Infab Kommunikation söker Art Director/Creative Director

Kommunikation/PR, Marknad/Reklam
Malmö, Kristianstad, Karlskrona, Helsingborg
Infab Kommunikation AB

Vi söker en Art Director/Creative Director som drivs av viljan att utveckla våra kunder. Vi menar dig, du som kan skapa kreativa koncept och idéer med effekt och som gärna utforskar nya vägar för att nå fram till våra uppdragsgivares målgrupper. Du som vill göra skillnad och helst göra världen lite bättre.

Om dig
Som Art Director/Creative Director är du van vid att arbeta kreativt och strategiskt och har förmågan att analysera kundens önskemål och behov. Du jobbar utifrån mål, strategier och målgrupper för att skapa insikter, leda teamet rätt och leverera på högsta nivå. Du är en inspiratör med hög strategisk kompetens. Självklart har du även stilkänsla, kreativ höjd och starkt driv. Du tar hand om uppdragen från brief till leverans och är noggrann i ditt arbete.

Du arbetar lika självklart med digitala kanaler som analoga, och du har mycket god kunskap om medielandskapets utveckling. Du är intresserad av människor, omvärld och all innovation som rör kommunikationsområdet och du motiverar arbetsgruppen att tänka ett steg längre än efterfrågat.

Hos oss är teamet allt. Vi vet att vi åstadkommer ännu mer tillsammans och vi hoppas att du delar den inställningen. Tillsammans med arbetsgruppen får du ansvara för och bidra till uppdragsgivare inom viktiga offentliga verksamheter och privata företag med mycket hög ambitionsnivå.

Om oss
Vi som välkomnar dig är kommunikationsbyrån Infab. Vi är cirka 25 medarbetare och omsätter cirka 35 miljoner kronor. Vi har kontor i Malmö, Helsingborg, Karlskrona och Kristianstad. Placeringsorten är därmed flexibel. Bland våra uppdragsgivare hittar du ett hundratal spännande företag och offentliga verksamheter.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Åtta.45 investerar i ny plattform för digitaltryck – köper tre nya pressar

Åtta.45 investerar i flera inkjetpressar, en arkpress och ny mjukvara.

redaktionen@branschkoll.se

De köper Lenanders Grafiska

Stora förändringar i produktionen.

redaktionen@branschkoll.se

Startup bygger ny marknadsplats där företag kan byta till miljösmarta förpackningar

Ska bli länken som effektiviserar och automatiserar processen mellan förpackningsleverantörer och köpare. Målet är att hjälpa alla små och medelstora företag att byta till förpackningar som är bättre för miljön.

redaktionen@branschkoll.se

Industrigrupp förvärvar sin tredje etikett-aktör på kort tid – köper också in sig i Norge

Etikettmarknaden konsolideras ytterligare på den svenska marknaden.

redaktionen@branschkoll.se