Hudiksvall

Holmen Iggesund söker Laborant

Iggesunds Bruk tillverkar världsledande kartong under varumärket Invercote. Förpackningar av vår kvalitetskartong är en viktig del av köpupplevelsen för våra kunders kunder. Vi är en internationell och hållbar verksamhet med stora utvecklingsmöjligheter för alla medarbetare. Vi värdesätter våra medarbetare och produkter högt. Hos oss jobbar idag omkring 750 medarbetare. Vårt bruk finns vid Hälsinglands kust, 9 kilometer söder om Hudiksvall.

Din framtida utmaning
Som laborant vid Holmen Iggesunds Bruk ingår du i rotation för provhämtning, analyser och rapportering. Du kommer att utföra analyser och provtagningar inne på laboratoriumet men också ute i verksamheten. I tjänsten ingår många kontaktytor med nära samarbete och planering tillsammans med våra tekniker och operatörer.

Tillsammans med dina kollegor kommer du att ansvara för kontroll, kalibrering, skötsel och underhåll av mätinstrument

Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter:

• Provtagning, analyser och rapportering av resultat för att möta våra villkor till luft och vatten
• Provtagning, analyser och rapportering av resultat från produktionsprocessen bl.a massa, lut, pannvatten mm
• Kontroller, kalibrering och vid behov felsökning på laboratorieinstrument

I tjänsten ingår även att redovisa och dokumentera provresultat samt att beställa förbrukningsmaterial och tjänster. Arbetsuppgifterna är blandade och du kommer att rotera på olika uppgifter inom tjänsten.

Tillsvidare, heltid, dagtid.

För att lyckas i rollen
För rollen krävs att du har gymnasiekompetens från tekniskt-/ naturvetenskapligt gymnasium eller motsvarande, alternativt har du erfarenhet av laborativt arbete eller god processkännedom inom massa, papper eller kartongindustri.

Inom Holmen lägger vi stor vikt vid ditt medarbetarskap och din personliga inställning.
Personliga egenskaper vi värderar högt i dessa roller är att du är flexibel, har god förmåga att samarbeta, kvalitetsmedveten, serviceinriktad och har lätt att följa instruktioner. Vi ser gärna att du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Arbetar bra med andra människor och är mottaglig för nya idéer.

Övriga krav är B-körkort och goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du det bästa av två världar. På Iggesunds Bruk arbetar du i en prestigelös organisation med snabba beslutsvägar och korta avstånd från idé till genomförande. Samtidigt som vi är tillräckligt små för att du ska kunna påverka, så har vi också styrkan som koncern med musklerna att genomföra utveckling och förändring.

Vi erbjuder ett mycket varierande, fritt och ansvarsfullt arbete. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar. Detta är ett unikt tillfälle för dig som vill jobba i ett internationellt företag med utvecklande arbetsuppgifter, men ändå ser fördelar med att verka och bo på en mindre ort.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons