Kapero söker Managementkonsult

Om jobbet

Vill du vara med och utveckla Nordens och Europas största mediahus, marknads- och kommunikationsavdelningar? Vill du vara med och forma kreativa organisationer till att få ut sin fulla affärspotential. Går du igång på att hitta enkla smarta lösningar som skapar kvalitativa och effektiva processer. Vill du jobba på ett konsultbolag där engagemang, kvalitet, dialog med kund och leverans alltid är i fokus. Begrepp som ”land and expand”, ”tidredovisning” och ”facetime” är bannlysta.

Om tjänsten/”vad vi erbjuder”

Du kommer att arbeta med högt uppsatta uppdragsgivare på några av Europas mest spännande bolag. Du får mycket eget ansvar, men kommer aldrig arbeta ensam.

Våra kundprojekt består av små team om 2-3 konsulter som arbetar tätt med uppdragsgivaren genom hela förändringsresan – från djupintervjuer och dataanalys via facilitetering av workshops inom strategi-, organisations- och processutveckling till implementering, kvalitetssäkring och uppföljning.

Vi arbetar i tydligt definierade projekt med fasta priser. För dig som konsult innebär det att du slipper tidredovisning – du kan fokusera helt på kvalitet och leverans. Ungefär hälften av arbetet sker på plats hos kund medan andra halvan består av analys, förberedelser och kreativa diskussioner inom teamet.

På Kapero får du kollegor som brinner för sitt jobb, gillar att arbeta tillsammans och där vi utmanar varandra. Vår kultur präglas av nära samarbeten, transparens och prestigelöshet där du har stora möjligheter att påverka och bidra. Samtidigt har vi ingen övertidskultur och är noga med att prioritera familj, fritid och återhämtning.Vem är du?

Vi letar efter dig som med nyfikenhet, analytisk förmåga och engagemang skapar förtroende och genomförandekraft i en organisation.

• Du är bra på att pedagogisera, presentera analys och konceptualisera lösningar.

• Du är en ansvarstagande lagspelare som kan vara självgående när det behövs.

• Du har en god förmåga att planera och driva större analys- och förändringsprojekt

• Du är van att analysera data och finansiell information i Excel.

• Du är bra på att i workshopform tillsammans med kunden utarbeta arbetssätt och lösningar.

• Du har duktig på att bygga relationer och har en god affärsförståelse

Du har tidigare erfarenheter av organisations-, process- och strategiutveckling inom media, marknadsföring, kommunikation, e-handel, konsumentinsikt eller liknande.

Du är troligen civilingenjör inom medieteknik eller industriell ekonomi alternativt civilekonom med inriktning på marknadsföring.

Vi söker dig som har 3-7 års relevant erfarenhet, men tveka inte att söka även om din erfarenhet är kortare – vi letar även efter dig!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Åtta.45 investerar i ny plattform för digitaltryck – köper tre nya pressar

Åtta.45 investerar i flera inkjetpressar, en arkpress och ny mjukvara.

redaktionen@branschkoll.se

De köper Lenanders Grafiska

Stora förändringar i produktionen.

redaktionen@branschkoll.se

Startup bygger ny marknadsplats där företag kan byta till miljösmarta förpackningar

Ska bli länken som effektiviserar och automatiserar processen mellan förpackningsleverantörer och köpare. Målet är att hjälpa alla små och medelstora företag att byta till förpackningar som är bättre för miljön.

redaktionen@branschkoll.se

Industrigrupp förvärvar sin tredje etikett-aktör på kort tid – köper också in sig i Norge

Etikettmarknaden konsolideras ytterligare på den svenska marknaden.

redaktionen@branschkoll.se