Stockholm

KICKS Group söker Graphical and packaging designer

Om KICKS Group KICKS Group är Nordens ledande aktör på skönhetsmarknaden och är en del av Axel Johnson-koncernen. Genom sina varumärken; KICKS och Skincity, möter KICKS Group de nordiska skönhetskonsumenterna varje dag.

Målet är att, med ständig förnyelse och förändringskraft, driva utvecklingen inom branschen och alltid ligga i framkant för att möta kundernas behov med starka och inspirerande kunderbjudanden med hög grad av personlig service, starka produktvarumärken och unika köpupplevelser. KICKS erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård.

Med välutbildade skönhetsexperter och en omnikanalslösning, där fysisk butik och e-handel är integrerat, erbjuder KICKS personliga och inspirerande skönhetstjänster och över 35 000 produkter från över 300 varumärken. KICKS har ca 230 butiker i Sverige, Norge och Finland. Skincity är en hudvårdsklinik online som erbjuder ett unikt servicekoncept med specialistkunskap och noga utvalt sortiment inom professionell hudvård och makeup.

Skincity är verksamt i Norden samt i Storbritannien. Vi letar nu efter en skicklig grafisk designer med erfarenhet av förpackningsdesign till vårt marknadsteam. För att trivas i denna roll behöver du ha ett personligt driv, ha en prestigelös attityd, ett lösningsorienterat tankesätt och vara mycket strukturerad. Självklart är du en lagspelare, och det säger sig självt att du har en passion för hudvård och skönhet!

Arbetsuppgifter: – Skapa och uppdatera förpackningsdesign i linje med KICKS Groups och egna varumärkens identitet – Producera både bilder och videomaterial för paid marketing och Social Organic samt site, nyhetsbrev och sociala medier kanaler – Bildretuchering – Viss assistering vid fotograferingar Rollen kräver att du är självgående och kan sköta flera projekt och arbetsuppgifter parallellt med leverans enligt deadline.

Ditt arbete sker alltid utifrån KICKS Groups värderingar och kundlöfte. Kvalifikationer: – Kandidatexamen i graphic arts, packaging design, communication (både stilla och rörligt innehåll) – Stor kunskap om Adobe Photoshop, Illustrator och InDesign. Grafisk designprogramvara för videoredigering som Premiere och/eller After Effects är ett stort plus.

– 3 års erfarenhet av att arbeta med grafisk design på en Agency, Inhouse Agency eller liknande – Kunskaper om layouter, grafiska grunder, typografi och tryck – Djup förståelse för digitala kanaler och den digitala kundresan – Erfarenhet av produkt- eller förpackningsdesign – Erfarenhet av att hålla kontakt med externa förpackningsleverantörer i produktion –

Skarpt öga för detaljer Du är trendmedveten och en lagspelare som gärna delar med sig av idéer, tar konstruktiv feedback från lagkamrater och går den extra milen när det behövs. Ansökan Vi ser fram emot att få din ansökan före den 12 februari. Intervjuer hålls löpande, så ansök så snart som möjlig då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi genomför bakgrundskontroll på slutkandidater. Vi tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenheter.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Adobe lanserar ny lösning för AI-genererade bilder

Oavsett erfarenhet kan alla skapa bilder, ljud, vektorer, videor och 3D-grafik. Det är revolutionernade!

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Roland lanserar budget-flatbäddsskrivare i Europa

”Utmärkt balans mellan funktionalitet och pris.”

Roland meddelade nyligen lanseringen av EU-1000MF, en storformat UV-LED flatbäddsskrivare, på den europeiska marknaden.

EU-1000MF klarar av att trycka på ett brett spektrum av material, upp till 95 mm tjocka, för en mängd olika tillämpningar, inklusive skyltgrafik, event- och butiksdisplayer, inredning och små upplagor av högkvalitativa specialanpassade varor som kan utöka kundernas tryckverksamhet.

Tony Miller, chef för den globala försäljnings- och marknadsföringsdivisionen, säger:

– EU-1000MF är en produkt med utmärkt balans mellan funktionalitet och pris. Hittills har EU-1000MF endast sålts i vissa regioner. Genom att utöka försäljningsområdet till den europeiska regionen syftar vi till att skapa nya möjligheter för att hjälpa våra kunder att expandera sina verksamheter och öka försäljningen.

EU-1000MF finns i två modeller, 4-färg eller 6-färg, med skrivhuvuden i en förskjuten formation för utskrift upp till 27,6 m2/h i 720 x 600 dpi CMYK-läge, vilket gör det möjligt att hantera cirka nio styva 1.220 x 2.440 mm skivor per timme.

UV-bläcket torkar direkt, vilket gör det snabbtorkande och möjligheten att trycka direkt på en mängd olika material såsom akryl, PETG, PVC, skum, PC, trä och aluminiumkompositplattor.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Ätbar biljett med hampa vann guld i Cannes reklamtävling

”Buy the ticket, take the ride”

Minns ni Berlins lokaltrafik (Berliner Verkehrsbetriebe) i folkmun BVG som för sisådär fem år sedan tog fram en sko tillsammans med Adidas som fungerade som årskort?

Nu har man om möjligt överträffat sig själva när man tagit fram en ätbar biljett, bestruken med hampaolja för att ”hjälpa resenärerna hantera julstressen”.

Biljetten och dess tillhörande reklamfilm har vunnit guld i Cannes Lion, ett av reklamvärldens mest prestigefyllda priser.

– En ätbar biljett bestruken med hampaolja för en lugn åktur är ett roligt sätt att använda trycksaker, för att citera Hunter S Thompson ”Buy the ticket, take the ride”.

Jens Waernes, en av jurymedlemmarna, motiverade beslutet.

Se hur det fungerar i den välgjorde reklamfilmen här nedan.

Printpower.eu har skrivit om den vinnande biljetten.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

UF-företag vann ”årets innovation” för sin smarta förpackning

”Kan ha stora affärsmöjligheter på lång sikt.”

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons