Halmstad

Intersolia söker Art Director

Intersolia hjälper andra företag att hantera säkerhets- och miljömål, minimera risker, säkerhetsställa regelefterlevnad samt öka lönsamheten genom att erbjuda marknadsledande SaaS-lösningar för kemikaliehantering och konsulttjänster.

Nu söker vi en hungrig, teknikintresserad och initiativtagande Art Director/Grafisk formgivare som vill vara med på en digital resa och kan leda arbetet med vår visuella kommunikation, såväl inom teamet som i andra delar av organisationen.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du få möjlighet att göra ett bestående intryck i hela organisationen. Du kommer främst ingå i teamet med affärsanalytiker för att kommunicera våra befintliga och framtidens lösningar på ett övertygande sätt. Du kommer även arbeta nära vår marknadsavdelning för att driva vår grafiska kommunikation framåt i alla delar av organisationen.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

  • Producera och utveckla vår grafiska kommunikationsstrategi.
  • Utveckla och optimera grafiskt material för våra olika kanaler och produkter, så som för hemsida, sociala medier, landningssidor, betald marknadsföring, marknadsmaterial med mera.
  • Säkerställa att vi har ett sammanhängande och genomtänkt visuell identitet/brand guidelines.
  • Ansvara för att den visuella identiteten återspeglas i marknadsmaterial för Intersolias olika marknader.

Är det dig vi söker?

Du är en naturlig självstartare med en övertygande förmåga att kommunicera grafiskt. Din sociala personlighet inspirerar personer runt dig, och du aldrig är rädd för att utmana dina övertygelser om det utvecklar dig. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta på ett IT-bolag med SaaS-lösningar.

Vi söker dig som

  • Är en motiverad, kreativ lagspelare med en entreprenörssjäl och ett growth-mindset.
  • Har minst 2 års erfarenhet inom Art Direction/Grafisk formgivning.
  • Har en hög standard och kunskap inom grafisk formgivning, med en fingertoppskänsla gällande färg, form och kontext.
  • Är skicklig i att arbeta med Adobe CC, Figma/Sketch.
  • Drivs av självutveckling och ständigt är nyfiken på att lära dig nya saker.

Om oss

Intersolia har starten 1999 varit inriktat på att hjälpa företag att hantera sina kemikalier på ett säkrare och mer miljövänligt sätt. Idag finns vi i Sverige, Tyskland, UK och Danmark. Med ett brett utbud av konsulttjänster och webbaserade system, iChemistry, iPublisher och iDistributor för att hantera, skapa och distribuera kemikalier, erbjuder vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att säkerställa sitt arbete med att uppfylla aktuell lagstiftning – utifrån sina unika behov.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Horizon krokar arm med robot på Scanpack

Förpackningsmässan Scanpack i Göteborg är tillbaka efter pandemin och den 4-7 oktober öppnar man dörrarna. En av utställarna är Horizon som i år har krokat arm med robottillverkaren Omron i sin monter för att visa smarta lösningar inom efterbearbetning.

Scanpack är för dig som är involverad i förpackningens värdekedja, från koncept och design till produktion och logistik.

Horizon på Scanpack

– Inom förpackningsindustrin används sedan ett tiotal år tillbaks våra falsmaskiner för farmaceutisk falsning av bipacksedlar, stansmaskiner för förpacknings- och skyltproduktion, boklimbindning och broschyrhäftning för instruktions böcker med mera, säger Paul Jakobson på Horizon.

Genom att arbeta med robotar i efterbehandlingen så kan operatören koncentrera sig på små justeringar och kontrollera kvaliteten istället för att göra repetitiva uppgifter som att lasta i och ur material.

Robotar för samarbete

– När det gäller Omron så visar vi en kollaborativ robot som kan göra olika former av iläggning eller avlägggning i maskinsystemen, säger Paul Jakobson.

Horizon och Omron fins i monter A03:22.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Grafiskt uppköp i Skellefteå

redaktionen@branschkoll.se
Annons

”Det kommer bli alltmer komplicerat och resurskrävande att upphandla grafisk produktion och tryck”

Trycksaksförmedlare informerar om läget i pappersbranschen – och ger sina råd till trycksaksköparna – och därmed också till tryckerierna.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Sveriges Tidskrifter med seminarium om ”papperskrisen”

Printpool och Kapero är inbjudna som experter.

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons