Klippan

Klippans Bokbinderi söker Maskinställare/maskinoperatör

Klippans Bokbinderi är ett bokbinderi med effektiva efterbehandlingsmetoder för limmade och klammerhäftade trycksaker. Vi har dessutom andra efterbehandlingsmetoder så som linnetrådsbindning, fadenziegelbindning mm. Genom ett stort nätverk av samarbetspartners inom grafisk produktion, distribuerar vi trycksaker till hela Norden och Europa. Våra kunder är framförallt tryckerier i södra Sverige.

Vi söker en driven maskinställare/maskinoperatör för bokbinderi. Det är viktigt att du har tidigare erfarenhet från maskininställning och har du tidigare erfarenhet från bokbinderiarbete är det mycket meriterande. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av maskininställning/maskinföring och alla andra typer av bokbinderiarbete med fokus på falsning, klammerhäftning, adressering, inplastning, limbindning, fadenziegelbindning och linnetråd.

Du ska tycka om att jobba i lag, ha lätt för att samarbeta och kunna ha en bra kommunikation med dina medarbetare. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper som t ex förmåga att se ”helheten” samt leda och styra arbetet runt maskinen. Vi förutsätter att du är en person som har ett stort tekniskt intresse samt förstår vikten av både tempo och noggrannhet. Har du truckkort så är det ett plus men inget måste. Arbetet innebär till en början dagtid med ska övergå till skiftarbete (2-skift).

Krav:

  • Erfarenhet som maskinställare/maskinoperatör
  • Mycket goda svenska språkkunskaper i tal och skrift
  • Ska vid behov kunna arbeta tvåskift (6:00-14:35, 14:30-23:10)
Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Nyheter på papper störtdyker enligt ny undersökning

redaktionen@branschkoll.se

Förpackningar med dolda koder – framtidens sopsortering testas i Köpenhamn

Man kallar det den heliga gralen 2.0 och det ska revolutionera hur vi sorterar förpackningar.

redaktionen@branschkoll.se

100 förslag för en hållbar livsmedelsindustri – mer återvinning och fler förpackningsfria alternativ diskuteras

redaktionen@branschkoll.se

Förpackningsstartup tar in 13 miljoner

redaktionen@branschkoll.se