Kungsbacka

Hot Screen söker Screentryckare

Här är jobbet för dig som vill arbeta med produkter av hög kvalitet, trevliga kollegor och en organisation att vara stolt över!

I rollen som Maskinoperatör kommer du att arbeta i vår produktionsanläggning som ligger i Fjärås strax söder om Kungsbacka i ett team om ca. 20 personer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att operera en av våra tryckpressar för tillverkning av värmetransfer, men även att vid behov agera som stöd för övriga avdelningar i vår produktion.

Vi söker dig som är som är självgående, driven, prestigelös och har en naturlig förmåga att skapa förtroende hos ledning och kollegor. Arbetet som Maskinoperatör kräver att du är alert, uppmärksam och stresstålig som person. Här arbetar vi med hög takt och med precision, så noggrannhet är ett måste. Teamet för vår tryckavdelning arbetar i två-skift måndag till fredag, så det är viktigt att du är öppen för att arbeta såväl dag som kväll.

Arbetstider

Tidigt skift: 06:00-14:05 mån-tors, fredagar 06:00-15:10 med avbrott 30 min lunch.

Sent skift: 14:00-23:15 mån-tors med 30 min middag, fredagar ledig.

Krav för tjänsten:

God fysik, då arbetet är fysiskt krävande och har monotona rörelser.

Meriterande:

Tidigare Erfarenhet inom tryckeri alternativt liknade bransch.

Tekniska kunskaper

Öppen för nattskift

Vi erbjuder ett självständigt jobb med stort eget ansvar i ett tryggt och framåtdrivande familjeföretag. Du kommer vara del av en modern organisation som präglas av korta beslutsvägar, högt i tak och god sammanhållning.

Alla medarbetare har möjlighet till utveckling och som screentryckare är du med och driver tillväxten i Hot Screen.

Ansökan

Är jobbet något för dig är du varmt välkommen att höra av dig via mail samt bifoga cv + personligt brev

Ansvarig: Oskar Moberg

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Crimson dubblar sin tryck-kapacitet – köper en HP Indigo

Proffsfotolabbet Crimson i Stockholm investera i HP Indigo 7900.

Den nya pressen är en del i en större satsning där Crimson nu utvecklar den digitala verksamheten och introducera nya applikationer.

Med den nya pressen ökar Crimson både produktiviteten och flexibiliteten samt möter den tilltagande efterfrågan på mindre upplagor med snabba leveranstider. Pressen kommer att installeras av Visutech under mars månad, skriver företaget i ett meddelande.

– Vi har jobbat med HP Indigo tekniken och Visutech under många år, så valet av teknologi var enkelt när vi nu satsar och bredda vårt produktutbud, säger Mark Isaacson, vd på Crimson.

Digitaltryckta metallfärger

Med HP Indigo ElectroInk Silver kan Crimson producera tryck med metallfärg.

– Möjligheten att trycka metallfärger är en unik HP Indigo-funktion i den digitala tryckvärlden. HP Indigo Silver möjliggör inte bara silver utan ett brett utbud av metallfärger genom att helt enkelt och i en enda process trycka CMYK ovanpå silverlagret. Det gör att Crimson kan erbjuda exklusiv design av högt värde, samtidigt som de sparar in på kostsamt metallmaterial.

Tryckpressen har sju färgverk – de vanliga cyan, magenta, gul och svart – plus Orange, Violett och Grönt. Det gör att man till exempel kan simulera en stor andel av alla Pantone-färger.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Nystartad tryckerikedja har redan 20 medlemmar

Centralt offsetryck, gemensamma inköp, klimatkompensering och bredare utbud. En ”perfect match” säger grundaren.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Exakta investerar i en Vutek i största formatet

Exakta startar det nya året med en nyinvestering inom skylt- och storformatsproduktionen.

”Vår senaste investering är på plats och utbildning pågår för fullt. Det är en EFI VUTEk H5 LED printer i största format, som tillför både högsta möjliga kvalitet och rejält med tillskott av kapacitet till vår redan fullt utvecklade storformatsavdelning.”, skriver man i ett inlägg på Facebook.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Vill sälja tryckeriet och satsa på sitt IT-bolag

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons