Kalmar

Infoservice söker Storkundssäljare och Projektledare

En Storkundssäljare med driv.

Som Storkundssäljare på Infoservice kommer du arbeta med både befintliga kunder och nykundsbearbetning. Det innebär försäljning av hela vårt produkt- och tjänsteutbud inom affärskommunikation. För att passa i rollen ska du vara nyfiken, frågvis och tycka om att möta kreativa människor och spännande företag. Du har stor möjlighet att själv planera hur du genomför ditt arbete – bokar och genomför möten, främst på fältet men även digitalt.

Marknaden finns i Kalmarsundsregionen men även storstadsregionerna, resor förekommer. Vi tror att du som söker har erfarenhet av försäljning från en liknande bransch och att du snabbt kan sätta dig in i vår verksamhet.

En säljande projektledare med klipp.

Som säljande projektledare på Infoservice ska du bry dig lite extra om världens viktigaste kunder. Vi tror att du har erfarenhet av både försäljning och projektledning, gärna från någon liknande bransch. Tjänsten innebär kundansvar och att ta hand om kundens produktioner internt hos oss. I rollen ingår försäljning av vårt produkt- och tjänsteutbud inom affärskommunikation – trycksaker, skyltar, profilprodukter och reklambyråtjänster.

Så här tror vi att du som söker någon av tjänsterna är

Kreativitet och uppfinningsrikedom genomsyrar Infoservice. Vi kan lösa det mesta och därför är du som söker någon av tjänsterna en person som ser möjligheter istället för hinder. Det är viktigt att du är rätt person – en ansvarstagande lagspelare som vill utveckla långsiktiga affärsrelationer som gynnar både kunden och oss. Det här kan vi erbjuda Hos oss har du stor frihet. Infoservice är en arbetsplats som bygger på förtroende – du kan själv utveckla ditt arbeta på ett sätt som passar dig. Få dagar är varandra lika och du har ofta varierande uppdrag. Men framför allt får du glada, trevliga och kunniga kollegor.

Båda tjänsterna gäller tillsvidareanställning.

Frågor och ansökan

Har du frågor? Kontakta Joakim Ulestedt, Försäljningschef, på telefon 070-899 44 47. Din ansökan med CV skickar du till joakim.ulestedt@infoserviceab.se senast den 10 juni 2022. Tjänsterna tillsätts löpande så vänta inte med din ansökan.

Dax för förändring? Hör av dig!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

En miljon hushåll har ljudboksabonnemang

Antal hushåll med ljudboksabonnemang passerar för första gången en miljon, enligt en undersökning från Mediavision.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Båstadgruppens väg framåt – ska bli mer av en one-stop-shop

Branschkoll har haft ett långt samtal med Båstadgruppens vd Jonas Cedås om vad som står i fokus på bolaget just nu om deras väg framåt.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

ÅF installerade två padelbanor på nya kontoret – nu flockas kunderna

Padel Rickard

En återförsäljare i Stockholm har installerat två padelbanor i anslutning till sitt kontor och därmed fått både nya och gamla kunders uppmärksamhet.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Vd-byte hos leverantör

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons