Kungsbacka

Hot Screen söker Screentryckare

Här är jobbet för dig som vill arbeta med produkter av hög kvalitet, trevliga kollegor och en organisation att vara stolt över!

I rollen som Maskinoperatör kommer du att arbeta i vår produktionsanläggning som ligger i Fjärås strax söder om Kungsbacka i ett team om ca. 20 personer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att operera en av våra tryckpressar för tillverkning av värmetransfer, men även att vid behov agera som stöd för övriga avdelningar i vår produktion.

Vi söker dig som är som är självgående, driven, prestigelös och har en naturlig förmåga att skapa förtroende hos ledning och kollegor. Arbetet som Maskinoperatör kräver att du är alert, uppmärksam och stresstålig som person. Här arbetar vi med hög takt och med precision, så noggrannhet är ett måste. Teamet för vår tryckavdelning arbetar i två-skift måndag till fredag, så det är viktigt att du är öppen för att arbeta såväl dag som kväll.

Arbetstider

Tidigt skift: 06:00-14:05 mån-tors, fredagar 06:00-15:10 med avbrott 30 min lunch.

Sent skift: 14:00-23:15 mån-tors med 30 min middag, fredagar ledig.

Krav för tjänsten:

God fysik, då arbetet är fysiskt krävande och har monotona rörelser.

Meriterande:

Tidigare Erfarenhet inom tryckeri alternativt liknade bransch.

Tekniska kunskaper

Öppen för nattskift

Vi erbjuder ett självständigt jobb med stort eget ansvar i ett tryggt och framåtdrivande familjeföretag. Du kommer vara del av en modern organisation som präglas av korta beslutsvägar, högt i tak och god sammanhållning.

Alla medarbetare har möjlighet till utveckling och som screentryckare är du med och driver tillväxten i Hot Screen.

Ansökan

Är jobbet något för dig är du varmt välkommen att höra av dig via mail samt bifoga cv + personligt brev

Ansvarig: Oskar Moberg

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons