Stockholm

Innesäljare sökes till M.E Produkter

Söker du ett jobb där du får användning av din sociala kompetens och din vilja att ständigt leverera resultat? Då är detta något för dig!

Om tjänsten

Som innesäljare är din primära uppgift att öka företagets försäljning genom att arbeta med befintliga och potentiella kunder. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att bygga och utveckla förtroendefulla relationer med kunder, leverantörer och medarbetare.

I rollen svarar du på inkommande samtal från kunder och hjälper dem med deras ärenden och tekniska frågor. Du ansvarar för att kalkylera, utforma och följa upp offerter, orderhantering, inköpsarbete samt fakturering. För rätt person med ett driv och engagemang finns det goda utvecklingsmöjligheter både i rollen och på företaget i stort.
Tjänsten som är en tillsvidareanställning på heltid är placerad på M.E Produkters kontor i Stockholm, Länna.

Om dig

Du är en glad och kreativ person som tycker om att lösa problem och överträffa dina mål. Att du trivs med att arbeta proaktivt och kan snabbt sätta dig in i kundens verksamhet och förstå dess behov är viktigt för att lyckas i rollen.

  • Du är social, nyfiken och gillar kontakt med nya människor.
  • Du är lyhörd och bra på att hitta lösningar.
  • Du är målmedveten och gillar att se resultat.
  • Du är driven och har viljan att utvecklas.

Vi är villiga att investera i dig och lär gärna upp dig inom vårt område. Det viktigaste för oss är att du har rätt inställning och är högt motiverad att utvecklas. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Tidigare erfarenheter från profilbranschen eller som innesäljare är meriterande.

KONTAKT

För mer information och ansökningar kontakta:

Patrik Tjernberg

Försäljningschef

Tel. +46 (0)73-566 55 35

Mail: patrik@meprodukter.se

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt