Italienska internettryckeriet Press Up väljer Just Search för digital marknadsföring

Press Up är ett tryckeri i Italien som erbjuder produkter som visitkort, foldrar, flygblad, affischer via ett enkelt gränssnitt på webben. De skiljer såg från andra internettryckerier eftersom de fokuserar på specialprodukter till exempel med hjälp av exklusiva papper och tryck med Pantonefärger.

Svenska Just Search, som också har verksamhet i Italien, ska genom samarbetet hjälpa Press Up med deras digitala marknadsföring.
– Just Search är glada över att meddela att Press Up har gett oss förtroendet att hjälpa dem med deras digitala marknadsföring. Vi kommer hjälpa dem att ta över den italienska marknaden och vi är säkra på att Vincenzo kommer se god avkastning på denna investering, säger Niklas Lindahl, som är Just Search landschef i Italien.

Just Search är en del av det börsnoterade bolaget Getupdated Internet Marketing.

Annons

Senator anställer ny KAM i Norden

senator annika

Från och med den 1 juli 2024 börjar Annika Segerud som ny KAM på den tyska pennleverantören Senator för Skandinavien och Finland.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Helly Hansen Workwear kommer till Unitedprofile

Helly Hansens workwear-produkter kommer nu till Unitedprofiles plattform.

Helly Hansen Workwear är ett välkänt och välrenommerat varumärke inom yrkesbranschen som funnits över 140 år, skriver Unitedprofile i ett blogginlägg.

– Vi är riktigt glada att nu kunna erbjuda vårt sortiment via Unitedprofile. Att bli tillgängliga för våra återförsäljare i nätverket och även öppna upp för nya förfrågningar inom Unitedprofile känns toppen, särskilt då vi vet att våra produkter redan är efterfrågade i Unitedprofiles plattform, säger Robin Sokoloff, Försäljningschef Sverige på Helly Hansen.

– Sedan 1877 har Helly Hansen utvecklat professionella kläder som hjälper människor att hålla sig och känna sig vid liv. Helly Hansen Workwear är ledande inom premium-arbetskläder och förstavalet för den nya generationen professionella hantverkare. Vi ser vi fram emot att fortsätta hjälpa fler att arbeta säkert och effektivt.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Wackes anställer tre

wackes nyanstall
Ämnen i artikeln: Wackes

Wackes har anställt tre nya medarbetare.

Först ut är Frida som kommer jobba med orderhantering i Göteborg. Följt av Maria som kommer jobba med sälj från Stockholmskontoret och sist ut Donghui som kommer jobba med inköp på Stockholmskontoret. Det här framgår av ett Linkedin-inlägg.

Ämnen i artikeln: Wackes
redaktionen@branschkoll.se
Annons

Tyska profilförsäljningen ökade

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Gina Tricot skulle anlägga skog – blev 503 träd på en åker i Danmark

trad denmark

Det blåser greenwashing-vindar kring Gina Tricots kampanj från 2022 där man i samarbete med Bianca Ingrosso lovade sina kunder att en del av pengarna för plaggen skulle gå till kundernas egna skog. ”Gina Tricot Forest”.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Vd-byte på etikett- och förpackningsjätte

all4lables
Ämnen i artikeln: All4labelsEtikett
Ämnen i artikeln: All4labelsEtikett
redaktionen@branschkoll.se
Annons

Förpackningstryck: Det avgör när Nestlé väljer digitalt eller offset

IMG 0734 1800

✔️Panelsamtal om ”inkjetrevolutionen” inom förpackning ✔️Så tänker storföretaget Nestlé i valet av förpackningstryck ✔️”Det är ett paradigmskifte”

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Boxon ska dubbla omsättningen och växa på nya marknader

IMG 0261 1800
Ämnen i artikeln: BoxonEtikett

✔️Boxon Groups vd Fredrik Ståhl om femårsplanen ✔️Ska dubbla omsättningen till 4 miljarder kronor ✔️Hoppas etablera sig i 5-6 nya länder ✔️Ökad e-handelsförsäljning och nya digitala kliv

Ämnen i artikeln: BoxonEtikett
redaktionen@branschkoll.se
Annons

Walki investerar i ny produktionslinje för cirkulära förpackningsmaterial

walki2 1800
Ämnen i artikeln: Walki

Walki Group har investerat över sex miljoner euro i en ny produktionslinje vid sin anläggning i Steinfurt, Tyskland, för att stödja övergången till fiberbaserade förpackningsmaterial.

Ämnen i artikeln: Walki
redaktionen@branschkoll.se
Annons

De höjer priset på well

redaktionen@branschkoll.se
Annons