Stockholm

IDÉ House of Brands söker försäljningschef i Sverige

HÄNG MED PÅ VÅR FORTSATTA FRAMGÅNGSRESA!

IDÉ House of Brands fortsätter sin offensiva satsning på den Nordiska och Europeiska marknaden. Vi vill nu stärka upp vårt team i ”Nordens huvudstad” Stockholm. Vi söker efter dig som brinner för att bygga nätverk och relationer och skapa värde för dina kunder genom produktmedia.

Kontakta oss redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Om IDÉ:
IDÉ House of Brands är Nordens största återförsäljare av produktmedia, i dagligt tal ofta benämnt profilreklam. Företaget etablerades i Norge 1987 och finns idag representerade i Norge, Sverige, Danmark och Finland och Island. Vi är ca 160 medarbetare på 14 kontor över hela Norden och koncernen omsätter över 600 MSEK. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Mölndal och Lund. Koncernens huvudkontor ligger i Dröbak, Norge. Vi har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor och är ISO-certifierat samt medlem i IEH – Initiativ for Etisk Handel.

Vi växer och söker nu nya medarbetare med utgångspunkt från vårt kontor i Stockholm. Vi är även öppna för diskussion om du önskar utgå från andra orter.  Vi erbjuder ett jobb i ett expansivt och spännande företag med goda
utvecklingsmöjligheter, god arbetsmiljö och fantastiskt trevliga kollegor.

Sales Manager, Sweden
SALES MANAGER/FÖRSÄLJNINGSCHEF, PRODUKTMEDIA STOCKHOLM (MÖLNDAL/LUND)

Vi söker dig som vill vara med på vår fortsatta framgångsresa i stark tillväxt. Vi söker dig som är en trivselskapande och relationsbyggande person med stort resultatfokus och tydliga ledaregenskaper. Du är lösningsorienterad, gillar att ta egna initiativ samt har en känsla för struktur. Arbetet innebär även resor främst inom Sverige men även övriga Norden.

Tjänsten innebär övergripande försäljningsansvar för vår svenska säljorganisation och det är viktigt att du har en naturlig fallenhet att leda dig själv och andra mot uppsatta mål. Du rapporterar till VD och har ett nära samarbete med kollegor även i de andra nordiska länderna.

Du har god branscherfarenhet och har uppvisat goda resultat. Du besitter goda ledaregenskaper och har antingen erfarenhet av ledarskap eller ser dig som en naturlig ledare och önskar ta nästa steg i karriären. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Du har god datorvana och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser med fördel placering på vårt kontor i Stockholm, men andra placeringsorter kan diskuteras.

Vill du veta mer eller har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta VD Anders Ekvall på tel. 0708-10 76 10
Din ansökan med CV och personligt brev mailar du till anders.ekvall@idegroup.se Vi hanterar självklart din ansökan konfidentiellt. Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

DHL höjer priserna med nästan 8 procent

DHL Express Sverige meddelande nyligen att de kommer höja sina priser med 7,9 procent från och med den 1 januari 2023.

DHL Express justerar sina priser årligen, med hänsyn till inflation, valutaförändringar och andra ökade kostnader, bland annat relaterade till att följa förbättrade säkerhetsbestämmelser, i de 220 länder och territorier där företaget är verksamt. Prisjusteringen varierar från land till land, beroende på lokala förhållanden och kommer att beröra kunder med standardavtal, skriver man i ett pressmeddelande.

Med den årliga prisjusteringen kan vi investera i vår infrastruktur och teknologi för att säkerställa motståndskraftiga och hållbara kundlösningar i världsklass. Det inkluderar toppmoderna flygplan och fordon, utvidgning av våra faciliteter för att möta ökande efterfrågan från kunder och investeringar i gröna och mer hållbara lösningar, såsom hållbart flygbränsle och elfordon, säger Peter Ervasalo, vd, DHL Express Sverige.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Sök utvecklingspengar: Ny- eller vidareutveckla bioekonomi-processer

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Marvaco förändrar i toppen

Sunnebaserade flexospecialisten Marvaco meddelar att man gör ändringar i ledningen.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Rätt förpackning minskar matsvinnet

redaktionen@branschkoll.se
Annons