Täby och Åkersberga

Kontarab söker Butikssäljare

Vi söker nu en driven, nyfiken och serviceinriktad butikssäljare till våra två butiker i Täby och Åkersberga. I kombination med traditionellt butiksarbete ska du även besöka våra större kunder där du förser deras kontorsutrymmen med våra produkter. Du är en god lagspelare som tillsammans med övriga medarbetare driver butiken till högre lönsamhet i kombination med att ge bästa möjliga service till våra kunder. Är du rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter. Vi söker 1 -2 personer som kan växla mellan butikerna vid behov.

KONTORAB är ett familjeägt företag som funnits i branschen sedan 1978. Vi driver kompletta kontorsvaruhus med försäljning av kontorsmaterial, arbetskläder, data – och mobilprodukter, möbler, profil – och presentreklam, städ – hygien och emballageprodukter, trycksaker och mycket därtill.

Vår verksamhet bedrivs genom fysiska butiker, en vass säljkår, vår webb samt via vår administration som har ett stort fokus på att ge våra kunder bästa möjliga service och rätt produkter.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons