ICA Reklam söker Final Art till Kungälv

Nu rekryterar vi Final Art till ICA Reklam.  Du är noggrann, van vid att tolka skisser och att leverera tekniskt säkrade original till tryck eller för digital publicering. Du producerar utifrån givna briefer och inom ramen för givna manér med ICA:s varumärke i fokus. Vi söker dig som är tekniskt kunnig, oavsett kanal och har en stark känsla för form och layout.

Vi erbjuder dig att bli en del av Sveriges största inhousebyrå där du är med och gör vardagen lite enklare för miljontals människor varje dag. På ICA Reklam skapas kommunikation som gör skillnad för drygt 1300 ICA-butiker runt om i landet samt alla övriga bolag inom ICA Gruppen. Som inhousebyrå kombineras detaljkunskap om ICA med spetskompetens inom kommunikation och olika mediekanaler – ett brett och spännande verksamhetsområde. ICA Reklam är helt enkelt en heltäckande kommunikationsbyrå som just nu letar medarbetare till sin stora verksamhet där du kan bli en av dem.

Ansvarsområde

Vi söker dig som har kundfokus och är serviceminded med förståelse för ambitionsnivå utifrån uppdraget. Du behöver också vara noggrann, effektiv, flexibel, kreativ och van att jobba med deadlines. Din roll är viktig och du känner stolthet för ditt kunnande, är självgående och initiativrik samt bra på att samarbeta.

Arbetstider

Heltid. Tillsvidareanställning med sex månaders Provanställning.

Kvalifikationer

 För rollen behöver du:

– eftergymnasial relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
– goda kunskaper i Adobe Suite och framförallt InDesign, Photoshop, Illustrator och After Effects 
– grundläggande kunskaper i CSS, html-programmering.
– grundläggande kunskaper i EpiServer eller liknande CMS-system.

Du behöver även:

– minst två års erfarenhet av arbete med tryckta medier och digitala produktioner. 
– typografikunnande. 

– god känsla för färg och form.
– förmåga att tolka skiss och ta ut i skarpa original. 
– förståelse för olika kanalers uttryck.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan senast 2021-05-20, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Hon blir Brover Groups nya E-Commerce Manager

brover group

Brover Group som äger Justnu, Printer och Calligraphen har anställt Helen Johansson som E-Commerce Manager till huvudkontoret i Borås.

– Helen kommer att ansvara för våra dotterbolags e-handelssatsningar och vara drivande i vår digitala omställning, säger Brover Groups CMO, Martin Ghaoui, i ett nyhetsinlägg.

Helen beskrivs som en Senior SEO-strateg med en magisterexamen i dataekonomi och även bedrivit utbildning inom digital marknadsföring.

– Helen har precis den bakgrund och kunskap som vi behöver inom Brover Group. Hon kommer att vara drivande för att våra dotterbolag ska kunna ta ledande positioner inom e-handel och digitalisering i sina respektive områden, säger Brover Groups vd, Jan Veres.

Helen tillträdde rollen den 7 juni.

redaktionen@branschkoll.se

28 oktober: Print Next har fått ett datum

Nätverket Grafkom, Grafiska Företagen och Nopa gör ett tredje försök att arrangera Print Next – ”Nordens största nätverksträff för grafisk bransch”.

Det blir den 28 oktober och platsen är hotell Royal Park i Frösundavik i Stockholm.

Det är en tidigare idrottsanläggning som byggt om till konferenslokal och studio under pandemin. Högt i tak och gott om plats/luft.

Spännande talare och nätverkande i branschen utlovas – så boka datumet redan nu.

Anmälan är öppen!

redaktionen@branschkoll.se

Revisionsbolag vinner tvist mot trycksaksbolag i konkurs – slipper betala 11 miljoner i skadestånd

redaktionen@branschkoll.se

Ännu ett år med minskande klimatpåverkan för Lessebo

redaktionen@branschkoll.se