Jobman söker försäljningschef

Varumärket Jobman grundades 1985 och är idag en av de ledande tillverkarna av arbetskläder. Jobmans kunder består främst av återförsäljare och återfinns inom flera sektorer såsom bygg och anläggning, måleri, service och industri, transport, skog och natur samt trädgård. Jobman designar, tillverkar och säljer slitstarka och välutvecklade arbetskläder och tillbehör av högsta kvalité och passform. Utvecklingen sker i egen regi i Sverige och produktionen främst i Asien.

Jobman Workwear omsätter drygt 90 milj SEK och har idag ca 20 anställda. Företaget har sitt huvudkontor i Upplands Väsby ca 2 mil norr om Stockholm och ingår i tillväxtkoncernen New Wave Group som är börsnoterat. New Wave skapar, förvärvar och utvecklar ett flertal kända varumärken och produkter.

Om rollen:

Som försäljningschef kommer du spela en viktig roll i Jobmans fortsatta tillväxtresa genom att bidra med strategi och struktur för rätt kundfokus och för fortsatt hög kvalitetsnivå. Tillsammans med ett starkt team på 8 personer kommer du att driva ett strukturerat och målinriktat säljarbete för att bygga goda kundrelationer.

I ditt ansvar ingår att:

  • utforma strategier, mål och strukturer för att utveckla försäljningen och distributionen
  • göra säljbudget
  • planera kampanjer och aktiviteter för att öka kundernas försäljning
  • ha eget kundansvar och ett övergripande ansvar för företagets bearbetning av de olika kundsegmenten
  • bidra till sortimentsutveckling genom att samverka med designers och produktutvecklare
  • ha personalansvar för fem distriktsäljare och tre kundtjänstmedarbetare

Som försäljningschef rapporterar du till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Vad Jobman erbjuder dig 

Jobman är ett mindre bolag som har en tydligt familjär atmosfär. Du får möjlighet att jobba för ett etablerat och välkänt varumärke samt vara med och skapa, utveckla och driva den fortsatta tillväxtresan som Jobman har framför sig. Du kommer att ha en central roll där du ges stora möjligheter att vara med och sätta din prägel på bolagets strategi och fortsatt försäljning. Som ledare ges du en möjlighet att kunna bidra på en strategisk nivå, samtidigt som du har ett eget kundansvar vilket gör att du får driva egen försäljning – något du brinner för!

Profilen vi söker 

Vi söker dig som har en gedigen säljbakgrund med egen erfarenhet av key account management inom B2B. Du har erfarenhet av att sätta strategier för säljarbetet och tillsammans med ditt team hitta vägen fram för att uppsatta mål. Dina ledaregenskaper är av stor vikt och det är meriterande om du har drivit utvecklingsarbete inom försäljning tidigare. Har du också en förståelse för marknadsföring så är det en fördel.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Hon blir Brover Groups nya E-Commerce Manager

brover group

Brover Group som äger Justnu, Printer och Calligraphen har anställt Helen Johansson som E-Commerce Manager till huvudkontoret i Borås.

– Helen kommer att ansvara för våra dotterbolags e-handelssatsningar och vara drivande i vår digitala omställning, säger Brover Groups CMO, Martin Ghaoui, i ett nyhetsinlägg.

Helen beskrivs som en Senior SEO-strateg med en magisterexamen i dataekonomi och även bedrivit utbildning inom digital marknadsföring.

– Helen har precis den bakgrund och kunskap som vi behöver inom Brover Group. Hon kommer att vara drivande för att våra dotterbolag ska kunna ta ledande positioner inom e-handel och digitalisering i sina respektive områden, säger Brover Groups vd, Jan Veres.

Helen tillträdde rollen den 7 juni.

redaktionen@branschkoll.se

28 oktober: Print Next har fått ett datum

Nätverket Grafkom, Grafiska Företagen och Nopa gör ett tredje försök att arrangera Print Next – ”Nordens största nätverksträff för grafisk bransch”.

Det blir den 28 oktober och platsen är hotell Royal Park i Frösundavik i Stockholm.

Det är en tidigare idrottsanläggning som byggt om till konferenslokal och studio under pandemin. Högt i tak och gott om plats/luft.

Spännande talare och nätverkande i branschen utlovas – så boka datumet redan nu.

Anmälan är öppen!

redaktionen@branschkoll.se

Revisionsbolag vinner tvist mot trycksaksbolag i konkurs – slipper betala 11 miljoner i skadestånd

redaktionen@branschkoll.se

Ännu ett år med minskande klimatpåverkan för Lessebo

redaktionen@branschkoll.se