Logga in

Intellecta söker Originalare

09 oktober, 2018 | Av: Branschkoll | Dela:

Arbetsuppgifter
Vår kund Intellecta söker nu efter en erfaren formgivare som känner stor entusiasm för att arbeta med både print och digitala projekt och som förstår värdet i de olika arbetsprocesserna. I din roll som Originalare kommer du ingå i ett team för några av Intellectas stora års- och hållbarhetsprojekt samt att du kommer arbeta med digitala magasin och webbplatser. Arbetsuppgifterna innebär både finansiell-, redaktionell-, digital, och hållbarhetskommunikation och det är starkt meriterande med tidigare arbetserfarenheter inom rapporter, diagram och årsredovisningar. Du kommer arbeta med flera projekt samtidigt och du kommer arbeta med börsnoterade företag, stora myndigheter och offentliga verksamheter samt olika branschorganisationer.

Företagspresentation
Intellecta är ett av Sveriges största kommunikationsföretag, och erbjuder tjänster inom finansiell och hållbarhetskommunikation, digital kommunikation, redaktionell kommunikation, strategi, varumärke och PR. Bland deras uppdragsgivare finns några av de främsta börsnoterade företagen, stora myndigheter och andra offentliga verksamheter samt branschorganisationer.

Kvalifikationer
– Tidigare erfarenhet av arbete som Originalare
– Tidigare erfarenhet av arbete med både print och digitala projekt
– Goda kunskaper av arbete inom InDesign
– Goda kunskaper inom CSS och HTML
– Erfarenhet av arbete inom Ctrl Print
– Kunskaper i både svenska och engelska
– Meriterande om du formgivit digitala projekt

Personliga egenskaper
För att passa i rollen som Originalare på Intellecta ser vi att du är en driven person med ett genuint intresse för typografi och grafisk form. Det är viktigt med fokus på noggrannhet, ordning och reda samt ett öga för detaljer. Vidare tror vi att du är ansvarstagande, gillar att planera, har lätt för att prioritera och gillar att arbeta självständigt med en tydlig struktur.

Vad vår kund kan erbjuda
Som Originalare på Intellecta kommer du ingå i en platt organisation, med stor variation i olika projekt. Företaget sitter i nyrenoverade lokaler centralt i Stockholm med närhet till lunchrestauranger och caféer. Företaget genomsyras av gemenskap där du som medarbetare blir en viktig komponent för företagets resultat. Som anställd erbjuds du flera förmåner i form av bland annat friskvårdsbidrag, hälsokontroller, teamaktiviteter, lunchföreläsningar och massage.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Skaffa koll på profilbranschen – här är tre stora kedjor och ”tio i topp”

Branschkoll Promotion har tagit fart ordentligt sedan starten i januari. Under året har vi bland mycket annat tittat på tre av de stora kedjorna i branschen och för att hjälpa dig hitta till dessa kommer här en kort sammanfattning och länkar till artiklarna.

Årets färg 2019 från Pantone är Living Coral – lanseras med produktmedia

Färgen som Pantone valt som 2019 års färg blir ”Living Coral” även känd som Pantone 16-1546. Färgen ligger i gränslandet mellan rosa och orange och sägs vara pulserande men ändå mogen och mjuk. (mer…)

Inleder nordiskt samarbete kring 3D-print

Nordic AM Group är ett nytt intiativ vars målsättning är att skapa en nordisk marknad och mötesplats för 3D-printing, eller som de själva kallar det, additiv tillverkning. (mer…)

Få konkurser i branschen men antalet varsel ökar – här är alla siffror

Konkurserna i näringslivet ökar – och så även i flera andra delar av kommunikationsbranschen. Men den grafiska branschen står som undantag. Här är alla aktuella siffror med diagram för grafiska branschen, byråer och förlag.

Göteborgare tar ”Sveriges kanske trevligaste tryckeri” till Stockholm

Göteborgstryckeri öppnar i Stockholm. (Bilder: Wikimedia Commons. Götaplatsen av Historiker och Sergels torg av de:Benutzer:Stern. Bilderna är beskurna)

Service och kundlösningar i fokus när Göteborgstryckeri, med stort utbud av trycksaker och produktmedia, öppnar i Stockholm.

Karlshamns kommun tvingas göra om tryckeriupphandling – strider mot transparensprincipen

Ljungbergs tryckeri överklagade Karlshamns kommuns tryckeriupphandling tidigare i år – nu tvingas man nu göra om den efter en dom i Förvaltningsrätten. (mer…)

Världens mest hållbara sugrör görs av trä – Stora Enso teamar upp med startup-bolag

”Tillsammans med Stora Enso har vi utvecklat världens mest hållbara sugrör för produktion i industriell skala. Varje vecka produceras och konsumeras miljarder plastsugrör och vårt sugrör har potentialen att bli en riktig ”game changer”.

Driver försäljning av tryckpressar med hjälp av utbildning

(Bild: Inkish)

För Visutech är utbildning ett sätt att addera värde – det är bland annat så man hjälper sina kunder att utvecklas. (mer…)

Samsung tar över tronen – lägger mest pengar på marknadsföring av alla

Den årliga rapporten med de företag som annonserar mest har kommit och Samsung tar över första platsen från Procter & Gamble.