Logga in

KungSängen söker Originalare

06 november, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:

KungSängen behöver stärka upp marknadsteamet med en skicklig originalare på deltid!
Du kommer att jobba med butiksmaterial, webb, annonser, sociala medier, bildhantering samt produktförpackningar och annat som kan dyka upp. Du är van att arbeta utifrån grafiska riktlinjer och mot tydliga deadlines. Du arbetar obehindrat i Adobes designprogram och kan ta vid och producera original efter konceptidéer, riktlinjer eller mallar från AD. Du är också delaktig i brainstormingsfasen inför kommande kampanjer.

För att trivas med och hos oss behöver du kunna jobba snabbt och helst med flera saker samtidigt. Som person tror vi att du är kreativ, prestigelös och positiv. Du tappar inte fotfästet om planer ändras och du drivs av att jobba i team i en slimmad organisation. Det är ett extra plus om du kan, och vill, skapa content till sociala medier, parallellt med huvuduppgiften som originalare.

Om oss
Marknadsavdelningen är ett litet team där alla jobbar tätt tillsammans. Vi producerar allt marknadsmaterial internt så både tempo och stämning är hög i vårt gemensamma rum. Vi bollar idéer och tankar och hjälper varandra där vi kan trots att våra ansvarsområden skiljer sig åt. Vi vill gärna förstärka teamet med en till glad och drivande person.

Uppdraget är på deltid fram till mars 2020 med möjlighet till förlängning. Du som söker får gärna vara frilansare och ha eget företag.

Ansökan
Sista ansökningsdag 17 november. Tillsättning snarast, urvalsarbetet sker löpande. Vid eventuella funderingar kontakta Marknadschef Anna Björkegren; anna.bjorkegren@kungsangen.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav

  • Kunskap i Adobe Design Collection
  • God svenska, särskilt i skrift

Meriterande

  • Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln
  • Erfarenhet av arbete inom reklambyrå eller inhousebyrå
  • Erfarenhet av arbete med sociala medier

Om arbetsgivaren

KungSängen grundades 1998 och säljer sängar och sovrumstillbehör via 36 egna butiker i Sverige och online. KungSängen erbjuder kvalitetssängar och sovrumstillbehör under eget varumärke. Sängarna skräddarsys efter kundens önskemål, tillverkas i den egna fabriken i Enköping och levereras hem till kunderna utan mellanhänder. Bolaget omsätter ca 280 miljoner kronor och har ca 170 anställda. Private Equitybolaget Litorina är huvudägare i KungSängen sedan 2015 och ser stor utvecklings- och tillväxtpotential i verksamheten.

 

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Nyförvärvat tryckeri i konkurs

Svenskt tryckeri uppköpt av utländsk aktör

Brandfactory i Sverige försatt i rekonstruktion – snart klart med ny ägare

Stora delar av Brandfactory i Sverige har gått in i en företagsrekonstruktion. Förhandling med ny ägare pågår. (mer…)

Ny print-tjänst för fotoböcker och bilder i Skandinavien

I ett samarbete med

Live från Workflow Summit – missa inte dessa 12 världsexperter inom print

Grafkom Workflow Summit sänder idag live från Stockholm i samarbete med Inkish. Men det är bara 12 av de 31 talarna som går att följa för dig som inte är på plats. (mer…)

Landa utökar produktionskapaciteten och börjar rulla ut pressar

Tryckpress från Landa installeras på tredje våningen hos tryckeriet ZRP i Kina. (Bild: Landa)

Med en ny produktionsenhet i drift och en till som ska börja byggas startar Landa serieproduktion av sina tryckpressar.

Maffigt – och viktigt – program med 31 talare på Workflow Summit

På tisdag 12 november går Workflow Summit i Stockholm och alla förberedelser är i stort sett klara. 31 talare kommer att vara på plats för att inspirera till automatisering i branschen. (mer…)

Hon är västra Sveriges främsta entreprenör

Evelina Lindgren som är vd för förpackningsföretaget Apak har gått vidare till riksfinalen i tävlingen EY Entrepreneur of the Year. (mer…)

Här är branschens 15 superföretag inom print och promotion

Många profil- och grafiska företag går fortsatt starkt och hela 15 företag tar glädjande sig in på listan över årets superföretag. Ett tydligt friskhetstecken och många av aktörerna kommer dessutom från den ”nya skolan”.