Stockholm

Jula söker AD

Är du den vi söker?Är du en Art Director med flera års erfarenhet av att arbeta gentemot konsumentmarknaden och drivs du av lusten att hitta nya kreativa vinklar och idéer? Då har vi ett roligt jobb att erbjuda på Julas inhouseavdelning.

Arbetsbeskrivning

Som Art Director på Jula blir du en viktig del av Inhouseavdelningen som i dagsläget gör en stor del av kommunikationen. Avdelningen består av Copywriter, grafiska producenter, produktionsledare och fotografer. I rollen som Art Director säkerställer du det visuella uttrycket och tillsammans med dina kollegor skapar kanaloberoende kampanjidéer utifrån satt koncept. Du säkerställer att utformningen av kampanjerna följer Julas kommunikationskoncept och att det tas ut till konsument på ett sammanhållet sätt.

Dina ansvarsområden kan bland annat bestå av att:
• Framtagning av kampanjidéer
• Säkerställa det visuella uttrycket i foto och material och att det följer kommunikationskonceptet
• Presentera kampanjidéer för interna uppdragsgivare
• Om behov uppstår, även ta ut kampanjerna i olika kanaler

Din profil

Förutom relevant utbildning, har du minst 5 års arbetslivserfarenhet som AD på en marknadsavdelning eller byrå. Du har erfarenhet av att ha arbetat med kommunikation riktad mot konsumentmarknaden. Du har också stor förståelse för hur grafisk form optimeras för digitala enheter. Meriterande är erfarenhet från detaljhandeln. Du är van att jobba med material till samtliga relevanta kanaler och har erfarenhet av fotograferingar. För tjänsten krävs mycket goda kunskaper i Indesign, Photoshop och Illustrator.

Du är en kommersiell, kreativ, lösningsorienterad och visuellt stark. Du har en flexibel och prestigelös inställning. Du är självgående men trivs i att arbeta som en del av ett team och med att vara involverad i många aktiviteter samtidigt.

Om företaget

Jula är ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder hemmafixare och proffs ett attraktivt sortiment till låga priser. Expansion är en tydlig del av Julas vision, här erbjuds goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen.

Övrigt

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid. Start så snart som möjligt.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons