Stockholm

Innesäljare sökes till M.E Produkter

Söker du ett jobb där du får användning av din sociala kompetens och din vilja att ständigt leverera resultat? Då är detta något för dig!

Om tjänsten

Som innesäljare är din primära uppgift att öka företagets försäljning genom att arbeta med befintliga och potentiella kunder. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att bygga och utveckla förtroendefulla relationer med kunder, leverantörer och medarbetare.

I rollen svarar du på inkommande samtal från kunder och hjälper dem med deras ärenden och tekniska frågor. Du ansvarar för att kalkylera, utforma och följa upp offerter, orderhantering, inköpsarbete samt fakturering. För rätt person med ett driv och engagemang finns det goda utvecklingsmöjligheter både i rollen och på företaget i stort.
Tjänsten som är en tillsvidareanställning på heltid är placerad på M.E Produkters kontor i Stockholm, Länna.

Om dig

Du är en glad och kreativ person som tycker om att lösa problem och överträffa dina mål. Att du trivs med att arbeta proaktivt och kan snabbt sätta dig in i kundens verksamhet och förstå dess behov är viktigt för att lyckas i rollen.

  • Du är social, nyfiken och gillar kontakt med nya människor.
  • Du är lyhörd och bra på att hitta lösningar.
  • Du är målmedveten och gillar att se resultat.
  • Du är driven och har viljan att utvecklas.

Vi är villiga att investera i dig och lär gärna upp dig inom vårt område. Det viktigaste för oss är att du har rätt inställning och är högt motiverad att utvecklas. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Tidigare erfarenheter från profilbranschen eller som innesäljare är meriterande.

KONTAKT

För mer information och ansökningar kontakta:

Patrik Tjernberg

Försäljningschef

Tel. +46 (0)73-566 55 35

Mail: patrik@meprodukter.se

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Trippel för Antalis – tre nya storformatssäljare på plats

Antalis förstärker sin organisation genom att anställa ytterligare två säljare till sin avdelning för storformat och visuell kommunikation.

– Det är med stor glädje som vi hälsar Christer Sehlstedt och Jonas Lundström välkomna till Antalis när dom nu båda tar klivet över till oss. Både Christer och Jonas har tillträtt sina nya roller sedan början av augusti. De är, tillsammans med Andreas Andersson som började i mars, viktiga delar i Antalis satsning att växa ytterligare inom storformatsmarknaden, säger Jonas Palmgren på Antalis

Alla har lång erfarenhet inom ”viscom” och storformat, bland annat från Scandraft där alla tre har jobbat tidigare, och kommer förstärka Antalis position med sin kunskap och kontaktnät, skriver man i ett meddelande.

– Vårt mål är att bli en ännu bättre leverantör och partner till våra kunder och dessa båda rekryteringar ett viktigt steg i rätt riktning för vår strategi.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Äntligen dags för mässa

På onsdag är det ÄNTLIGEN dags att träffas på riktigt, det är nu ganska exakt 2,5 år sedan Nordic Profile Fair hölls senaste gången på Elmia.

Årets mässa hålls den 17-18 augusti (onsdag, torsdag) och kommer även sändas live i samarbete med Onlinemässan, mer information om det hittar du här.

Nytt för i år är också att ingång till mässan sker via ingång Syd, mässan hålls i Hall C.

Cirka 100 utställare är klara, fullständig utställarlista hittar du här.

Branschkoll kommer vara på plats och prata med så många vi hinner, om du ser oss i korridorerna tveka inte på att säga hej och prata lite.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Stor New Wave-ÅF förvärvad

Konsolideringen i kedjan fortsätter.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Wenaas anställer branschveteran till sin Sverigesatsning

redaktionen@branschkoll.se
Annons