Gävle

Industriprofil söker Butikssäljare

Om företaget

Vi på Industriprofil är ledande i vår region inom arbetskläder, profilkläder och presentreklam och servar dagligen små och stora företag samt kommuner och landsting. Vi ingår i NewWaveProfile som är Skandinaviens största kedja inom profil.

Industriprofil har drivit butik och showroom i Gävle sedan 1993. Med våra 17 medarbetare besitter företaget värdefull kunskap som du som kund får nytta av när du handlar hos oss. Det är vi stolta över

Dina arbetsuppgifter

Till vårt härliga butiksgäng söker vi på Industriprofil nu en social och driven butikssäljare som har servicekänsla ut i fingerspetsarna. Som butikssäljare består dina arbetsuppgifter av att tillhandahålla vårt breda sortiment, hela tiden med kunden i fokus. Tillsammans med dina kollegor sköter du den dagliga driften av butiken och ger våra kunder en positiv butiksupplevelse. Våra kunder har höga förväntningar på teamet i butiken och din viktigaste uppgift är att ge service av högsta klass till såväl nya som återkommande kunder dagligen. Utöver praktiskt butiksarbete arbetar du även med ordermottagning, tar emot beställningar, hanterar leveranser till kunder samt stöttar upp i tryckeriet.

Tjänsten är ett vikariat med start omgående till och med sista mars 2022, med chans till förlängning därefter. Arbetstiden är förlagd till dagtid med ett rullande schema under vardagar.

Din profil

Vi söker dig som brinner för och har erfarenhet av service och försäljning B2B. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet och kunskap inom våra produktområden men viktigast är att du är nyfiken och har ett intresse att lära dig. Du är driven, resultatinriktad och trivs med att arbeta i högt tempo. Självklart gillar du att jobba med service och försäljning och ser alltid till att ge våra kunder det där lilla extra. För dig är inget problem för stort för att lösas, du är kommunikativt duktig och du lämnar ingenting åt slumpen.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Smålandstryckeri förvärvas av förpackningsbolag

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Svensk grafisk kedja ska inta Norge

redaktionen@branschkoll.se
Annons

NI Solutions ska sälja HP Latex – tar över från Papyrus

NI Solutions tar över Papyrus HP-agentur.

I höstas meddelade Papyrus att man slutar sälja HPs storformatssortiment. Nu är det klart att det blir NI Solutions som tar över kontraktet med HP efter att ha köpte verksamheten från Papyrus.

NI Solutions utökar därmed sitt sortiment med HP Latex och HP Pagewide XL inklusive service.

– Vi är övertygade om att detta är en mycket bra lösning och att våra kunder och deras produktionslösningar kommer att vara i trygga händer hos NI Solutions. Affären mellan oss och NI Solutions är klar och ambitionen är att NI Solutions tar över driften from 2022-02-01. Under januari månad vänder ni Er fortsatt till oss på Papyrus, säger Johan Svedung, försäljningschef på Papyrus.

Niclas Ulriksson som varit huvudansvarig för HP försäljningen på Papyrus följer med över till NI Solutions och blir säljare och produktansvarig för alla HP-produkter i NIs sortiment.

– Verksamheten kommer att integreras i vår storformatsavdelning. Uppstarten är redan i gång och snart kommer HP:s produkter att finnas på våra webb- och säljkanaler, skriver NI i ett meddelande.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Logistik- och efterbehandlingsbolag i rekonstruktion

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons