Simrishamn

Kiviks Musteri söker Förpackning & Design ko-ordinator

Vill du vara med och bygga för framtiden?
Som Förpackning & Design ko-ordinator hos oss är du en viktig del i vår varuförsörjningskedja. Du rapporterar till vår Supply Chain Manager och ingår i företagets Supply Chain-team.

Ansvarsområde
Ditt huvudsakliga ansvarsområde blir löpande avrop och produktionsplanering mot våra förpackningsleverantörer. Du är också ansvarig för hantering av företagets design & korrekturprocess mot leverantör – för tyckt emballage såsom t ex Tetrapakförpackningar, wellemballage och etiketter. Du ansvarar även för avvikelsehantering internt och externt.

Dina främsta arbetsuppgifter består av:

  • Löpande avrop och produktionsplanering mot förpackningsleverantörer
  • Sammanställa och uppdaterar leveransplaner/prognos på lång och kort sikt till våra leverantörer
  • Hantera korrektursväng internt och externt av tryckt emballage
  • Löpande arbetsuppgifter kopplade till designuppdateringar samt arkivering av designunderlag mm
  • Bidra till / driva förbättringar inom ansvarsområdet
  • Registerunderhåll i M3
  • Avvikelsehantering

Vem är du?
För att lyckas i jobbet tror vi att du har både en helhetssyn och en förmåga att se detaljer, är strukturerad och har ett bra siffersinne. Du är en duktig analytiker som kan tolka, utvärdera och lösa olika frågeställningar. För att trivas hos oss måste du vara lösningsorienterad, trygg i dig själv och trivas i ett högt arbetstempo.

Hos oss tror vi på att tillsammans hjälpas åt, att visa mod och ta ansvar samt att vara goda förebilder för varandra och våra kunder. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar för att lyckas i din nya roll.

Dina kvalifikationer
Du har gymnasieutbildning i grunden samt gärna utbildning inom inköp eller Supply chain. Vi vill att du har någon form av erfarenhet inom design & korrekturprocess för tryckt emballage. Vi ser gärna att du har något eller några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, erfarenhet från livsmedelsproduktion eller erfarenhet från inköp/avrop av förpackningar och gärna då Tetraförpackningar eller etiketter.

Du behärskar engelska i tal och skrift, har goda kunskaper i Excel och gärna erfarenhet av affärssystemet M3.

Tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning 100% med placering i Kivik. Tillträde omgående.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Horizon krokar arm med robot på Scanpack

Förpackningsmässan Scanpack i Göteborg är tillbaka efter pandemin och den 4-7 oktober öppnar man dörrarna. En av utställarna är Horizon som i år har krokat arm med robottillverkaren Omron i sin monter för att visa smarta lösningar inom efterbearbetning.

Scanpack är för dig som är involverad i förpackningens värdekedja, från koncept och design till produktion och logistik.

Horizon på Scanpack

– Inom förpackningsindustrin används sedan ett tiotal år tillbaks våra falsmaskiner för farmaceutisk falsning av bipacksedlar, stansmaskiner för förpacknings- och skyltproduktion, boklimbindning och broschyrhäftning för instruktions böcker med mera, säger Paul Jakobson på Horizon.

Genom att arbeta med robotar i efterbehandlingen så kan operatören koncentrera sig på små justeringar och kontrollera kvaliteten istället för att göra repetitiva uppgifter som att lasta i och ur material.

Robotar för samarbete

– När det gäller Omron så visar vi en kollaborativ robot som kan göra olika former av iläggning eller avlägggning i maskinsystemen, säger Paul Jakobson.

Horizon och Omron fins i monter A03:22.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Grafiskt uppköp i Skellefteå

redaktionen@branschkoll.se
Annons

”Det kommer bli alltmer komplicerat och resurskrävande att upphandla grafisk produktion och tryck”

Trycksaksförmedlare informerar om läget i pappersbranschen – och ger sina råd till trycksaksköparna – och därmed också till tryckerierna.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Sveriges Tidskrifter med seminarium om ”papperskrisen”

Printpool och Kapero är inbjudna som experter.

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons