Kontorab söker Butikssäljare

Kontorab är en av landets ledande kontorsmaterialleverantör, kompletta kontorsvaruhus med försäljning av kontors- och datatillbehör, kontorsmaskiner, städ och emballage samt profil- och presentreklam.

För närvarande har vi 17 kompletta kontorsvaruhus i Mellansverige med huvudkontor och centrallager i Norrköping.

Vi söker nu en ambitiös butikssäljare till vår fina butik i Täby/Arninge.

Du har erfarenhet och ett brinnande intresse för försäljning.

Du sätter ständigt kunden i fokus.

Du har en stor känsla för service.

Du har lätt för att skapa goda kundkontakter.

Du tycker om att arbeta i en intensiv miljö med högt tempo.

Du har erfarenhet av butiksdrift.

Du har god datorvana, är ansvarsfull, ordningsam, självgående och har en vilja att lära dig nya saker. Det är meriterande om du är flerspråkig eller har erfarenhet av butikskommunikation.

Du bör ha körkort och tillgång till egen bil, tjänsten innefattar även att man vid behov arbetar i Åkersberga-butiken.

Arbetsuppgifter

Försäljning, butiksexponering, kassatjänst, återkoppling och merförsäljning via telefon till våra befintliga kunder, uppackning av varor, produktansvar samt varubeställningar.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Coca-Cola i Sverige byter till återvunnen plast

Förnybar el och delning av utsläppsdata är några av kraven man nu ställer på sina underleverantörer.

Förra året blev Sveriges Coca-Colas första marknaden i världen där företaget gick över till 100 procent återvunnen plast för hela den lokalproducerade PET-portföljen. Nu byts även plastfilmen runt alla stora flaskor i fyrpack ut till 100 procent återvunnen plast, skriver man i ett pressmeddelande.

Coca-Cola skriver att man arbetar ”för en värld utan avfall”. Och som en del i detta arbete, med målet att komma ned till noll utsläpp av växthusgaser 2040, tas nu ytterligare ett steg. Under första halvåret i år går Coca-Cola i Sverige över till återvunnen plastfilm (PELD) på alla fyrpack för flaskor över 1,5 liter.

– Plast är ett effektivt förpackningsmaterial förutsatt att det samlas in och återanvänds så att inget blir till skräp. Coca‑Cola i Sverige vill vara med och bidra till omställningen mot en cirkulär ekonomi. Nu tar vi ett stort steg när vi som första marknad i världen går över till 100 procent återvunnen plast för hela den lokalproducerade portföljen, säger Sofie Eliasson Morsink, vd Coca‑Cola European Partners Sverige AB

Krav på underleverantörer

Eftersom drygt 90 procent av utsläppen uppstår i scope 3 (indirekta utsläpp som uppstår i värdekedjan, både uppströms och nedströms) måste leverantörer mobiliseras och nära samarbeten inledas. Coca-Cola uppger att man för att nå netto noll 2040 är målet att 100 procent av de strategiska leverantörerna ska ”sätta vetenskapligt baserade reduktionsmål och använda 100 procent förnybar el till 2023 samt dela data för sina utsläpp av växthusgaser”.

Läs mer om Coca-Colas klimatmål här.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Stabilt år för Promotionhuset

redaktionen@branschkoll.se
Annons

NWP-ÅF vinner upphandlingar på löpande band – fyra bara i år

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Ännu ett universitet på jakt efter produktmedia – maxvärde 10 miljoner kronor

redaktionen@branschkoll.se
Annons