JS Sverige söker Projektledande Art Director

Vi växer och söker nu fler projektledare!

Vi söker projektledare som är en fena inom grafisk formgivning.

Du ska vara nyfiken, ansvarstagande och gilla utmaningar. Det är också viktigt att du trivs i en resultatfokuserad miljö där du arbetar mot uppsatta mål och ser merförsäljning som en naturlig del av arbetet för att skapa broschyrer som sticker ut och gör skillnad för våra kunder. Behöver vi nämna att du ska ha stort intresse för att leda projekt och är duktig på kreativa layouter? Nej, vi anade det. Så, är detta jobbet för dig? Kul, fortsätt gärna läsa!

Ditt arbete
Ditt främsta ansvar kommer vara att driva projekt framåt för att skapa Interaktiva Broschyrer. Du kommer koordinera kunder och kollegor, samt ge råd till våra broschyrkunder för att skapa merförsäljning kombinerat med att göra layouter.

Arbetsuppgifter:

 • Skapa relation och intervjua kunden via telefon och videokonferens under designfasen av broschyren
 • Leda och koordinera Copywriter och fotograf under framtagandet av broschyren
 • Själv ansvara för layouten/texten i broschyren
 • Presentation av den slutliga versionen av broschyren till kunden och få den godkänd för tryck
 • Sälja uppgraderingar, i form av extra sidor eller andra förädlingar, till broschyrkunden
 • Hålla deadlines, uppnå dina mål och din personliga budget

Mer om dig
Om du läser detta så antar vi att tjänsten verkar intressant och att du passar in på beskrivningen ovan. Spännande!

Du behöver ha en relevant utbildning och vara mycket kunnig på Photoshop, Illustrator och InDesign, så att du kan skicka högkvalitativa och felfria filer till tryckeri. Du har god kommunikationsförmåga över telefon och det faller dig naturligt att styra dialogen med kunden. Precis som vi skrev ovan så krävs det att du är ansvarstagande, då rollen innefattar att fullfölja och nå deadlines för dina projekt. Självklart har du mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du tidigare arbetat med design av tidningar, broschyrer eller liknande, samt om du har erfarenhet av försäljning.

Arbetsplats
Du kommer ingå i ett team med en härlig dynamik, där vi har olika åldrar, bakgrunder och expertiser. För att trivas och lyckas hos oss, så bör du trivas med att hitta lösningar och vara kundfokuserad. I detta arbete kommer du få jobba med alla typer av branscher och företag – samtidigt som du kommer få drivas av en vilja att hitta och se lösningar. Vi sitter centralt beläget mitt emot Malmö Centralstation och erbjuder fantastiska kollegor

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Ecolean söker erfaren tryckare

Kort om tjänsten

Har du tidigare erfarenhet från tryckeribranschen? Har du kunskap inom flexoproduktion och tidigare arbetat med färger? Är du en prestigelös lagspelare? Då är det kanske dig vi söker!

För direkt anställning hos Ecolean söker vi på Dreamwork nu erfarna medarbetare inom tryckeri. Arbetet innebär skiftarbete (5-skift alt. annan skiftgång) och tillträde sker enligt överenskommelse under våren 2021.

Sökord: tryckare, grafisk produktion, flexotryck, produktion, flexografi, repro

Om verksamheten

Ecolean är ett snabbväxande globalt företag som erbjuder innovativa förpackningslösningar för flytande livsmedel, främst inom mejeri- och dryckesindustrin. Huvudkontoret ligger i Helsingborg tillsammans med en av produktionsanläggningarna. Ecolean har marknadsbolag i Ryssland, Pakistan, USA, Malaysia, Japan och Kina.

Ecolean har idag kommersiella aktiviteter i över 30 länder och arbetar med några av världens ledande konsumentvarumärken inom livsmedel.
Läs mer på www.ecolean.com

Mer om tjänsten

Som tryckare på Ecolean kommer du ingå i ett team där arbetet präglas av högt tempo, prestigelöshet, kvalitet och noggrannhet.

Arbetsuppgifter i urval:

 • Inställning och igångkörning av tryckpress
 • Produktionsarbete vid tryckpress
 • Kvalitetssäkring
 • Ständiga förbättringar

Din profil

Vi söker dig som har djup och bred kunskap inom tryckeribranschen. Du har en grafisk utbildning och erfarenhet som tryckare inom flexografi, även erfarenhet inom OFFSET kan vara av intresse. Som person är du drivande, noggrann och kvalitetsmedveten samt har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du har grundläggande kunskap inom färglära (CMYK, PMS) och kunskap om repro.

Goda kunskaper i svenska samt engelska är krav, truckkort och vana av arbete med produktionssystem är meriterande.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Swedish Match söker originalare

Är du den vi söker?
Vill du vara med och skapa en värld utan cigaretter? Vi på Swedish Match in-housebyrå – Creative Development – söker dig som har erfarenhet av Final Art/originalframställning inom FMCG-kategorin och som är van att producera material för hela kundresan. Creative Development består av ett team på 8 personer som samarbetar nära över avdelningsgränserna och ställer höga krav på kvalitet, effektivitet och ägarskap. Vi utför många olika uppdrag men i centrum står våra rökfria njutningsprodukter – snus och nikotinpåsar. I den här rollen är det viktigt med känsla för starka varumärken och att kunna arbeta både kreativt och operativt. Du behöver framför allt kunna se kreativa möjligheter inom ramen för de utmaningar som lagstiftningen kring tobaksprodukter innebär.

Arbetsbeskrivning
I denna roll kommer du att arbeta med både visualisering av koncept och framför allt med originalframställning av butiksmaterial och behöver kunna hantera stora produktioner effektivt med hög kvalitet. Då vi även arbetar med digital produktion är det ett stort plus om du också har erfarenhet av bannerproduktion.

Konkret blir dina arbetsuppgifter framför allt:

• Layout av kampanjenheter utifrån framtagna kommunikationskoncept

• Originalframställning utifrån enhetslistor

• Färdigställa tryckfiler och leverera till tryck • Bildhantering

Din profil
Önskad kompetens:
• Minst 3 års erfarenhet som Final Art på reklambyrå, in-housebyrå eller marknadsavdelning och är väl insatt i produktionsprocessen

• Erfarenhet av att jobba med butiks- och tradematerial

• Erfarenhet av originalproduktion för butiksenheter och förpackningsoriginal

• Erfarenhet av tryckprocesser och kontakt med tryckerier

Som person är du:

• Engagerad, nyfiken och öppen

• Driven och kan arbeta sjävständigt och ta eget ansvar • Strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt

• En utpräglad lagspelare som älskar att lösa problem och leverera god service

Om företaget
Swedish Match är en internationell och börsnoterad koncern som utvecklar, tillverkar och säljer kvalitetsprodukter under marknadsledande varumärken. Vår vision är ”En värld utan cigaretter” och det är mycket tack vare snuset som vi i Sverige röker minst i EU. Swedish Match tror på öppenhet och att erbjuda människor ett säkert sätt att njuta av tobak och nikotin. Som medarbetare på Swedish Match upptäcker du snart att vi verkligen menar allvar med vår vision och våra värderingar passion, ägarskap, innovation och kvalitet. Ett exempel på detta är att du mäts på värderingarna vid din årliga prestationsutvärdering.

Som en del av Swedish Match vinnande lag förväntas du vara en engagerad, motiverad och högpresterande medspelare. Därför har vi bra förmåner och erbjuder marknadsmässiga löner. Ett vinnande lag består av rätt person på rätt position. För att lyckas med detta arbetar vi bland annat aktivt med jämställdhet, hos oss jobbar ingen liten gumma eller gubbe utan däremot oerhört stolta och professionella medarbetare som tillsammans arbetar mot samma mål – en värld utan cigaretter. Varmt välkommen till ett vinnande lag!

Övrigt
Denna tjänst är placerad på Swedish Match kontor i Stockholm. Utifrån rådande situation och gällande rekommendationer avseende Covid-19, sker arbetet mer eller mindre på distans utifrån överenskommelse med arbetsgivaren. Tjänsten är tillsvidare på heltid. Sista ansökningsdag är 26 april, men intervjuer sker löpande

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Baldacci söker Grafisk designer

Baldacci AB grundades år 2006 i Göteborg. Vi är ett Gasellföretag med AAA-rating och en av de största oberoende frisörgrossisterna i Norden. Några av våra varumärken är Olaplex, Björk och O&M med flera. Över 8000 frisörer köper sina produkter från oss och vi exporterar dessutom till Norge, Finland, Holland och Danmark där vi har ett helägt dotterbolag. I dag är vi 50 anställda med huvudkontor i Västra Frölunda. Läs mer på [ Link removed ] .

Är du en skicklig grafisk designer med känsla för trender och brinner för skönhetsbranschen? Vill du bli en del av ett av skönhetsbranschens mest framgångsrika bolag? Då har vi jobbet för dig!

Om tjänstenBaldacci befinner sig på en tillväxtresa och vi söker nu vår nya grafiska designer som skall kommunicera vårt visuella budskap genom att skapa formen för våra produkter och digitala kanaler och jobba vidare med vår grafiska profil.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I din roll som grafisk designer kommer du att ha ett helhetsansvar för allt grafiskt material som skapas för våra varumärken både i print och digitalt. Det är en varierande tjänst där du tillsammans med marknadsteamet ansvarar för att skapa allt från annonser, varumärkespresentationer, kampanjmaterial, webbmaterial till större produktioner.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet som grafisk designer gärna med en utbildning inom grafisk design alternativt förvärvat dina kunskaper genom intresse och erfarenhet inom grafisk design. I din roll som grafisk designer är du van att ta dig an både stora och små projekt och har goda kunskaper inom kommunikation, skrift och tal. Du är lika säker i det tryckta mediets form som i det digitala och har gjort allt från webb-banners till förpackningar. Vi ser det som självklart att du är en utmärkt användare av Adobe-programmen; InDesign, Photoshop och Illustrator och gärna även någon typ av filmverktyg. Du har grundläggande kunskaper i webbdesign och kunskaper i WordPress är meriterande. Vi ser det som ett plus i kanten om du har erfarenhet och/eller intresse av foto, video och 3D-produktion.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en social, engagerad och driven ”doer” med förmåga att vara kreativ och genomföra idéer till konkreta handlingar. För att trivas i rollen ser vi det som en förutsättning att du har en känsla för trender och ett brinnande intresse för skönhetsbranschen. Du är lösnings-orienterad, snabblärd och trivs med att arbeta i ett högt tempo samtidigt som du behåller lugnet och är flexibel när det emellanåt blir ”snabba puckar” eller mycket att göra. Variation i jobbet är något som du uppskattar och du trivs med att arbeta i team. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och inställning.

Vi erbjuder
Vi erbjuder bred och varierad roll med mycket ansvar där du själv har stora möjligheter att påverka tjänstens innehåll och utvecklingen framåt. Du får arbeta i en kreativ och framåt bransch med välkända såväl som nya varumärken på ett företag där vi har väldigt roligt på jobbet.

Låter det här som något för dig? Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

redaktionen@branschkoll.se
Annons

K.W. Bruun söker Grafisk formgivare

Grafisk formgivare
K.W. Bruun; generalagent för Peugeot, Opel, Citroën och DS Automobiles i Sverige, söker nu en ny kollega till vårt kreativa team i Malmö. Som grafisk formgivare kommer du att driva och genomföra de kommunikations- och konceptidéer som tagits fram centralt eller för den lokala marknaden. Genom din kunskap, snabbhet och noggrannhet bidrar du till att vi levererar hög kvalitet i det marknadsmaterial som vi producerar både centralt men också till våra återförsäljare. Du har en gedigen bakgrund och god kunskap inom trycksaksproduktion samt grafisk formgivning.

I rollen som grafisk formgivare är du en viktig del i vår in-house byrå. Vi producerar allt grafiskt material in-house vilket betyder att du har en stor frihet både i konceptutvecklingen samt produktionen av material. Rollen ansvarar också för samtliga element, under ledning av vår Art Director, blir utvecklat tillsammans med varumärket. Exempel på detta kan vara kampanjkoncept, event, sponsorsamarbeten, originalproduktion och digitala aktiviteter.
Till dina ansvarsområden hör:

 • Ansvarig för samtliga produktioner relaterade till ditt varumärke
 • Supportera och i samråd med Art Director utveckla varumärket, kampanjer och samarbete på ett värdeskapande sätt
 • Säkerställa att varumärkets grafiska standards efterföljs både på centralt och lokalt plan

Bakgrund och kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning inom grafisk formgivning-/produktion.

 • Minimum 3-4 års erfarenhet av liknande tjänst.
 • Liknande tjänster såsom art director, grafisk formgivare, originalare

Det är meriterande om du:

 • Har tidigare erfarenhet av att jobba med starka internationella varumärken
 • Erfarenhet från byråmiljö är meriterande
 • Förmåga att utveckla inspirerande och innovativa säljkampanjer som driver konvertering

Du har en relevant utbildning inom grafisk formgivning och trycksaksproduktion. Du behärskar CS- paketet och annan väsentlig mjukvara. Fördjupad kunskap inom trycksaksproduktion, färgsättning så som CMYK, Pantone etc. är en förutsättning och begrepp som ICC-profil och vektorgrafik är för dig självklarheter. Kännedom och erfarenhet av digitala koncept, kampanjer och materialframställning är meriterande.

Du arbetar strukturerat och är väldigt noggrann i det du gör. Rollen svarar under Team Leader – Elisabeth Levinsohn och är baserad i Malmö. Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande arbete, där du tillsammans med oss på K.W. Bruun får möjlighet att vara med på en fantastisk resa i bilbranschen.

redaktionen@branschkoll.se
Annons