i en fantastiskt rolig bransch!

Maila CV och personligt brev till: jobb@meri.se

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Svenska medalj söker två till ny satsning

Vi letar just nu efter 2 st personer som ska jobba med att driva en ny satsning vi gör inom digitaltryck.

Trycket är på moderna produkter med tydlig miljöprofil som ska tryckas i höga volymer där kunderna finns runt om i hela världen. Affärsområdet är litet idag och kommer att skalas upp. Det finns därför stora möjligheter för de anställda att påverka arbetssätt och processer för att vi ska hitta det bästa sättet att arbeta på.

Produkterna levereras i många unika storlekar och designs där kunderna har sina egna unika varianter. Därför är det superviktigt med ordning och reda så att rätt produkter packas på rätt sätt, märks på rätt sätt och hamnar hos rätt kund. Eftersom volymen är stor så behöver allting hanteras väldigt ordningsamt och strukturerat.

Lite beroende på vilka personer vi tycker passar in hos oss så kan kompetenserna på dessa två se lite olika ut. Vi ser helt enkelt gärna två personer som kompletterar varandra. Båda personerna kommer i högsta grad vara inblandade i att varje dag arbeta med att utföra digitaltryck på produkterna och paketering av dessa, men deras ansvarsområden kommer sannolikt att skilja sig åt.

Den ena personen ser vi framför oss bli ytterst ansvarig för produktionen. Ser till att ordrar produceras i rätt ordning, att ingenting riskerar att bli försenat. Denne person kommer hantera kontakt med våra kunder, se till att vi har tillräckligt med lager av produkter att trycka på, sköta kontakt med leverantör av produkterna, beställa förbrukningsmaterial, boka utgående transporter, etc.

Den andra personen kommer bli kvalitetsansvarig för den grafiska delen. Motiven som kommer in kan behöva korrigeras och anpassas för att trycket på produkten ska se ut som tänkt. Produkterna vi trycker på kommer ha olika basfärg och därför kan trycket behöva korrigeras för att ge rätt färgåtergivning. Här tror vi att man behöver ha ett öga för färg och form och gärna erfarenhet av att jobba i moderna bildbehandlingsprogram, som t.ex. Photoshop eller Illustrator.

Vi letar efter personer som är/har:
– Ordningssamma och strukturerade
– Effektiva och trivs med högt tempo
– Är bra på att kommunicera och vana vid att hålla täta dialoger i vardagen
– Känner sig bekväma vid datorer och teknisk utrustning
– Har känsla och öga för färg och form
– Trivs med att både ha administrativa uppgifter och jobba i produktion

Digitaltryck är ett eget verksamhetsben inom Svenska Medalj, men beroende på arbetsbelastning inom de olika verksamhetsbenen kan man i perioder behöva avlasta andra avdelningar, och även få avlastning från andra avdelningar.

För ansökan, skicka cv och personligt brev till olle@svenskamedalj.se. Urval sker löpande.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Sveriges Tidskrifter ersätter kvartalsmagasin med årlig prestigeutgåva – ”inte så dramatiskt”

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Posten tar varannandagsutdelningen vidare till västkusten

redaktionen@branschkoll.se
Annons