Logga in

Ingli söker Originalare / Back office

07 november, 2018 | Av: Branschkoll | Dela:

Just nu söker vi en originalare/backoffice-säljare för en heltidstjänst till vårt kontor i Täby, Arninge med önskat tillträde under December-Januari.

Ingli Sweden är ett av Sveriges äldsta företag inom kategorin produktmedia och den största leverantören på marknaden som är specialiserad på reklampennor. Idag har Ingli Sweden drygt 20st anställda fördelade på kontor, lager och produktion. Våra kunder är återförsäljare av profilreklam främst i Skandinavien, men även i Europa och övriga världen.

Som originalare/backoffice-säljare hos oss är du en del av vårt säljteam. Dina huvudsakliga uppgifter är att göra korrektur av våra kunders logotyper och reklambudskap, bevaka att dessa blir godkända och därefter förbereda originalen för tryck. I tjänsten ingår också viss orderskrivning, samt att ta fram tryckförslag och svara på frågor om priser och produkter.

Som person tror vi att du är social, flexibel och serviceinriktad. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer till såväl kunder som kollegor. Du har ett starkt sinne för färg och form och goda kunskaper i Adobe Illustrator (vi arbetar i PC-miljö). Det är en fördel om du har baskunskaper i affärssystemet Pyramid, men inget krav.

Din ansökan skickar du per e-post senast den 22 november.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

335 företag tar bort vilseledande påståenden om papper och tryck – Norden inget undantag

Projektet Two Sides, som drivs i Norden av nätverket Grafkom, sätter stopp för företags missledande kommunikation kring pappers- och tryckindustrin. Och man har nått stor framgång – även i Sverige. (mer…)

EU-parlamentet har röstat ja till att förbjuda vissa plastartiklar

För några veckor sedan röstade EU-parlamentet igenom ett förbud

Mackmyra kopplar upp whiskeyn med NFC-taggar på flaskorna

NFC-taggarna, som levereras av ett nordiskt bolag, ska möjliggöra ”digital proveniens”.

Nu kommer Amazons tryckta julkatalog

Amazon släpper sin första tryckta katalog för högtids-shopping någonsin – skickas ut till miljontals hushåll under november.

Han tar över som vd för Eskils i Borås

Henric Wiklund tillträdde nyligen tjänsten som vd för Eskils Tryckeri i Borås. (mer…)

Billes köper logistikföretag

Billes förvärvar logistikbolag. På bilden står Fredrik Bille, Klas Hedén, Niklas Bille och Christer Samuelsson. (Foto: Niklas Maupoix)

Billes är logistikbolaget Dios största kund och står för ungefär halva Dios omsättning på runt 17 miljoner kronor. Nu köper Billes sin underleverantör och får in flera nya tjänster under sitt tak. (mer…)

Massivt program på Grafkom Workflow Summit

Nästa vecka den 13 november arrangerar nätverket Grafkom sin kunskapsdag Workflow Summit för första gången. 25 talare i tre spår delar med sig av kunskap till de nu över 150 deltagarna från hela Norden. (mer…)

Husqvarna stänger in gräsklippare på flygplats – Interaktiv skärm från Storbildsfabriken vägleder

(Bild: Storbildsfabriken)

För att uppmärksamma sina robotgräsklippare har Husqvarna skapat en uppseendeväckande kampanj. (mer…)

Tryckeri tar lounge-koncept vidare till nästa stad

Onlinetryckeriet Flyeralarm har ett litet annorlunda showroom-koncept som de kallar för ”Flyeralarm Lounge”.