Logga in

JustNu söker grafiker/säljare

14 november, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:

Företaget
JustNu är Sveriges ledande tryckerikedja med 18 tryckerier/säljkontor runt om i Sverige. Vår ambition är att utvecklas till Nordens största grafiska aktör. Vi är ett stabilt och lönsamt företag som agerat på den grafiska marknaden sedan 1971. Vi ingår i Brover Group vars affärsidé är att långsiktigt investera i och utveckla mindre och medelstora företag inom den grafiska branschen.
JustNu har en öppen och platt organisation, där alla medarbetare uppmuntras att medverka till företagets fortsatt positiva utveckling. Vi är stolta över att vara ett av branschens mest jämställda företag med en jämn fördelning mellan könen, även i chefsbefattningar.
För oss som arbetar på tryckeriet JustNu är det viktigt att bistå våra kunder med lokal närvaro, ett personligt bemötande och att leverera beställda trycksaker och tjänster inom utsatt tid och till rätt plats.

Arbetsplatsen
Säljkontoret ligger vid Heden i Göteborg. Förutom vår befintliga kundmottagning är ett showroom för textil- och profilprodukter under uppbyggnad. Produktion av papperstrycksaker sköts av vår gemensamma produktionsenhet i Göteborg. Profil- och textiltryck produceras idag av våra kollegor inom JustNu och Brover Group. Vi är en framgångsrik länk i JustNu-kedjan, med ytterligare dryga 70 arbetskamrater runt om i landet. Hos oss arbetar du i en miljö där kreativitet, delaktighet och ambition uppmuntras.

Tjänsten
Huvudfokus är försäljning av trycksaker och kundutveckling. Profil- och textilprodukter är ett segment inom tryck som vi satsar stort på. Pennor, vattenflaskor, rollups, t-shirts och godis till företagseventet är alla exempel på produkter som går att profilera med ett varumärke. Din viktigaste arbetsuppgift är hjälpa våra befintliga och blivande kunder att hitta rätt produkter och trycksaker för deras behov. Du kommer att vara delaktig i alla processer, från offert till leverans av den färdiga trycksaken. Du är ett våra ansikten och röster ut mot våra kunder, som du möter via telefon, e-post och personligen i kundmottagningen eller på plats ute hos kund. Ingen dag kommer att vara den andra lik och du kommer att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt.

Personen vi söker
Du är idag säljare/kundmottagare inom textiltryck, profilreklam eller den grafiska branschen. Kanske har du jobbat som butikssäljare men har ett stort intresse för formgivning och trycksaker.

Tidigare erfarenheter
Du har tidigare verkat i en säljande funktion i den grafiska branschen och älskar att göra dina kunder nöjda. Alternativt har du ett stort intresse för produkter med tryck och erfarenhet av försäljningsarbete. Kunskap från den grafiska branschen i allmänhet och grafisk formgivning i synnerhet är meriterande.

• Tjänsten är tills vidare, heltid och med tillsättning snarast
• Lön enligt avtal
• Sista ansökningsdag 27 november 2019

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Växande Postemballage i Jönköping investerar i ökad kapacitet och fler tjänster

Postemballage i Jönköping hjälper tryckerier med både tryck på kuvert och med förpackningar för frakt. Men man gör också profilprodukter, kuvertering, printning, fals- och plock, inplastning och annat inom distribution. Under det gångna året har man växt ytterligare och nu investerar man i ökad kapacitet och fler tjänster. (mer…)

Danagårdlitho marknadsför sina miljösatsningar med ny film

Danagårdlitho berättar i en film om hur man jobbar med miljö- och klimatfrågor.

I en tre minuter lång film berättar Linn om hur tryckeriet Danagårdlitho tänker kring trycksaker och miljö. (mer…)

Debatt: Ta bort priskorgarna i offentliga upphandlingar av trycksaker

Grafiska företag fyller ofta i stora priskorgar i samband med anbud i offentliga upphandlingar. Priserna blir snabbt gamla och tar orimligt mycket tid att fylla i.

Offentliga upphandlingar inom grafisk bransch tar orimligt stora resurser för inblandade företag på grund av upphandlingsprocessen och att många tilldelningar överklagas till domstol. Här presenteras en idé på hur man skulle kunna utveckla och förenkla processen.

Tryckeriet Moo erbjuder sina kunder att investera i bolaget

Moo.com planerar att ta in kapital från sina kunder.

Online-tryckeriet Moo, med produktionsanläggningar i England och USA, undersöker intressent bland sina över en miljon kunder att bli gräsrots-finansiärer.

Smurfit Kappa lanserar leksaker i wellpapp

Smurfit Kappa har lanserat en kollektion med leksaker av papper

4evergreen – en ny allians för fiberbaserade förpackningar

4evergreen är en ny industriallians för aktörer inom fiberbaserade förpackningar. Bland medlemmarna finns flera tunga namn inom förpacknings- och pappersindustrin. (mer…)

Svenskproducerade trycksaker är bäst för miljön – ”blir standard för att beräkna CO2-avtryck för trycksaker”

Åtta.45 är det första svenskägda tryckeriet att certifieras för användning av Climate Calc – som beräknar en trycksaks CO2-avtryck. Nu ska många fler följa efter. (mer…)

Digaloos grundare går vidare – här berättar han varför

Efter försäljningen av Digaloo till Taberg Media Group i mars 2018 väljer nu vd:n Jannes Dahlgren att lämna företaget. (mer…)

Workflow Summit: Finns det för mycket mjukvara i grafisk bransch?

Den 12 november var det dags för den grafiska branschen att lära sig mer om automatisering och arbetsflöden när Grafkoms Workflow Summit 2019 hölls i Stockholm. (mer…)