Fjärås

Hot Screen söker paketering- och fraktmedarbetare

Paketering & Fraktmedarbetare hos nordens modernaste tryckeri!

Här är jobbet för dig som vill arbeta med produkter av hög kvalitet, trevliga kollegor och en organisation att vara stolt över!

Vad vi kan erbjuda dig:

Hos oss får du arbeta i team så väl som självständigt med eget ansvar i ett tryggt och framåtdrivande företag. Du kommer vara en del av vår moderna organisation som präglas av korta beslutsvägar, högt i tak, god sammanhållning och många förmåner för dig som anställd. I våra lokaler har vi ett fullt utrustat gym som kan användas när som helst på din fritid, ett pingisrum, klättervägg samt en biltvätt.

Alla medarbetare på Hot Screen har stor möjlighet till vidareutveckling och som medarbetare på vår Post Press-avdelning är du med och driver tillväxten på bolaget.

Dina arbetsuppgifter:
Din roll kommer vara att förbereda och hantera utleveranser till våra kunder. Vi arbetar med digitala verktyg och ett flytande lager, och vi ser gärna att du är en noggrann person som uppskattar högt tempo i arbetet. Du kan även behöva stötta upp resterande avdelning med arbetsuppgifter om det krävs.

Vem är du?

Vi söker dig som är självgående, driven, prestigelös, flexibel och har en naturlig förmåga att skapa förtroende hos kollegor så väl som ledning. Arbetet kräver att du är alert, uppmärksam och stresstålig som person. På Hot Screen arbetar vi med hög takt och med precision, så noggrannhet och ett öga för kvalitet är ett måste.

Arbetstider och anställning

Tjänsten vi erbjuder är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiderna du kommer arbeta är måndag till fredag 07:00-15:30.

Ansökan

Har du frågor gällande tjänsten & ansökningar ta kontakt med Post Press chef – Oliver Westerlund, se
kontaktinformation nedan:

Tel: 0723-25 59 66
Mail: oliver.westerlund@hotscreen.se

Hot Screen är idag nordens ledande tillverkare av värmetransfer – även känt som transfertryck eller ett typ av tryck till kläder. Sedan starten 1991 har vi tillverkat marknadens bästa värmetransfer till lägsta möjliga pris med stort fokus på kundrelationer och låg miljöpåverkan. Vår anläggning i Fjärås har en högteknologisk produktion med eget reningsverk samt en automatiserad process som ger en ren produktion längs hela kedjan.

Vill du veta mer om oss? Läs
vidare på: https://www.hotscreen.se/om-oss/

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Posterföretag i konkurs

Andra aktörer ser fortsatt positiv utveckling i nischen.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Naturvårdsverkets fakta om plast – och hur den kan hanteras bättre

IVL har på uppdrag av Naturvårdsverket tagit fram en checklista på hur företag jobba smartare med plast.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Nytt samarbete ska få fler att panta sina förpackningar

Förpackningsinsamlingen, FTI, har inlett ett samarbete med återvinningsappen Bower med målet att ännu fler förpackningar ska lämnas till återvinning.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Ketchup i pappersflaska

Kraft Heinz Company har aviserat att de startar ett samarbete med förpackningsutvecklaren Pulpex för att tillsammans ta fram en träfiberbaserad flaska för Heinz ketchup.

Denna flaska är en del i arbetet för företaget att uppnå målet att alla förpackningar ska vara helt återvinningsbara, återanvändbara eller komposterbara senast 2025. Förutom detta så har företaget målet att vara nettonollutsläppare av växthusgaser senast 2050, säger man i ett pressmeddelande.

– Förpackningsavfall är en utmaning som vi alla måste göra vårt bästa för att ta itu med. Det är därför vi är fast beslutna att vidta åtgärder för att ta fram hållbara förpackningslösningar för våra varumärken. Den nya flaskan är ett exempel på hur vi tillämpar kreativitet och innovation för att utforska nya metoder för att förse konsumenterna med hållbara förpackningar, säger Kraft Heinz vd Miguel Patricio.

redaktionen@branschkoll.se
Annons