Täby

KONTORAB söker Säljare Täby/Åkersberga/Uppsala

KONTORAB är en av landets ledande leverantörer till kontor, industri, föreningar, kommuner och statliga enheter. Vi driver kompletta kontorsvaruhus med försäljning av kontorsmaterial, kläder, datatillbehör, kontorsmaskiner, städ- hygien- och emballageprodukter, profil- och presentreklam samt trycksaker. Vi har butiker från Helsingborg i söder, till Falun i Norr med huvudkontor och centrallager i Norrköping.

Brinner du för att satsa på en säljkarriär med försäljning av varierande produkter? Bra! Då är du rätt person för oss när vi söker en säljare till vårt distrikt i och kring Täby/Åkersberga/Uppsala. Du kommer att göra personliga besök hos våra nuvarande och nya kunder i distriktet.

Vi erbjuder vi dig stora möjligheter att utvecklas inom försäljning/ledarskap för att kunna utveckla dig själv och vårt koncept.

Jobbet är en säljtjänst som innefattar allt ifrån bearbetning av befintliga kunder, nykundsbearbetning samt arbete i våra butiker i Täby och Åkersberga. Fördelning av arbetsuppgifter bestäms tillsammans med närmsta chef – för rätt person är utvecklingsmöjligheterna oändliga!

Välkommen att skicka ett personligt brev samt ditt CV där du berättar om vad du har för tidigare erfarenheter och varför du är rätt person för oss!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons