Lund

IDÈ House of Brands söker Project coordinator

Vill du arbeta i Nordens ledande företag inom en spännande och rolig bransch? Har du ett brinnande intresse för kundservice med en stark administrativ ådra? Då har vi det perfekta jobbet för dig!

Tjänsten som Project coordinator är ett föräldravikariat med mycket goda möjligheter för fast anställning efter vikariatets slut.

OM TJÄNSTEN

I rollen som Project coordinator är du en viktig länk mellan kunderna, våra kundansvariga projektledare och våra leverantörer. Du ingår i ett lokalt säljteam, men samarbetar även med kollegor både lokalt och på företagets kontor runt om i hela Norden.

Bland arbetsuppgifterna kan nämnas:

Order och korrekturhantering, inköp och leveransbevakning, offertarbete. Du kommer även att delta på kundmöten tillsammans med Key Account Managers.

Support mot företagets B2B-kunder via mejl, chatt och telefon. Bidra med övriga kontorsgöromål på kontoret.

OM DIG

För att vara lyckosam i rollen som Project coordinator ser vi gärna att du har erfarenhet av ovan beskrivna arbetsuppgifter. Du gillar att vara en del av ett team och är prestigelös, initiativrik och en problemlösare. Då vi både har svenska, nordiska och internationella kunder måste du behärska minst svenska och engelska i tal och skrift.

Du har erfarenhet av administrativa uppgifter och CRM/Ordersystem och har lätt att lära dig nya system och rutiner. Kunskaper i och Office/MS 365, branscherfarenhet samt kunskaper i Adobe Suite är meriterande men inget krav.

Du kommer att ha en mycket viktig roll i stötta det lokala säljteamet och kommer in i en organisation med korta beslutsvägar varför vi ser att du är flexibel som person, kan hantera flera saker samtidigt och bidrar med positiv energi till gruppen. Vidare är du noggrann i ditt arbete och besitter ett stort driv om att utveckla såväl dig själv som företaget. Har du dessutom ett kreativt sinne med ett gott öga för design så har du alla förutsättningar att lyckas i rollen.

OM IDÉ HOUSE OF BRANDS

Med en omsättning på ca 490 MKR och verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island, och ca 130 medarbetare är IDÉ House of Brands är nordens ledande leverantör av produktmedia: Profilprodukter, profilkläder, expoprodukter, gåvor, arbetskläder mm. Koncernens huvudkontor ligger i Dröbak, Norge.

I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg och Lund.

PLACERING OCH START

Tjänsten är placerad på vårt kontor på Ideon/Emdalavägen i Lund i mycket inspirerande och kreativ miljö.

Startdatum efter överenskommelse.

ANSÖKAN

Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Neh investerar i nytt evenemangsbolag och anställer vd till detsamma

Neh fortsätter fördjupa sina satsningar på eventbranschen.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Voky satsar på trycksaker – anställer fyra pers från ett tryckeri

”Kunderna ska inte behöva kontakta olika leverantörer för att få sina produkter.”

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Ahlsell förvärv ännu en yrkesbutik i Norge

redaktionen@branschkoll.se
Annons

De har köpt Norges första Coloreel

redaktionen@branschkoll.se
Annons