Jula söker Produktionsledare

Är du den vi söker?

Är du en självgående produktionsledare med erfarenhet från inhouseavdelning eller reklambyrå? Nu söker vi en erfaren produktionsledare till Julas inhouseavdelning!

Det här gör man som Produktionsledare
I rollen som produktionsledare kommer du att arbeta med planering, koordinering och produktionsledning av marknadsföringsrelaterat material som tas ut i Julas olika kanaler, både digitalt och i print. Du leder arbetsgruppen i produktionen så att enheterna produceras på rätt sätt och i rätt tid. Du har nära samarbete med kollegor inom andra delar av organisationen.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter
Vi söker nu dig som har minst fem års erfarenhet av produktionsledning på en inhouse/marknadsavdelning eller reklambyrå. Du har troligtvis en utbildning inom området. Du är van att kravställa mot beställaren, ta emot briefer, strukturera och dela ut uppdraget internt på ett motiverande sätt.

Dina färdigheter i svenska språket (i såväl tal som skrift) är mycket goda, vilket gör att du på bästa sätt kan hantera innehåll och leda korrekturarbeten. Du har god känsla för färg och form och meriterande är kunskaper i Indesign.
Du har goda kunskaper inom Office-paketet och gärna ytterligare planeringsverktyg som underlättar och effektiviserar projekten.

Det här är du som person
Som person är du noggrann, ansvarstagande och en problemlösare samt hanterar ett högt arbetstempo utan att tumma på din leverans. Du har god förmåga att organisera, planera samt en förmåga att hålla flera parallella uppdrag igång samtidigt.

Bra att veta
Du är placerad på kontoret i Skara men du kommer att ha möjlighet att arbeta hemifrån en till två dagar i veckan när arbetet tillåter. I dagsläget arbetar alla på distans.
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid. Start så snart som möjligt. Vi intervjuare löpande så vänta inte med din ansökan. Har du frågor kring rollen eller processen är du välkommen att kontakta Karin Fritzon på karin.fritzon@inhouse.se

Om företaget

Jula är ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder hemmafixare och proffs ett attraktivt sortiment till låga priser. Expansion är en tydlig del av Julas vision, här erbjuds goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

PODD: Den grafiska branschens stora möjligheter i bokens digitala framtid

Företaget Publit automatiserar processerna runt att ge ut böcker. Per Helin är en av grundarna och i senaste avsnittet av Branschkollpodden ger han sin syn på bokens framtid.

Det finns stora möjligheter för grafiska företag att utveckla nya tjänster runt boken.

Publits plattform genererar bland annat 20.000 tryckta böcker varje månad – och alla trycks ”on demand” på tryckeriet i Malmö.

– Det är enstycksproduktion i full industriell skala.

Är du en del av bokens värdekedja – förlag, tryckeri eller författare – är detta ett intressant avsnitt som kommer ge dig kunskap och inspiration för framtiden.

Lyssna på podden nedan eller på Spotify alternativt på Apple Podcast.

Vi pratar om många olika ämnen – men alla kretsar kring framtidens bok – både tryckta och digitala. Bland annat:

  • Det här är en bok idag
  • Publits tryckeri i Malmö och vilka krav man ställer på sin grafiska leverantör.
  • Logistik är allt – för Publit ingår det i produktionspriset – detta leder till nya tjänster … även offsettryck.
  • Vad betyder ljudbokens framfart för den tryckta boken?
  • Amazons intåg i Sverige
  • Mängden användardata ökar lavinartat – är det verkligen viktigt att ta vara på detta?
  • Den tryckta bokens kvalitet – hög lägstanivå och nya extrema nivåer – hur ser det ut framöver?
  • Bokens förpackning förändras – så här ska ett grafiskt företag tänka?
redaktionen@branschkoll.se
Annons

Sämsta året för annonsmarknaden sedan finanskrisen – men stark återhämtning i Q4

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Ny vd till Boxon Group

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Hon ska leda Brobygrafiska under 2021

Evelina Nilsson går in som ny verksamhetsansvarig här på Brobygrafiska, som vikarie för Per Branzén som är tjänstledig.

– Jag är otroligt stolt över att jag får chansen att ha detta uppdrag och kommer tillsammans med mina kollegor, våra studerande och branschen arbeta för att utveckla Brobygrafiska och våra utbildningar, säger Evelina i en kommentar till Branschkoll.

Per Branzén har tagit över som Kultur- och näringslivschef i Sunne.

redaktionen@branschkoll.se
Annons