Fjärås

Hot Screen söker medarbetare till digital Prepress – Original 

Här är jobbet för dig som vill arbeta med produkter av hög kvalitet, trevliga kollegor och en organisation att vara stolt över! 

Som medarbetare i vårt Original team kommer du att arbeta i vår verksamhet som ligger i Fjärås, strax söder om Kungsbacka.  

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att behandla beställningar från kunder, lägga in dessa i systemet och färdigställa loggan inför tryck. Viss kundkontakt kan förekomma både på mail och telefon.  Du jobbar i ett team på 4 där vi alla hjälps åt och jobbar mot samma mål. 

Vi söker dig som är som är självgående, driven, utåtriktad, och är en teamplayer. Arbetet inom Original kräver att du är glad, trevlig, noggrann och stresstålig.  

Meriterande är branschkännedom; programmen vi arbetar i är Illustrator, Photoshop samt Hansa.  

Tjänsten är heltid. 
Tiderna är för närvarande: Mån.-Tors.  08:00-16:30 Fre. 08:00-15:30  
 

Vi erbjuder ett stimulerande jobb i nya fräscha lokaler i ett tryggt och framåtdrivande företag med en uttalad ambition att expandera. Du kommer vara del av en modern organisation som präglas av korta beslutsvägar, högt i tak och god sammanhållning. 

Ansökan 
Har du frågor gällande tjänsten & ansökningar ta kontakt med Digital Prepress chef – Vicky Wallin, se kontaktinformation nedan: 

Mail: vicky.wallin@hotscreen.se 

Ansökan vill vi ha in senast 10/6–2022, för detta krävs ett personligt brev, samt CV.  
Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. 

Hot Screen är idag Nordens ledande tillverkare av värmetransfer. Sedan starten 1991 har vi tillverkat marknadens bästa värmetransfer till lägsta möjliga pris med stort fokus på kundrelationer och låg miljöpåverkan.  

Vår anläggning i Fjärås har en högteknologisk produktion med eget reningsverk samt en automatiserad process som ger en ren produktion längs hela kedjan. 

Välkommen med din ansökan. 

 www.hotscreen.se 

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt