Stockholm

Human Performance söker Grafisk Formgivare

Human Performance är Sveriges snabbast växande mediebyrå, som i dagsläget primärt jobbar med tidningar/magasin för Svenska Dagbladet och Aftonbladet. Human Performance jobbar även digitalt och är ständigt i rörelse för att vidga nya affärsområden. Human Performance Ab är ett ungt växande bolag som har en stor tro på framtiden, där vi ser dig bli en del av oss.

Vi erbjuder en tjänst där arbetsdagen innehåller många varierande och utvecklande arbetsuppgifter. Du blir en viktig kugge i hjulet bland ett ungt, drivet och glatt team som har kul tillsammans. Du kommer ha stora möjligheter att sätta din egen prägel på slutprodukten och vara delaktig i vår framtida expansion.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

Vi söker dig som har en examen inom grafisk formgivning och är mycket duktig på att skapa tilltalande grafisk form, i print och digitalt (skärmar, banners mm). Du har minst ett års relevant arbetslivserfarenhet inom tidskriftslayout och webbgrafik. Du som har vana vid korta deadlines och kan producera material snabbt. Du har grymma skills i Adobe CC (mac-miljö), främst InDesign och Photoshop. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska språket (skrift) men också i engelska. För att lyckas i rollen behöver du vara driven, ansvarstagande och noggrann. Du har också lätt för att samarbeta med andra, är prestigelös och har en ”can do”-attityd. Du har ett stort design- och formgivningsintresse och vill gärna få utlopp för din kreativitet när tillfälle ges. Du trivs att arbeta i högt tempo med många projekt parallellt.

Vi söker en skicklig grafisk formgivare, med bred erfarenhet, som ska vara med och producera och utveckla våra magasin, både i print och online. Skapa annonser för digital marknadsföring. Du kommer i rollen att arbeta med formgivning, layout, digital publicering och slutlig leverans av original till tryck. I nära samarbete med övriga redaktionsmedlemmar och frilansare kommer du att skapa våra produkter från scratch, med en stilsäker och tilltalande grafisk helhet. Arbetet kommer också innebära produktion av marknadsföringsmaterial, såväl interna som externa uppdrag.

Befattningen erbjuder stor frihet och mycket eget ansvar. Du behöver vara snabb och säker i din leverans, och du litar till din egen förmåga. Tjänsten ställer även krav på kontroll över planering och deadlines, i en arbetsmiljö med ett högt tempo.

Kunskapskrav:

Bemästra Adobe Sviten: Indesign, Photoshop, Illustrator, Premiere Pro, Aftereffect.

Meriterande: HMTL/HTML 5, WordPress

Start: Omgående.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons