Logga in

Intellecta söker Originalare

09 oktober, 2018 | Av: Branschkoll | Dela:

Arbetsuppgifter
Vår kund Intellecta söker nu efter en erfaren formgivare som känner stor entusiasm för att arbeta med både print och digitala projekt och som förstår värdet i de olika arbetsprocesserna. I din roll som Originalare kommer du ingå i ett team för några av Intellectas stora års- och hållbarhetsprojekt samt att du kommer arbeta med digitala magasin och webbplatser. Arbetsuppgifterna innebär både finansiell-, redaktionell-, digital, och hållbarhetskommunikation och det är starkt meriterande med tidigare arbetserfarenheter inom rapporter, diagram och årsredovisningar. Du kommer arbeta med flera projekt samtidigt och du kommer arbeta med börsnoterade företag, stora myndigheter och offentliga verksamheter samt olika branschorganisationer.

Företagspresentation
Intellecta är ett av Sveriges största kommunikationsföretag, och erbjuder tjänster inom finansiell och hållbarhetskommunikation, digital kommunikation, redaktionell kommunikation, strategi, varumärke och PR. Bland deras uppdragsgivare finns några av de främsta börsnoterade företagen, stora myndigheter och andra offentliga verksamheter samt branschorganisationer.

Kvalifikationer
– Tidigare erfarenhet av arbete som Originalare
– Tidigare erfarenhet av arbete med både print och digitala projekt
– Goda kunskaper av arbete inom InDesign
– Goda kunskaper inom CSS och HTML
– Erfarenhet av arbete inom Ctrl Print
– Kunskaper i både svenska och engelska
– Meriterande om du formgivit digitala projekt

Personliga egenskaper
För att passa i rollen som Originalare på Intellecta ser vi att du är en driven person med ett genuint intresse för typografi och grafisk form. Det är viktigt med fokus på noggrannhet, ordning och reda samt ett öga för detaljer. Vidare tror vi att du är ansvarstagande, gillar att planera, har lätt för att prioritera och gillar att arbeta självständigt med en tydlig struktur.

Vad vår kund kan erbjuda
Som Originalare på Intellecta kommer du ingå i en platt organisation, med stor variation i olika projekt. Företaget sitter i nyrenoverade lokaler centralt i Stockholm med närhet till lunchrestauranger och caféer. Företaget genomsyras av gemenskap där du som medarbetare blir en viktig komponent för företagets resultat. Som anställd erbjuds du flera förmåner i form av bland annat friskvårdsbidrag, hälsokontroller, teamaktiviteter, lunchföreläsningar och massage.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Snabbväxande trycksaksbroker tar in kapital – bygger marknadsplats för tryckerier

Gogoprint – en snabbväxande trycksaksbroker online med bas i Singapore – tar in pengar och satsar på att snabbt växa till fler marknader.

Posterföretag entrar svenska marknaden med gerillakampanj

Bolaget sätter upp sina posters runt om i Stockholm och för den tursamme eller observanta är det fritt fram att ta med sig postern hem … nästan.

Exakta investerar i digital 50×70-press

Exakta utökar den digitala produktionskapaciteten med en HP Indigo 12000 som trycker i B2-format. (mer…)

18 oktober är Papperspåsens dag – ”det är framtidens förpackning”

Pappersproducenter och pappersbärkassetillverkare har gått samman och skapat det man kallar Paper Bag Day den 18 oktober. (mer…)

Elanders säljer tryckeri i Kina

Oliver Bruns, koncernchef på Edelmann, som förvärvar ett tryckeri av Elanders. (Bild: Edelmann)

Globala förpackningstillverkaren Edelmann har köpt Elanders förpackningstryckeri i Kina som man startade 2005.  (mer…)

Fotogigant bygger ”tech hub”

Photobox Group, som har flera olika tjänster inom tryckta personaliserade fotoprodukter, öppnar det man kallar en ”Tech hub”

Nytt namn och ny profil för skyltföretag

Skyltföretaget Focusneo, tidigare Focus Neon, tar ”ett kliv in i framtiden” med nytt namn, logotyp och grafisk profil. (mer…)

Hon vill göra produktmedia av böcker

Anna Benson vill introducera sina välgörenhets-böcker i produktmedia-landskapet. Böckerna handlar om allt från prostatacancer till jordgubbar.

Så här investerar svenska företag i marknadsföring – bransch för bransch