Jula söker Produktionsledare

Är du den vi söker?

Är du en självgående produktionsledare med erfarenhet från inhouseavdelning eller reklambyrå? Nu söker vi en erfaren produktionsledare till Julas inhouseavdelning!

Det här gör man som Produktionsledare
I rollen som produktionsledare kommer du att arbeta med planering, koordinering och produktionsledning av marknadsföringsrelaterat material som tas ut i Julas olika kanaler, både digitalt och i print. Du leder arbetsgruppen i produktionen så att enheterna produceras på rätt sätt och i rätt tid. Du har nära samarbete med kollegor inom andra delar av organisationen.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter
Vi söker nu dig som har minst fem års erfarenhet av produktionsledning på en inhouse/marknadsavdelning eller reklambyrå. Du har troligtvis en utbildning inom området. Du är van att kravställa mot beställaren, ta emot briefer, strukturera och dela ut uppdraget internt på ett motiverande sätt.

Dina färdigheter i svenska språket (i såväl tal som skrift) är mycket goda, vilket gör att du på bästa sätt kan hantera innehåll och leda korrekturarbeten. Du har god känsla för färg och form och meriterande är kunskaper i Indesign.
Du har goda kunskaper inom Office-paketet och gärna ytterligare planeringsverktyg som underlättar och effektiviserar projekten.

Det här är du som person
Som person är du noggrann, ansvarstagande och en problemlösare samt hanterar ett högt arbetstempo utan att tumma på din leverans. Du har god förmåga att organisera, planera samt en förmåga att hålla flera parallella uppdrag igång samtidigt.

Bra att veta
Du är placerad på kontoret i Skara men du kommer att ha möjlighet att arbeta hemifrån en till två dagar i veckan när arbetet tillåter. I dagsläget arbetar alla på distans.
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid. Start så snart som möjligt. Vi intervjuare löpande så vänta inte med din ansökan. Har du frågor kring rollen eller processen är du välkommen att kontakta Karin Fritzon på karin.fritzon@inhouse.se

Om företaget

Jula är ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder hemmafixare och proffs ett attraktivt sortiment till låga priser. Expansion är en tydlig del av Julas vision, här erbjuds goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Åtta.45 investerar i ny plattform för digitaltryck – köper tre nya pressar

Åtta.45 investerar i flera inkjetpressar, en arkpress och ny mjukvara.

redaktionen@branschkoll.se

De köper Lenanders Grafiska

Stora förändringar i produktionen.

redaktionen@branschkoll.se

Startup bygger ny marknadsplats där företag kan byta till miljösmarta förpackningar

Ska bli länken som effektiviserar och automatiserar processen mellan förpackningsleverantörer och köpare. Målet är att hjälpa alla små och medelstora företag att byta till förpackningar som är bättre för miljön.

redaktionen@branschkoll.se

Industrigrupp förvärvar sin tredje etikett-aktör på kort tid – köper också in sig i Norge

Etikettmarknaden konsolideras ytterligare på den svenska marknaden.

redaktionen@branschkoll.se