Helsingborg

Kartongbolaget söker förpackningsdesigner

Förpackningsdesigner till Kartongbolaget AB i Helsingborg
Kartongbolaget AB är en ledande leverantör inom förpackningsindustrin. De erbjuder kundunika förpackningslösningar till kunder inom ett brett spektrum. Bolaget har med hjälp av senaste trycktekniken haft en kraftig försäljningstillväxt både nationellt och internationellt. Detta gör att det nu finns behovet att förstärka den interna organisationen med en förpackningsdesigner till kontoret i Helsingborg. Läs gärna mer på https://kartongbolaget.se/


Intresserad av en kreativ tjänst där du kan arbeta nära kund för att utveckla förpackningar från idé till färdig produkt? Då har vi en spännande tjänst som förpackningsdesigner, läs mer nedan.
 
Tjänst:
Tjänsten som förpackningsdesigner är en rekrytering med anställning direkt hos Kartongbolaget AB i Helsingborg. I tjänsten som förpackningsdesigner har du ansvar för att konstruera spännande, innovativa och säljande förpackningslösningar till kund. Utöver att skapa konstruktionslösningar innebär även tjänsten att analysera det kommersiella värdet och offerera kund. Arbetet utförs i ett nära samarbete med prepressavdelningen, produktionen samt försäljningsavdelningen. Tjänsten innebär en hel del nära kundkontakt och innefattar både framtagande av offerter samt på sikt kundmöte. På så vis är det viktigt att du trivs att skapa goda relationer och att ge god service till kunder samt andra externa kontakter.
 
I tjänsten är tempot högt och arbetet sker delvis självständigt där du ansvara för att driva processerna framåt. Företagets kultur är väldigt vänlig och familjär där hela teamet gärna hjälps åt samt att man kontinuerligt får support från både sälj och produktionsledningen. Du kommer även få god intern utbildning gällande produkter och kunder.

Vi ser gärna att du uppfyller några av följande punkter:

  • Några års yrkeserfarenhet av förpackningskonstruktion
  • Erfarenhet alternativt relevant utbildning inom CAD (2D och 3D)
  • Utbildning från Nackademin alternativt Broby grafiska eller liknande utbildning
  • Erfarenhet av Photoshop, Adobe illustrator alternativt Indesign 
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort (då en del kundbesök förekommer i tjänsten)

Personliga egenskaper:
För att trivas som bäst i rollen krävs det att du både är kreativ, driven och har förmågan att omvandla idé till färdig produkt. Vi ser gärna att du har förmågan att driva processen framåt tillsammans med kund samt ta egna initiativ. Det är även viktigt att du trivs i en miljö med högt tempo och att du har en vilja att alltid sätta kunden i fokus. Trots det höga tempot är samarbetet med kollegor ofta förekommande och en viktig del i det vardagliga arbetet.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons