Iggesund

Holmen Iggesund söker Project Manager Printed Material

Vill du jobba internationellt i en spännande roll på marknadsavdelningen med tryck, förpackningslösningar och produktinformation? En möjlighet för dig som vill blanda teknik med kreativitet.

Välkommen att skicka in din ansökan!

Din nästa arbetsplats?

Vårt huvudkontor ligger mitt i Iggesund. Härifrån hjälper vi våra kunder att optimera sina förpackningsval genom marknadsföring, affärsutveckling, produktutveckling och serviceutveckling. Vi sköter även finansiell rapportering samt produktions- och logistikplanering för hela affärsområdet. Här har du alltid nära till kunniga och engagerade kollegor. Viljan att göra ett bra jobb och bidra till en hållbar framtid är tydlig. Allt som allt är vi drygt 70 medarbetare som sitter med bara några minuters promenad till Iggesunds station.

Din framtida utmaning

I rollen som Project Manager Printed Material är du ansvarig för leda tryckprojekt som syftar på att lyfta fram det mesta möjliga ur vår kartong. Våra premiumvarumärken Invercote och Incada har en topposition på marknaden och i rollen är det stort fokus på att påvisa de unika tryckegenskaper produkterna har. Det innebär att du kommer jobba nära designers och tryckare för att säkerställa högsta möjliga estetiska och funktionella kvalitet på förpackningslösningarna. Du kommer även ansvara för att vår produktinformation är korrekt och når våra kunder på ett bra och smidigt sätt.

Jobbet som Project Manager Printed Material är självständigt och mångsidigt och bygger på Holmen Iggesunds övergripande varumärkes- och kommunikationsstrategi. Du kommer ingå i marknadsavdelningen, ett team på 9 personer, som har ansvar för all extern kommunikation gentemot kunder och övriga intressenter.

Arbetsuppgifter

  • Påvisa våra produkters unika tryckegenskaper genom att skapa inspirerande tryckta förpackningslösningar. Producera högkvalitativa tryckta säljverktyg och övrigt tryckt material såsom kreativa omslag till vår kundtidning Inspire.
  • Välja ut och ta ansvar för de designers och tryckare som vi arbetar med, vad gäller pris, kvalitet och leverans.
  • Säkerställa att vår produktinformation är korrekt, tydlig och lättillgänglig för våra kunder. Ha kunskap om vår produktportföljsstrategi och jobba nära produktchefer med förändringar i produktportföljen.
  • Underhålla och uppdatera produktinformation/bilder/texter i nuvarande produktinformationssystem.

Rollen är ett vikariat och är baserad i Iggesund, men det går också bra att jobba på distans från tex Stockholm, med månatliga resor till Iggesund. På Holmen Iggesund är vi i ständig förändring, så ett vikariat idag kan bli en fast anställning imorgon.

För att lyckas i rollen

För att lyckas i rollen tror vi att du har högskoleutbildning eller YH-utbildning inom grafisk design/formgivning/tryck eller motsvarande, samt attt du har minst fem års erfarenhet från grafiska industrin/tryckindustrin.

Vi Söker Dig Med Erfarenhet Av

  • Att ha jobbat inom tryckindustrin/grafiska industrin med fokus på exklusiva förpackningslösningar
  • Ha jobbat med kravställning mot reklambyråer och grafiska designers
  • Av att ha projektlett såväl enkla som komplexa projekt, med många olika intressenter
  • Erfarenhet av att jobba med produktinformation
  • Att kunna prata engelska flytande och gärna ha arbetat i en internationell organisation

Vi erbjuder dig

Hos oss får du det bästa av två världar. På Iggesunds Bruk arbetar du i en prestigelös organisation med snabba beslutsvägar och korta avstånd från idé till genomförande. Samtidigt som vi är tillräckligt små för att du ska kunna påverka, så har vi också styrkan som koncern med musklerna att genomföra utveckling och förändring.

Vi erbjuder ett mycket varierande, fritt och ansvarsfullt arbete. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar. Detta är ett unikt tillfälle för dig som vill jobba i ett internationellt företag med utvecklande arbetsuppgifter, men ändå ser fördelar med att verka och bo på en mindre ort.

Ansök redan idag!

Vi får skogen att växa och ge

Holmens verksamhet utgår från kraften som finns i skogen. Träden som växer, vattnet som rusar i älvarna och vinden som blåser i trädtopparna. Det är kärnan i Holmen, en affär byggd på skogens kretslopp och de förnybara produkter vi kan skapa av detta. Våra affärsområden är Skog, Energi, Trävaror, Kartong och Papper. Vi är 3 500 medarbetare som med mod, engagemang och ansvar skapar en hållbar framtid.

Premiumkartong för medvetna varumärken Holmen Iggesund utvecklar premiumkartong till förpackningslösningar inom exempelvis kosmetik, elektronik, läkemedel och livsmedel. Våra produktfamiljer Invercote och Incada passar medvetna varumärken med höga ambitioner, tack vare slitstyrkan, de goda designegenskaperna och det låga klimatavtrycket. Vi använder färska fibrer från hållbart brukade och certifierade skogar. Våra anläggningar för produktion och förädling ligger i Iggesund och Strömsbruk, Sverige, samt i Workington, Storbritannien.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons