Logga in

JustNu söker en Digitaltryckare

18 september, 2018 | Av: Branschkoll | Dela:

Personen vi söker
Du tycker om ett högt tempo och jobbar som allra bäst när det är mycket att göra. Du är noggrann, snabb och jobbar strukturerat. En lagspelare med stor social kompetens och gott humör är en beskrivning som passar in på dig.Tidigare erfarenheter
Du har jobbat på tryckeri med liknande uppgifter. Erfarenhet från arbete med digitaltryck är ett krav, erfarenhet av digitaltryck i Konica Minolta Bizhub med Fiery rip är en merit.
Tjänsten
Du kommer att trycka i vår Konica Bizhub press 1070 och sköta efterbehandling som skärning, falsning, bigning, broschyrhäftning och seglaminering, under tiden vår ordinarie tryckare är pappaledig. Även packning och beställning av frakter ingår i arbetsuppgifterna.
Arbetsplatsen
Tryckeriet ligger i härlig miljö, mittemot Feskekörkan i centrala Göteborg. Vårt fina tryckeri har dels en kundmottagning/expo, dels en produktionsdel där vi trycker digitalt, efterbearbetar och producerar storformat samt dekaler. I dagsläget är vi ett härligt gäng på fem personer som hjälper våra kunder med grafisk formgivning och snabba leveranser av trycksaker. Vi är en framgångsrik länk i JustNu-kedjan, med ytterligare dryga 70 arbetskamrater runt om i landet.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

335 företag tar bort vilseledande påståenden om papper och tryck – Norden inget undantag

Projektet Two Sides, som drivs i Norden av nätverket Grafkom, sätter stopp för företags missledande kommunikation kring pappers- och tryckindustrin. Och man har nått stor framgång – även i Sverige. (mer…)

EU-parlamentet har röstat ja till att förbjuda vissa plastartiklar

För några veckor sedan röstade EU-parlamentet igenom ett förbud

Mackmyra kopplar upp whiskeyn med NFC-taggar på flaskorna

NFC-taggarna, som levereras av ett nordiskt bolag, ska möjliggöra ”digital proveniens”.

Nu kommer Amazons tryckta julkatalog

Amazon släpper sin första tryckta katalog för högtids-shopping någonsin – skickas ut till miljontals hushåll under november.

Han tar över som vd för Eskils i Borås

Henric Wiklund tillträdde nyligen tjänsten som vd för Eskils Tryckeri i Borås. (mer…)

Billes köper logistikföretag

Billes förvärvar logistikbolag. På bilden står Fredrik Bille, Klas Hedén, Niklas Bille och Christer Samuelsson. (Foto: Niklas Maupoix)

Billes är logistikbolaget Dios största kund och står för ungefär halva Dios omsättning på runt 17 miljoner kronor. Nu köper Billes sin underleverantör och får in flera nya tjänster under sitt tak. (mer…)

Massivt program på Grafkom Workflow Summit

Nästa vecka den 13 november arrangerar nätverket Grafkom sin kunskapsdag Workflow Summit för första gången. 25 talare i tre spår delar med sig av kunskap till de nu över 150 deltagarna från hela Norden. (mer…)

Husqvarna stänger in gräsklippare på flygplats – Interaktiv skärm från Storbildsfabriken vägleder

(Bild: Storbildsfabriken)

För att uppmärksamma sina robotgräsklippare har Husqvarna skapat en uppseendeväckande kampanj. (mer…)

Tryckeri tar lounge-koncept vidare till nästa stad

Onlinetryckeriet Flyeralarm har ett litet annorlunda showroom-koncept som de kallar för ”Flyeralarm Lounge”.