Logga in

Kontorab söker inköpare

11 januari, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:

För att trivas i rollen bör du vara driven, noggrann och ansvarsfull. Det är viktigt att du är en bra teamspelare och presterar lika bra i grupp, som ensam. Du tycker om att hålla ett högt arbetstempo och klarar av att hålla flera bollar i luften samtidigt.

• Inköp av varor
• Ansvar för våra butikers inköp
• Support och framtagande av nya produkter
• Utvärdering av lagernivåer och utförsäljning av inkurransvaror
• Hantering och kontroll av leverantörsfakturor
• I samarbete med logistikchef förbättra och effektivisera det dagliga flödetKvalifikationer & Egenskaper:
Vi söker dig som har erfarenhet inom inköp sedan tidigare. Du bör ha en naturlig fallenhet för att bygga relationer och skapa affärer. Du brinner för att hjälpa andra då stor del av det dagliga arbetet innehåller support för våra 20 butiker och säljare runt om i landet.Övriga kvalifikationer vi eftersöker för tjänsten:
• Förmåga att kommunicera på ett rakt, tydligt och enkelt sätt
• Goda kunskaper i Microsoft Office, framförallt excell
• Vana att arbeta i affärssystem, Visma Business är meriterande Kontorab är en av landets ledande kontorsmaterialleverantör, med kompletta kontorsvaruhus med försäljning av kontors- och datatillbehör, kontorsmaskiner, städ och emballage samt profil- och presentreklam.

För närvarande har vi 20 kompletta kontorsvaruhus i Mellansverige med huvudkontor och centrallager i Norrköping.

Arbetslivserfarenhet

Inköpare: Mindre än 1 års erfarenhet

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Hur ser en förpackning ut 2030?

I årets PIDA-tävling, en förpackningstävling som arrangeras av Billerudkorsnäs, så har studenter på designhögskolor i Frankrike, Tyskland, Sverige och UK fått i uppdrag att ta fram ett förslag på hur en ”spännande och hållbar” förpackning kommer se ut år 2030. (mer…)

Installerar 50-meters offsetpress med rullmatning

Klaus Sauer är vd för Saxoprint som investerar tungt i ny teknik för att kunna vara billigast på marknaden.

Tyska online-tryckeriet Saxoprint (en del av Cewe) installerade i januari världens första Heidelberg Speedmaster XL162-8P med rullmatningstekniken Cutstar. Storleken på både pressen och företaget ger perspektiv.

Stor tryckeriupphandling avgjord – men få vinnare

Få vinnare i upphandlingshärvorna – allt högre kostnader att vara med i ”spelet”.

En av världens vackraste böcker är tryckt i Göteborg

Göteborgstryckeriet och deras ”Hybrid Print Technology” har gett utdelning . (Bild: Göteborgstryckeriet)

Världens vackraste böcker 2019 är utsedda. Bland pristagarna finns en svensk bok – tryckt av Göteborgstryckeriet. (mer…)

Fem intressanta företagsbesök på Print Next 19 – ”begränsat antal platser”

Ta chansen att besöka Brandfactorys nya och samordnade anläggning i Farsta, SDK DR Service som nyligen köpte Ranhammar, Arkitektkopias huvudenhet i Stockholm med bland annat 3D-print, ”action marketing”-tryckeriet Realtryck och Visual Art som är visionärer inom digitala skyltar.  (mer…)

Tierps Tryckeri digitaliserar – så här startade resan

Håkan Monfors och Peter Agell på Tierps Tryckeri tillsammans med Niclas Wahlgren från Gibon i Gävle och Mikael Pettersson och Roy Spennare på Konica Minolta.

Våren 2018 anställde familjeägda Tierps Tryckeri Håkan Monfors som ny extern vd. Uppdraget var att modernisera företaget och ta det in i en digital framtid – vilket nio månader senare har resulterat i det offensiva beslutet att ersätta sin offsetpress mot en digital tryckpress. (mer…)

Trycksaker och produktmedia – bland Europas snabbast växande företag

E-handel av trycksaker och produktmedia växer kraftigt och två av bolagen i branschen är bland de snabbast växande i Europa just nu och på den svenska marknaden finns en del av tillväxten. Flera svenska bolag i kommunikationsbranschen tar sig också in på årets lista.

Justnu-ägare köper broker – nybildade Brover Group gör sitt första förvärv

Alldeles nyligen skrev vi om att Brover Group bildats ur Justnus moderbolag som ett investment-bolag i grafisk bransch. Nu annonserar bolaget sitt första förvärv.  (mer…)

Investerar 5 miljoner i offset – ska bli störst i Norrland

Lennie Nylén vd Arkitektkopia i Umeå till vänster och till höger Per Lundberg, vd på Lundbergs Grafiska, som levererar tryckpressen.

Arkitektkopia i Umeå har investerat i en offsetpress för att kunna möta efterfrågan från kunderna. (mer…)