Logga in

Industriprofil söker Relationsskapande Försäljningschef

29 september, 2020 | Av: Branschkoll | Dela:

Vi på Industriprofil är ledande i vår region inom arbetskläder, profilkläder och presentreklam och servar dagligen små och stora företag samt kommuner och landsting. Vi ingår i NewWaveProfile som är Skandinaviens största kedja inom profil.
Industriprofil har drivit butik och showroom på Näringen i Gävle sedan 1993. Med våra 17 medarbetare besitter företaget värdefull kunskap som du som kund får nytta av när du handlar hos oss. Det är vi stolta över.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Vi söker nu en försäljningschef som kommer att ansvara för vår utesäljorganisation. Du kommer att ha personalansvar för ett team bestående av fem erfarna och drivna utesäljare som du kommer att coacha, leda och motivera i vår resa mot fortsatt tillväxt i regionen. Som försäljningschef har du en viktig nyckelroll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar med möjlighet att utveckla och skapa en framgångsrik och proaktiv försäljningskultur. Du kommer att leda, utveckla och effektivisera bearbetningsförsäljningen inom bolaget samtidigt som du själv arbetar operativt med försäljning.
Du ansvarar för att implementera, utveckla och följa upp affärsplan och budget. Som försäljningschef kommer du även att sitta i företagets ledningsgrupp.

DIN PROFIL

För att vara framgångsrik som försäljningschef hos oss på Industriprofil är du driven, ödmjuk och strukturerad samt skicklig på att delegera och prioritera. Vi ser att du är trygg i din roll som ledare och med din relationsskapande personlighet är du en förebild i hela försäljningsprocessen. Som ledare har du förmågan att coacha dina medarbetare till goda resultat samt motiverar dem att tillsammans med företaget arbeta mot fortsatt tillväxt. Du är inte rädd för att komma med nya idéer samtidigt som du är en riktigt skicklig relationsbyggare, såväl internt som externt.
Vi lägger stort fokus på ditt affärsmannaskap och din strävan mot att nå resultat tillsammans med ditt team. Vi tror att du har en bakgrund som försäljningschef inom uppsökande B2B med dokumenterade goda resultat. Du har erfarenhet av att arbeta i CRM, goda kunskaper i Officepaketet samt förmågan att tydligt kommunicera på både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Att du har B-körkort är ett krav.

Känner du igen dig i denna beskrivning? Sök då tjänsten redan idag! Sista ansökningsdag är den 4 oktober 2020.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Podd: Han vill omdefiniera tryckindustrin – ”Tillväxtmöjligheterna är enorma”

”Det har aldrig varit en mer spännande tid för den grafiska industrin än den tid vi står inför nu. Tillväxtmöjligheterna är enorma”. Detta säger Henrik Müller Hansen, Gelatos grundare, i det senaste avsnittet av Branschkollpodden. Om du är entreprenör och vill få nya idéer inför framtiden – så är det spännande lyssning. (mer…)

Grundaren lämnar Lasertryk – ska satsa vidare på pizzabranschen

Duon som startade Lasertryk skiljs nu åt, i alla fall som kollegor på tryckeriet, när Anders Grønborg (t.h.) lämnar bolaget. (Bild: Lasertryk)

Anders Grønborg lämnar sina poster på Lasertryk och Scandinavian Print Group som han grundade tillsammans Esben Mols Kabell för över 20 år sedan.

Elanders och Universeum ska folkutbilda om IT-avfall

Elanders i samarbete med Universeum i Göteborg. (Bilder: Pexels och Universeum)

Elanders har inlett ett samarbete med Universeum som är Sveriges nationella vetenskapscenter,

Nu säljer Stordalen (nästan) rubbet till Bonnier

Nu säljer Petter Stordalen 70 procent av sitt bokförlag Strawberry Publishing till Bonnier Books och menar att de är den perfekta partnern för fortsatt tillväxt.

Svensk Direktreklam landar ÖoB och flera andra stora kunder

Henrik Olsson, SDR.

Print och TV starka tillsammans. (mer…)

Vill du fortsätta sälja B2B? Det här måste du göra för att nå fram till kunderna

B2B-affärer görs nu allt mer digitalt. Nya sätt att effektivare göra affärer växer fram i pandemins spår. Hoppar du på tåget?

Ingen ska behöva dö av ett elakt virus bara för att näringslivet ska komma på fötter igen. Ingen måste tillbaka till exakt samma arbetssätt för att få sitt företag att blomstra när pandemin dragit förbi. Branschkoll tar dig med på en resa till andra sidan pandemin och på vägen får du fakta som kan hjälpa dig ta viktiga beslut. Den som ser möjligheter istället för problem kommer att gå vinnande ur krisen. 

–> Visa hänsyn och investera i de bästa verktygen för digital försäljning. Det kommer att ta dig, dina medarbetare och ditt företag till en ny framtid med fler, större och smartare affärer.

Billes går ”all in” på CO2-kompensering – alla trycksaker blir klimatneutrala

Niklas Bille, vd för Billes Tryckeri, jobbar kontinuerligt med att sänka sitt företags klimatpåverkan.

Billes Tryckeri i Göteborg tar nu steget fullt ut och ser till att alla produktioner blir klimatneutrala oavsett om kunden efterfrågar det eller inte. (mer…)

Danagårdlitho går över till grönare transporter

Peter Hjelm, vd för Danagårdlitho.

Danagårdlitho går över till transporter med lägre miljöpåverkan. ”Vi angriper ett väsentligt miljömål”.

Här är branschens 21 superföretag inom print och promotion

Några av de företag som kvalat in på Bisnodes lista över svenska superföretag.

Branschkoll har ännu en gång gått igenom den långa listan över ”superföretag” och letat upp de bolag som verkar i de branscher vi har koll på så att säga. Hör företagen berätta om vad som står bakom framgångarna.