Norrköping

Johns Reklam AB söker Originalare

Johns Reklam AB levererar allt från enkla skyltar till tygvepor, banderoller, dekaler, ljuslådor, flygblad, broschyrer, visitkort och allt du kan tänka dig inom reklam och tryckeri.

Vi på Johns Reklam AB i Norrköping söker nu extra personal för att stärka upp inför sommaren. Vi jobbar med nästan allt inom tryck och reklam som skyltar, trycksaker, storformat, visitkort, menyer m.m.

Vi söker:

Vi söker främst dig med tidigare erfarenhet inom design. Din huvudsysselsättning kommer vara att designa original till kund, men även att sköta maskiner och hjälpa till inom andra områden när det behövs, som montering, leveranser, tryck av kläder m.m. Arbetsuppgifterna skiftar från dag till dag.

Vi letar efter en person med god fysik då det förekommer tunga lyft. Vi ser gärna att du har lätt för att samarbeta med andra, och har förmågan att hantera att det stundtals blir stressigt. Det är även viktigt att man är villig att hoppa in där det behövs.

Krav:

B-körkort

Kunskap inom design. Adobe Illustrator, InDesign, Photoshop.

Språkkrav. Flytande svenska i tal och skrift.

Önskvärt:

Erfarenhet av montering av folie på skyltfönster, skyltar m.m. Erfarenhet av Roland Print&Cut och skärplotter.

De som blir kallade till intervju får gärna ha några arbetsprover på design förberedda, så vi kan se vilken stil och kunskapsnivå de sökande har.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons